gene kaynana

canım ben bekarım ama benımde yengelerim oldu bızde şükür böyle sey olmadı ama hep çevremde gördüm boşver kayınnayı ya sen eşinle mutlu oll yeri gelince selamını ver kayınana sonucta oğlu senın oldu :)

abe kaynana naptinn naptinnn.

esinle konus?

gercekten anlamiyorummmm anlamiyorummmm insAllah bende bir gün böyle cadi kaynana olmam ya. suc erkekdede var aslinda. bi kere eve gec geldim kaynanam beni aramis bulamamis sonra esime gidip doldurmaya calismis karin nerde evde yoktu istede yoktu vs napio acaba vs. sen nasil kocasin nasil karinin nerde oldugunu bilmezsin diye. bizimki ortaligi inletti sen benim karima laf mi atmays calisiyorsun diye. kadin bi kere daha agzini acmadi. kocanda bi deprem yasatsan, oglunu kayip etme korkusundan agzindan cit cikmaz.

Kiz hortlatma su konulari..

Ayyy eskimiş Olsundu kaynana kaynanandır

böyle konular hortlayinca cok merak ediyorum acaba naptilar diye. belki su an sarmas dolas dizi izliyorlar. kaynanasi kafasini gelinin dizine koymus gelin arada agzina meyve veriyor

Hiç zannetmiyorum kaynana gelini sevmezse öyle sürüp gidiyor gelinde düşman olup o yeni gelin saflığını bi kenara bırakıyo olan adama oluyor

Size bu lafları getirene dikkat edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…