gene kaynanam

vfatos

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2013
704
265
123
herkese merhaba,
kızlar bilenler vardır belki hamileyim 6. ayıma girdim.
bebeğime bir şeyler almıştım geçen kaynanam onlara bakıyordu dün işte söylüyorum ne işe yaradığını falan aaa o benim işime çok yarayacak aaa onu ben şöyle kullanırım cocuğu ben doğuracam ama anası o olacakmış gibi davranıyor .
gerçekten çok sıkıldım .

bundan sonra kv den habersiz gör işini, gösterme de bakalım o zaman ne yapacak?

Ne var söylüyorsa. O öyle söylüyor diye o mu doğurmuş olacak:işsiz:
Heveslenmiş konuşuyor sonra tersleyip insanların heveslerini kursaklarında bıraktığınızda beni hiç sevmiyor bana kötü davranıyor muhabbeti yapmamak lazım :kahve:
Evet anne bunu yaparız çok da güzel olur diyin kapatın :işsiz:

Oooo kaynana niyetlenmiş, sen doğumdayken içeri girip o da ıkınmaya başlamasa bari? :110:

Çocuğunuza o mu bakacak peki? Eğer öyle durum varsa "kullanırım işime yarar" manasında demiş olabilir.

ya sadece o değilki benim çocuğumu sahipleniyor yok benim oğlum şöyle olacak boyle giyincek şunu falan herseyin yerini değiştirir kendi düzen belirler bazen sıkıyor. bu cocuk benimde ilk hevesim

ya sadece o değilki benim çocuğumu sahipleniyor yok benim oğlum şöyle olacak boyle giyincek şunu falan herseyin yerini değiştirir kendi düzen belirler bazen sıkıyor. bu cocuk benimde ilk hevesim
valla ilgilenmesi güzel de bukadarı da hoş değil. şahsen ben de hoşlanmazdım. böyle dozu kaçırısa yine '' ben doğuracam farkında mısın :) '' deyin şakayla karışık. anlar heralde rahatsız olduğunu

e o bakacaksa eşyaları da o kullanacak. söylemesinde bi gariplik yok. hem çocuğuma baksın hem de hiç laf etmesin kafasından çıkın. çocuğunuza baktıracaksanız bunları göze alın.

Back
X