- 9 Şubat 2018
- 1.738
- 3.490
- 83
- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
Sakın kabul etmeyin, evinizin huzuru kaçar anlattığınız gibiyse kv.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kısa ve öz geçmek istiyorum bayanlar şuanda (doğumuma 1 hafta var) kayınvalidemle aynı yerlerde oturuyorduk ikimizde (kadıköyde) daha sonra eşim işsiz kaldı aylarca kira ödeyemedik borclara girdik borç üstüne borç yaptık işte bulamayınca babam bu böyle olmaz diyip duruma el attı dayım eşimi işe aldı babam borclarımı kapatıp evimi bursaya yakınına taşıdı bunlar olurken 4 aylık hamileydim ( kaynanama durumumuzun kötü olduğunu anlattığım zamanlarda ne geldi ne hastaneye neyle gidiyorsunuz dedi sadece dediği şey Allah verir Allah verir oldu) şimdi yanında oturan küçük oğlu işten çıktı ama kendi maaşı var ve hergün eşimi arayıp ağlıyor ben yapamıyorum sizin yanınıza gelip kalmak istiyorum eşime kardeşinde 1 sene sonra askere gidecek artık yetişemiyorum borçlara felan diyip ağlıyor eşimde dün bebek odası iptal annem eşyalarını satıp gelecek felan diyince kesinlikle kabul etmiyorum annene buradan uygun ev tutalım bize yakın olsun ama aynı ev olmaz birde bu zamanda onu hiç kaldıramam dedim bu arada bizede şuanda bile benim ailem destek çıkıyor en basiti faturalarımı onlar ödedi eşimin iş yerinden belge istendi babam karşıladı evin mutfak giderini ailem gördü kaynanamın sabahtan aradığını duydum ama uyuyormuş gibi yaptım eşimle geceden beri konuşmuyoruz (bu arada eşim 6 kardeş )
Yazılabilecek herşeyi yazmışlar. Ben de katiliyorum sakin kabul etme. Benim kayinvalidem de zor zamanlarinda yaninda olmamizi cok istiyor. Ama kendi zor zamanimizda asla yanimizda olmuyor. Ben de araya çok güzel bir mesafe koydum.Kısa ve öz geçmek istiyorum bayanlar şuanda (doğumuma 1 hafta var) kayınvalidemle aynı yerlerde oturuyorduk ikimizde (kadıköyde) daha sonra eşim işsiz kaldı aylarca kira ödeyemedik borclara girdik borç üstüne borç yaptık işte bulamayınca babam bu böyle olmaz diyip duruma el attı dayım eşimi işe aldı babam borclarımı kapatıp evimi bursaya yakınına taşıdı bunlar olurken 4 aylık hamileydim ( kaynanama durumumuzun kötü olduğunu anlattığım zamanlarda ne geldi ne hastaneye neyle gidiyorsunuz dedi sadece dediği şey Allah verir Allah verir oldu) şimdi yanında oturan küçük oğlu işten çıktı ama kendi maaşı var ve hergün eşimi arayıp ağlıyor ben yapamıyorum sizin yanınıza gelip kalmak istiyorum eşime kardeşinde 1 sene sonra askere gidecek artık yetişemiyorum borçlara felan diyip ağlıyor eşimde dün bebek odası iptal annem eşyalarını satıp gelecek felan diyince kesinlikle kabul etmiyorum annene buradan uygun ev tutalım bize yakın olsun ama aynı ev olmaz birde bu zamanda onu hiç kaldıramam dedim bu arada bizede şuanda bile benim ailem destek çıkıyor en basiti faturalarımı onlar ödedi eşimin iş yerinden belge istendi babam karşıladı evin mutfak giderini ailem gördü kaynanamın sabahtan aradığını duydum ama uyuyormuş gibi yaptım eşimle geceden beri konuşmuyoruz (bu arada eşim 6 kardeş )
Bayanlar yeni duyduğum şu bana gelmek istemesinin nedeni kızı ve damadına kredi çekmiş ve ondan zor duruma girmiş KV. Kızım ve Damadım zor durumdaydı destek çıktım ondan böyle oldu diyor bende zora düştümm Allah veriyor dedim .
