Gene kv konusu ama kardeşim için

Fight4freedom1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2021
5.408
5.206
148
Kardeşim evlilik arefesinde.Kendim aynı şeyleri yaşadığım için onun yaşamasını istemiyorum. Gelecek yaza dügün olacak.Nişanlısı kardeşime aşırı düşkün. Anneside ogluna düşkün. Ama oglu anneye düşkün degil. Annesi çok genç 43 yaşında falan maksimum. Kardeşim evi ailelere uzak istiyor. Çocuk diyorki benim ailem isterse fizana da gitsek gelir diyor. Yani degişen birşey olmaz diyor.Kaynana kişisi biraz fena, çirkef gibi. Kardeşim kaynanasını hiç aramaz, kaynanasını onu sürekli arıyor. Beni neden aramıyorsun dıyor Kardeşim 24 yaşında. Kaynanası ile kanka gibi degişik sanki arkadaş gibi konuşuyorlar.Çocuk misafir sevmiyor evde. Öyle ev oturması gidip gelme sevmiyor. Kaynanası birşey dese çocuk kardeşimi koruyup annesine kızıyor. Kardeşime yüzgöz olma mesafeli ol diyorum. Birşey olmaz. Ben iki aglarım nişanlım kızar annesine, birşey yapamaz diyor.Bu arada kardeşim maddi manevi mutlu. Evlilik hemen istemiyor. 6 senedir birlikteler. Çocuk başının etini yedi evlilik diye diye. 2 3 sene sonra evleniriz diye yola çıktılar yaza evlenecekler.Sizden tavsiye istiyorum kardeşim için. Çünkü kaynanası ile çok lagbali konuşuyor, kadında ona öyle konuşuyor. Birşey olmaz diyor.

Çocuk denge kursun mesafe olsun tamam ama çocuk annesi için bu tarz konuşması davranışı hiç mi hiç hoş değil.
O yüzden işlerde artık ciddiye bindi. Kardeşimi uyarıyorum birşey olmaz kafasında. Ben onları takmıyorum banane diyor.Kadın mesela birşey diyorya degişik bir işaret yapıyor o görmeden. Kaynanasının lafı gecsın hep yapıyor böyle

Ben kendim çok çektim. Yeni yeni duruluyor benim. Bi de ben onun gıbı de davranmıyorum. Karşılıklı kahve yapıp sıgara ıcıp bacak bacak üstüne atıp ne bılım arkadaş gıbıler

Mesele kahve sigara meselesi değil de, belli bir sınır olmayınca sıkıntılar doğuyor.

Ben kendim çok çektim. Yeni yeni duruluyor benim. Bi de ben onun gıbı de davranmıyorum. Karşılıklı kahve yapıp sıgara ıcıp bacak bacak üstüne atıp ne bılım arkadaş gıbıler
Biz de kayınvalıdeye karşılıklı kahve sigara iceriz . Aynen ben de aşırı rahatımdır onun yanında.

Ama ne olursa olsun arada her zaman mesafe olmalı
Arkadaş gibi olunca her şeyi karışma hakkı buluyorlar kendilerinde.
Ben mesela acik sözüyümdür bisi olunca söylerim, o da geri adım atar.

Samimî olsan bir dert
Olmasan bir dert valla

Ah canım benim ağlarmış
Kardeşiniz evlensin bakalım o 2 ağlama artık işe yarar mı ?
Bunu da söylemeliydiniz!

Önce cicim ayı
Sonra s...ayı demişler
Çocuk aşırı düşkün.Zamanında kardeşim ayrıldıgında salya sümük agladı. Kardeşime tavsıye verıyorum. Bak hemen cocuk yapma. Evlılık otursun. Mesafelı ol. Kadına kanka deme falan.Yok yani ben bi söylerim nişanlıma annesine kızar diyor. Ama kadının bir iki müdahalesi oldu. Çocuk annesine kızdı.

ama o zaman kardesiniz saygisiz demek ki. ne demek kendisinden yasca buyuk kadinin arkasindan isaret yapiyor?

bizim durum da ayni, kayinvalide beni sevmez ben onu sevmem, oglu ona duskun degil ama o ogluna duskun. ben seviyeyi korurum, o bir sey yaparsa cevabini oglundan alir. sizde kardesini seviyeyi korumuyor. simdilik bir sey yapamazsiniz ama evlenince pisman olur bu hareketlerine.

Bence kaynanadan arkadaş olmaz.Ee biz evlenınce gıtmeyız onlara. Nişanlım sevmıyor ev oturması, bende sevmiyorum dıyor. Ama kadın illaki bekleyecek. Ve yerınde durmayan gezen biri. Biraz fettan gibi açıkcası. Sigara ile saygı olmaz derlerde kanka, ay kız falan degısık geldı bana

Sız o kadar sıkıntı çektim diyorsunuz ama bu sıkıntılar size asla tecrübe kazandırmamış

Aynı evde olsunlar bakalım, sonra emin komusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…