Kardeşim evlilik arefesinde.Kendim aynı şeyleri yaşadığım için onun yaşamasını istemiyorum. Gelecek yaza dügün olacak.Nişanlısı kardeşime aşırı düşkün. Anneside ogluna düşkün. Ama oglu anneye düşkün degil. Annesi çok genç 43 yaşında falan maksimum. Kardeşim evi ailelere uzak istiyor. Çocuk diyorki benim ailem isterse fizana da gitsek gelir diyor. Yani degişen birşey olmaz diyor.Kaynana kişisi biraz fena, çirkef gibi. Kardeşim kaynanasını hiç aramaz, kaynanasını onu sürekli arıyor. Beni neden aramıyorsun dıyor Kardeşim 24 yaşında. Kaynanası ile kanka gibi degişik sanki arkadaş gibi konuşuyorlar.Çocuk misafir sevmiyor evde. Öyle ev oturması gidip gelme sevmiyor. Kaynanası birşey dese çocuk kardeşimi koruyup annesine kızıyor. Kardeşime yüzgöz olma mesafeli ol diyorum. Birşey olmaz. Ben iki aglarım nişanlım kızar annesine, birşey yapamaz diyor.Bu arada kardeşim maddi manevi mutlu. Evlilik hemen istemiyor. 6 senedir birlikteler. Çocuk başının etini yedi evlilik diye diye. 2 3 sene sonra evleniriz diye yola çıktılar yaza evlenecekler.Sizden tavsiye istiyorum kardeşim için. Çünkü kaynanası ile çok lagbali konuşuyor, kadında ona öyle konuşuyor. Birşey olmaz diyor.