gene kaynana

asparagas6

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2015
25
15
18
35
Kizlar simdi ben 4 yillik evliyim bi cocugum var kaynanam genc sayilir ayni apartmandayim 1yildir konusmuyorum ve hala ona karsi icimdeki kin nefret cok fazla elimde degil bugune kadar yuzume gelip bisey demedi ama ortak tanidigimiz birisi var ve surekli ona benim hakkimda konusuyor bi kackisiden gene duydum bekar.bir kizi var evde elini biseye surmez kizim evlenince yapamaz ben gidip yaparim herisini diyen insan sozde orda burda gelinin evini b...k goturuyo diyomus yemin ederim ole bisey yok cocugu her istediklerinde yolluyorum asla karismam.hep annesine gidiyo diyomus annesine cok duskun diyomus ki kendisi su gun olmus hala gider annesinde kalir. Bi yandan diyorumki acaba cevap vermiyorum ilgilenmiyorum ondanmi kuduruyo.bide uzaktan melek gibi gorunur oturup gelin bizi eve koymuyo diye agliyormus ahhh biride cikip demezki ne yaptinizki bu raddeye geldi olay.

sesinizi çıkarmadıkça neden diye sormadıkça o bunu yapacaktır.
belki sizin kulağınıza gelsin de şöyle bi ağız tadıyla kavga edin diye yapıyordur belki (benim ki öyle de çok çabalıyor kavga etmeye, şaç baş yolmaya pek hevesli )

Ben olsam önce eşime anlatırım, sormasını isterim
Baktım olmuyo kendim sorarım çoktan
Adam akıllı konuşurlarsa orta yol bulurduk, yok hala sen şöylesin böylesin derlerse siz kendinize bakın der zorunlu haller dışında görüşmezdim
Hatta laf taşıyan kadınla da görüşmem, senin dediğini de onlara iletiyodur bence

Hic ugrasma aynen konusmamaya devam.et o kisi sana bunlaei anlatcagini bildigi icin anlatiyor ztn takma hicccc..bence apartmandanda ayril götü gormesin

asıl bu söylediği lafları size aktaranda suç var bence iyice nefret etmenizdeki sebep bu.Eşinizin yapabileceği bişey yok mu durumu ona anlattığınızda ne dedi veya annesiyle o konuşsun bu konuşmaları kendisi duymuş gibi yaparak.Konuşma sırasında sizde yanlarında olun yüzleşin diyeceğim ama ne kadar iyi bir fikir bilemiyorum belki işler daha da kötü olur diye çok da tavsiye etmiyorum.

Hem sana lafi yetistirene kizardim

Hemde kaynanaya kizardim , ne bu canin pasa pasanin arkasindan bile konusuyo neden hemen sana yetistiriyor kaynana konusunca kendisi sadece dinliyormuymus yoksa kendi söylediklerinide sana söylüyomu.
Kaynanan zaten terbiyesizlik yapiyo hakkinda konusarak..

Esine söyle eger susturamiyorsa , sen sustur.mm

Zaten görüşmüyormuşsunuz aynı apartmanda daha ne yani görüşmediğiniz biri de kusura bakmayın methiyeler düzmez size yani ne derse desin boşverin. Neden görüşmüyorsunuz ne yaptı size bu kadar ki ve onun yakınlarıyla arkadaşlarıyla laf taşıyanlarla siz neden görüşüyorsunuz ben kaynanayla görüşmüyorsam onların evine giren çıkanla da görüşmem gelip laf taşıyorlar size bir de.

Tabiki konuşmiyosun diye kuduruyo sağ sola dedikodunu yapıyo rahat rahat. ama konuşsan bile yine arkandan dedikodunu yapar. can cıkar huy cıkmaz hesabııı.... eşinize soyleyın bence...

Amaaaaaan. Çok takıyorsunuz ya. Zaten konuşmuyormuşsunuz. Evine gelip gitmeyen biri evinin halini ne bilecek de anlatacak. Anlatsa da kim inanacak. Sonuçta görüşmediğinizi bilmiyor mu insanlar. Konuşmadığınıza göre aranızda birşeyler geçmiş. Tutup da gelinim şöyle iyi böyle iyi diyecek hali yok. İlla ki kötüleyecek.

Evet arkadasla esime artik yansitmak istemiyorum zamaninda ikimizin arasinda cok kaldi is bosanmaya kadar gitti oda artik karismiyorum konusmayin benide arada birakmayin dedi.birde uzaktan akrabayiz ortak tanidiklarimiz o yuzden gorusuyorum tabiki laf tasiyan insanada kizginim sadece dinliyorum cevap bile vermiyorum ayrica okadarda onemli degiller takmiyorum sadece acaba disardan insanlar nasil bakar diye buraya yazdimherkesin bi fikri var tabiki.

Hiç muhatap olma bence. Konuşmadığınız için çok içlenmiş demekki. Bende kayınvalidemle görüşmüyorum. Senede 1 defa karşılaşırız. O zamanda asla eski konuları açmam,saygıda kusur etmem ama fazla muhatap ta olmam. En iyisi uzak kalmak. O zaman daha kıymetli olunuyor emin ol.

it ürür kervan yürür diye bi atasözünü duydun mu tatlım hiç,hiiiç keyfini bozma ,inadına annene git,inadına dağınık ol,inadına gez,bu kadar basit

zaten konuşmuyorsun ötülemesi normal

lafı taşıyanlara söyle lafı taşımasınlar onu da dinlemeyin dedikodu yapmasın kocaman kadın ayıp de geç

annene giderken ona sormayacağın gibi evini ne götürürse götürsün ona ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…