- 9 Temmuz 2021
- 5.408
- 5.206
- 148
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Aslında ikiside birbirine kanka falan diyorGelinine "Kanka" diyen kayinvalideydi bu degil mi
Evlenince sıkıntı olmazmı bu kadar lagbalilik.Dert bunun neresinde?
Aslında ikiside birbirine kanka falan diyor
Baya şey konuşuyorlar gevşek diyeyim
O yüzden işlerde artık ciddiye bindi. Kardeşimi uyarıyorum birşey olmaz kafasında. Ben onları takmıyorum banane diyor.Kadın mesela birşey diyorya degişik bir işaret yapıyor o görmeden. Kaynanasının lafı gecsın hep yapıyor böyleÇocuk denge kursun mesafe olsun tamam ama çocuk annesi için bu tarz konuşması davranışı hiç mi hiç hoş değil.
Ben kendim çok çektim. Yeni yeni duruluyor benim. Bi de ben onun gıbı de davranmıyorum. Karşılıklı kahve yapıp sıgara ıcıp bacak bacak üstüne atıp ne bılım arkadaş gıbılerÇok tehlikeli.
Sıkıntı olursa kardeşiniz mesafeyi koyar bence.Evlenince sıkıntı olmazmı bu kadar lagbalilik.
Ben kendim çok çektim. Yeni yeni duruluyor benim. Bi de ben onun gıbı de davranmıyorum. Karşılıklı kahve yapıp sıgara ıcıp bacak bacak üstüne atıp ne bılım arkadaş gıbıler
Baştan koymak gerekmez mi. Şuan yüzgöz oldularSıkıntı olursa kardeşiniz mesafeyi koyar bence.
Biz de kayınvalıdeye karşılıklı kahve sigara iceriz . Aynen ben de aşırı rahatımdır onun yanında.Ben kendim çok çektim. Yeni yeni duruluyor benim. Bi de ben onun gıbı de davranmıyorum. Karşılıklı kahve yapıp sıgara ıcıp bacak bacak üstüne atıp ne bılım arkadaş gıbıler
Çocuk aşırı düşkün.Zamanında kardeşim ayrıldıgında salya sümük agladı. Kardeşime tavsıye verıyorum. Bak hemen cocuk yapma. Evlılık otursun. Mesafelı ol. Kadına kanka deme falan.Yok yani ben bi söylerim nişanlıma annesine kızar diyor. Ama kadının bir iki müdahalesi oldu. Çocuk annesine kızdı.Ah canım benim ağlarmış
Kardeşiniz evlensin bakalım o 2 ağlama artık işe yarar mı ?
Bunu da söylemeliydiniz!
Önce cicim ayı
Sonra s...ayı demişler
ama o zaman kardesiniz saygisiz demek ki. ne demek kendisinden yasca buyuk kadinin arkasindan isaret yapiyor?O yüzden işlerde artık ciddiye bindi. Kardeşimi uyarıyorum birşey olmaz kafasında. Ben onları takmıyorum banane diyor.Kadın mesela birşey diyorya degişik bir işaret yapıyor o görmeden. Kaynanasının lafı gecsın hep yapıyor böyle
Bence kaynanadan arkadaş olmaz.Ee biz evlenınce gıtmeyız onlara. Nişanlım sevmıyor ev oturması, bende sevmiyorum dıyor. Ama kadın illaki bekleyecek. Ve yerınde durmayan gezen biri. Biraz fettan gibi açıkcası. Sigara ile saygı olmaz derlerde kanka, ay kız falan degısık geldı banaBiz de kayınvalıdeye karşılıklı kahve sigara iceriz . Aynen ben de aşırı rahatımdır onun yanında.
Ama ne olursa olsun arada her zaman mesafe olmalı
Arkadaş gibi olunca her şeyi karışma hakkı buluyorlar kendilerinde.
Ben mesela acik sözüyümdür bisi olunca söylerim, o da geri adım atar.
Sız o kadar sıkıntı çektim diyorsunuz ama bu sıkıntılar size asla tecrübe kazandırmamışÇocuk aşırı düşkün.Zamanında kardeşim ayrıldıgında salya sümük agladı. Kardeşime tavsıye verıyorum. Bak hemen cocuk yapma. Evlılık otursun. Mesafelı ol. Kadına kanka deme falan.Yok yani ben bi söylerim nişanlıma annesine kızar diyor. Ama kadının bir iki müdahalesi oldu. Çocuk annesine kızdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?