Gene kv konusu ama kardeşim için

Annesi düşkün de. Şimdi kadına bayılmıyor kardeşim ama sevıyor gıbı davranıyor.Bu mantıklı tamam ama sürekli işaret yapmasın dıye kanka demesın dıye uyarıyorum ben

Neden öyle seyler duymak ısteyeyım. Ben sadece nasıl davranması konusunda çneri istedım.Davranısları hos degıl. Tamam özgür olsun takmasın da kadının arkasından işaret yapmasın. Gercekten fesatsınız. Kötü kalplısınız. Kardesımı neden kıskanayım ben. Kardes bu kardeş.. En yakınım yani. O da ben gıbı sorun yasasın ıstemıyorum. Kaynanasında o potansıyel var.

Ben artık birşey demıyorum. Öneri isteyınce kıskanç kardeşini kıskanan insan oluyorum. Kayınbabası soru soruyor naptınız diye kardeşimin umrunda degil ve bununla övünüyor. Kadın birşey soruyor karşısında telefonda mesaj yazıyor.Kadın ve eşi yanlış birşey yapsa tamamda adamlar normal soru sordu. Bu özgüven degil.Neyse ben kıskanç ablayım ya karışmıyayım.23 yaşında çocuk daha evliliği hergün gezecegizden ibaret sanan bir çocuk. Ben kötülüğüne mi uyarıyorum. 1 2sene sonra çocuk yap dıyorum. Hemen yapacak.Özgürlüğüne çok düşkün. Çocugu olan ufak kızlaru görünce bıle yazık dıyen bırı. Onu en ıyı ben tanıyorum.Nişanlısı çok iyi Allah için kardeşime çok düşkün ama sinir küpü.

Kardesiniz dert etmiyor siz niye dert ettinz anlamadım bukadar.
Evlensin görür 2 aglamayla is yapılıyor mu yapılmıyor mu?
Ben olsam karısmam,bisey olmaz diyen insana ne deseniz anlatamazsınız.

Kardesiniz dert etmiyor siz niye dert ettinz anlamadım bukadar.
Evlensin görür 2 aglamayla is yapılıyor mu yapılmıyor mu?
Ben olsam karısmam,bisey olmaz diyen insana ne deseniz anlatamazsınız.
Bekarken insab hıcbırseyı fark edemıyor. Çıkacak sorunları hissediyorum. Kendimce önlem almak ıstıyorum Aslında.Büyük heveslerle evlenıyor sorun yaşasın ıstemıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…