Gene kv konusu ama kardeşim için

Off anlatıyorum hep aynı. Bak dedim kadın yakalayacak. Böyle bulabilsem hareketı atacagım burdan. Hanı bırı görmeden yüzünü burusturur, omuz atarsın ya.Cocuk gormedende yapıyor
benim nisanlim beni her halde annesine karsi savunur, sonra belki soyler yassy sen de haksizdin diye ama ben asla annesine boyle bir sey yapmam mesela. kimse durduk yerde annesine saygisizlik yapan birine aferin demez. kendi kendisinin kredisini bitirecek, kardesinizin buyumesi lazim. ve cidden cok saygisizca.

İnşallah yaa. Kardeşim de fenada. Yanı kendını ezdirmez. Ay ben kaynanamda ayaga kalkarım cay kahve getırırım. Kardeşim asla kalkmaz🤣
Saygısızlık iyi bir şey değildir.
Lâkin dedigim gibi ikisi de aynılar.

Ama şu var yılların deneyimi acısından kaynana , dinsizin hakkından imansız gelir durumu olmaz umarım:)

benim nisanlim beni her halde annesine karsi savunur, sonra belki soyler yassy sen de haksizdin diye ama ben asla annesine boyle bir sey yapmam mesela. kimse durduk yerde annesine saygisizlik yapan birine aferin demez. kendi kendisinin kredisini bitirecek, kardesinizin buyumesi lazim. ve cidden cok saygisizca.
Çocuk gıbı. İşte 6 sene oldu sevgılı olalı. Cocukta 25 falan maksımum. Cok erken ama cocuk acele edıyor.

Saygısızlık iyi bir şey değildir.
Lâkin dedigim gibi ikisi de aynılar.

Ama şu var yılların deneyimi acısından kaynana , dinsizin hakkından imansız gelir durumu olmaz umarım:)
Ya ilk gelın olacak. Ne oluyorsa ılklere oluyor. İnşallah benım gıbı olmaz.Kadın mesela bırsey söyluyor, takmıyor, telefona bakıyor. Kadında bunun telefona bakıyor🤣🤣🤗

Eğer konu tam olarak yazdığınız gibiyse kardeşiniz için endişelenmeyin. Kayinvalideye fettan vs yaziyorsunuz da kardeşiniz de saygısız.
Konudaki kayınvalide ile gelin tam anlamıyla: Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş durumunun özeti.
Hislerim evlilik sonrası sorun çıkacak diyor. Bu yüzden kardeşimi dizginlemeye çalışıyorum. Ben görünce böyle yapıyorsa ben görmeden neler yapıyor bilmiyorum. Bi de ben arkadaşı ıle konusuyor sandım kaynanası ıle konusuyormuş

Yahu evlenecek sonuçta. Bırakın kendi ilişkilerini kendi bildiği gibi yönetsin. Sizden yardım da istememiş, kabul de etmiyor. Eee?
Ona göre kanka falan demesinin sorunu yok. Ama kime sorsanız sorun çıkacağını tahmin eder. Ben sadece uyarıyorum ki benım yasadıklarımı yaşamasın.İlk aylarımdan hatırladığım sadece kavga. Keske bırı de benı hep uyarsa, tavsıyede bulunsaydı

Ona göre kanka falan demesinin sorunu yok. Ama kime sorsanız sorun çıkacağını tahmin eder. Ben sadece uyarıyorum ki benım yasadıklarımı yaşamasın.İlk aylarımdan hatırladığım sadece kavga. Keske bırı de benı hep uyarsa, tavsıyede bulunsaydı
Kardeşiniz bunu istemiyor ama. İstemediğini kabullenmek neden bu kadar zor?

Hislerim evlilik sonrası sorun çıkacak diyor. Bu yüzden kardeşimi dizginlemeye çalışıyorum. Ben görünce böyle yapıyorsa ben görmeden neler yapıyor bilmiyorum. Bi de ben arkadaşı ıle konusuyor sandım kaynanası ıle konusuyormuş
Kardeşiniz olduğu için endişelenmekte çok haklısınız. Ama bu konuyu okuyunca kayınvalidesinden çekecek bir kadın göremedim ben. Kayinvalidenin kötü biri olduğunu yazmasaniz açıkçası kayinvalideye üzülürdüm. Kardeşiniz bu şekilde yanlış davranarak yuvasında huzur bırakmaz belki ama kayinvalideden de çekmez. Siz elbette abla olarak uyarınız yapın ama bazen insan kendi tecrübe etmeden anlamıyor.

Kardeşiniz olduğu için endişelenmekte çok haklısınız. Ama bu konuyu okuyunca kayınvalidesinden çekecek bir kadın göremedim ben. Kayinvalidenin kötü biri olduğunu yazmasaniz açıkçası kayinvalideye üzülürdüm. Kardeşiniz bu şekilde yanlış davranarak yuvasında huzur bırakmaz belki ama kayinvalideden de çekmez. Siz elbette abla olarak uyarınız yapın ama bazen insan kendi tecrübe etmeden anlamıyor.
Yok anlamıyor ne dıyeyım
İnşallah yakalanmaz ve huy edınmez bunu. Kadının lafı gectıgınde dırek bana bakarak çocuk gormeden o hareketlerı yapıyor. Kaynanası kardesımden kat kat fena. Ama kardeşim öyle evlılıkte cekecek, tavız verecek bır tıp degıl. Ezdırmez yani kendını

Kardeşimin o yaşta kayınvalidesi olması gibi bir durum söz konusu olmazdı.
Bazı şeylere insan engel olamıyor. 6 senedir birlikteler. Herkes çocugu biliyor. Çocuk başının etını yedı. Normalde 1bucuk 2 sene nısanlı kalacaklardı. Ama bu hızla gelecek subata bıle evlenebılırler. Kardeşim cocuk. Biliyorum hemen hamıle kalacak. En azından 1 2sene yapma dıyorum. Ama işte dınlemıyor. Ben nasıl engel olayım. Önlerıne gecıp engel mı olayım. İkiside reşit. Ama zihin olarak olgunluk yok

Back
X