Gene KV .

Aman aman bu kadini evine misafir olarak bile alma. Baban bu sekildr sana destek cikiyorsa alip cocugunu gitsen yine destek cikar.

Sakin bu durusundan vaz gecme. Olay cikar ara kv yi babam ogluna bakiyor yetmiyor bide sana mi baksin diye kavga et.
Sağolsun ailem bugüne kadar iyi olunda sen üzülmme hamile halinlede para önemli değil der hep sağolsunlar hepte arkamdalar bu yüzden eşime gitmek istiyorsan annenle yaşamak istiyorsan git sen yaşa dedim .

Valla tespitinizde çok haklısınız evet babam çok dobradır direk lafı söyler asla çekmez ama eşime benim kızım senin arkanda olduğu sürece sende benim evladımsın der ama tavrı hep öyle yapmayın böyle yapmayın durumundadır ama genelde hep haklıdır eşime yıllar önce bu durumda olucağımızı evimizi en başından burada tutmamızı söylemişti mesela .
Ben eşinizi anlıyorum. Erkeklik gururu, kocalık ve babalık gururu inciniyor yetemiyor diye.. bütün gururu kırık. Annesinide sırf bu yüzden istiyor ki en azından onun maaşıyla faturalar ödenir babanıza ihtiyaç kalmaz oda gururunu kurtarır. Kv yi asla kabul etmeyin. Çok istiyorsa size yakın biryerde ev tutabilir. Benim nacizane tavsiyem bu durumu en tatlı dilinizle çözmeniz. Eşinizin yeterince incidğini düşünyrm incitmeden halledin tırnaklarınızı çıkarmayın:) baktınız olmuyor tırmalayın gitsin:)

6 kardeş illaki maddi durumu daha iyi olan vardır, birisi sahip çıksın ya da aralarında harçlık gibi toplayıp destek olsunlar. Ya siz İstanbuldan Bursaya taşınmışsınız, her borcunuzu onların gram katkısı olmadan babanız kapatmış, şimdi bile babanız destek çıkıyormuş, onların desteğini sömürmek gibi olur bu. Bana çok abes geldi. Ayrıca ev ev üstüne olmaz.

Asla kabul etme bu tarz durumlarda önce kv nin sana yardım etmesi lazımdı . Hem etmemiş hemde şimdi sizden yardım istiyor olacak iş değil

En sinir olduğumda bu evde boş bir odam yok benim dedim annem bebek odasına tek kişilik yatak aldı onda yatarmışmış annesi ne ara annesiyle herşeyi konuştuda bide benim bebeğimin yatağına göz konuldu . yada diğer 4 eltimle anlaşamayan nasıl benimle anlaşacak bütün suç eltilerimin nasıl oluyor .

Aman diyim kuzum geri adım atma.Olacaksan şimdi kötü ol.Ailen fedakarlık yapıyor sizin arkanızı topluyor,düze çıkarıyor,uyanık kv.de kendini kuruya atma derdinde.Aynı evin içinde hergün kötü olacağına,şimdi hayır de birkaç gün küser eşin ama sonra sana saygı duymak zorunda.Kv.ile konuşursan Allah verir demeyi de unutma:KK48:

Aman diyim kuzum geri adım atma.Olacaksan şimdi kötü ol.Ailen fedakarlık yapıyor sizin arkanızı topluyor,düze çıkarıyor,uyanık kv.de kendini kuruya atma derdinde.Aynı evin içinde hergün kötü olacağına,şimdi hayır de birkaç gün küser eşin ama sonra sana saygı duymak zorunda.Kv.ile konuşursan Allah verir demeyi de unutma:KK48:
Arasa söyliyicem ama oğluyla çözmüş herşeyi böyle bişeye asla göz yumamam kesinlikle oğlunu arayıp arayıp ağlıyormuş bu arada düşük tehlikem varken eşim beni annesine bıraktığında 1 hafta anlaşıp duramadık aynı evde sürekli hizmet bekledi bende düşük tehlikem olduğu için geldiğimi söylediğimdede bana tek hamile senmisin dedi akşamında eşime durumu söylediğimde gecenin 11de beni annemlere bursaya getirdi durumuda aileme açıkladı ailem en başından karşı çıkacaktır bu duruma hamileliğimden dolayı .

Kayınvalideniz belli ki işgüzar.

İyi niyetli biri olsa zor durumdaysa kapınızı açın derdim, ama baya baya kendi çıkarlarına göre şekil değiştiren biri.

Kabul etmeyin, bebek odasını da alın kurun bir güzel.

Gelmek istiyorsa yakından ayrı bir ev tutsun, maaşı neye yetiyorsa. Geri kalan şeylerine yine de gücünüz yettiğince yardım edersiniz. Ama aynı evde yaşamayın

Maşallah eşiniz de ultra rahatmış. Oldu olacak babanız hepsini nüfusuna alsın.

Aman duruşunuzu bozup kabul etmeyin devamında asker dönüşü kaynınız da salonda yatıverir.

Bu söylediğin söz kedi giremediği deliğe kuyruğunada kabak bağlayarak girmeye çalışırmış diye dünden beri aklımda . bu arada annesi kesinlikle ne kira ne fatura ne yemek ben karışmam artık uğraşamıyorum diye ağlıyor yani maaşımı alıcam gezicem diye üstüne ben gecen hafta doğum yaklaştı diye çağırdığımda nasıl geleyim ben diye bana çıkıştı .
Kesinlikle kabul etmeyin.
Tam düzeniniz oturmuşken ne alaka yani.
1 sene oğluyla otursun kayınvalideniz.
Asla geri adım atmayın. Yapın bebek odanızı oturun evinizde.
Maaşıda varmış,kendi yağıyla kavrulsun kayınvalideniz,yerinizde olsam yakınımızda ev tutalım bile demezdim. 6 kardeşlermiş neden illaki siz yani.

Arasa söyliyicem ama oğluyla çözmüş herşeyi böyle bişeye asla göz yumamam kesinlikle oğlunu arayıp arayıp ağlıyormuş bu arada düşük tehlikem varken eşim beni annesine bıraktığında 1 hafta anlaşıp duramadık aynı evde sürekli hizmet bekledi bende düşük tehlikem olduğu için geldiğimi söylediğimdede bana tek hamile senmisin dedi akşamında eşime durumu söylediğimde gecenin 11de beni annemlere bursaya getirdi durumuda aileme açıkladı ailem en başından karşı çıkacaktır bu duruma hamileliğimden dolayı .
bence ailenizi devreye sokun, kv ile onlar konuşsun. belki eşinizle kötü olursunuz ama ileride geçimsizlik nedeniyle kötü olmaktansa bu daha iyi. hamile halinizle bunları yaşamanıza çok üzüldüm, sessiz kalmayın

Sağolsun ailem bugüne kadar iyi olunda sen üzülmme hamile halinlede para önemli değil der hep sağolsunlar hepte arkamdalar bu yüzden eşime gitmek istiyorsan annenle yaşamak istiyorsan git sen yaşa dedim .
E peki ne cevap verdi utanıp sıkılıp haklısın demedi de hala ısrar mı ediyo

Back
X