Siz zor durundayken size yardim etmemis ki yaniniza geliyor. Kizi ve damadiyla yasamali bence.Bayanlar yeni duyduğum şu bana gelmek istemesinin nedeni kızı ve damadına kredi çekmiş ve ondan zor duruma girmiş KV. Kızım ve Damadım zor durumdaydı destek çıktım ondan böyle oldu diyor bende zora düştümm Allah veriyor dedim .
Krediyi onlara çekmiş madem onlarda kalsın siz ne alakasiniz yani bir de böyle mi söylüyor utanmadan. Gereken cevabı vermişsiniz tebrik ederimBayanlar yeni duyduğum şu bana gelmek istemesinin nedeni kızı ve damadına kredi çekmiş ve ondan zor duruma girmiş KV. Kızım ve Damadım zor durumdaydı destek çıktım ondan böyle oldu diyor bende zora düştümm Allah veriyor dedim .
Eşin ısrar ederse hayır biz annenin yanına taşınıyoruz de.Kısa ve öz geçmek istiyorum bayanlar şuanda (doğumuma 1 hafta var) kayınvalidemle aynı yerlerde oturuyorduk ikimizde (kadıköyde) daha sonra eşim işsiz kaldı aylarca kira ödeyemedik borclara girdik borç üstüne borç yaptık işte bulamayınca babam bu böyle olmaz diyip duruma el attı dayım eşimi işe aldı babam borclarımı kapatıp evimi bursaya yakınına taşıdı bunlar olurken 4 aylık hamileydim ( kaynanama durumumuzun kötü olduğunu anlattığım zamanlarda ne geldi ne hastaneye neyle gidiyorsunuz dedi sadece dediği şey Allah verir Allah verir oldu) şimdi yanında oturan küçük oğlu işten çıktı ama kendi maaşı var ve hergün eşimi arayıp ağlıyor ben yapamıyorum sizin yanınıza gelip kalmak istiyorum eşime kardeşinde 1 sene sonra askere gidecek artık yetişemiyorum borçlara felan diyip ağlıyor eşimde dün bebek odası iptal annem eşyalarını satıp gelecek felan diyince kesinlikle kabul etmiyorum annene buradan uygun ev tutalım bize yakın olsun ama aynı ev olmaz birde bu zamanda onu hiç kaldıramam dedim bu arada bizede şuanda bile benim ailem destek çıkıyor en basiti faturalarımı onlar ödedi eşimin iş yerinden belge istendi babam karşıladı evin mutfak giderini ailem gördü kaynanamın sabahtan aradığını duydum ama uyuyormuş gibi yaptım eşimle geceden beri konuşmuyoruz (bu arada eşim 6 kardeş )
O zaman kizina yerlessinBayanlar yeni duyduğum şu bana gelmek istemesinin nedeni kızı ve damadına kredi çekmiş ve ondan zor duruma girmiş KV. Kızım ve Damadım zor durumdaydı destek çıktım ondan böyle oldu diyor bende zora düştümm Allah veriyor dedim .
Kredi çekerken sana mı sormuşlar. Bağır çağır, çocuğuma bişey olursa (Allah korusun) hepinizi yakarım de. Kocanı da al karşına, hiç bağırıp çağırmadan sakin sakin "ben seninle evlendim ananla değil, yapılabilecek herşeyi yaptım daha fazla taviz veremem, düşün taşın istersen boşanalım" de... ki zaten kaynana gelirse boşanmaya gider evlilik, bari şimdiden böyle konuşursanız gözü korkar oturur yerindeBayanlar yeni duyduğum şu bana gelmek istemesinin nedeni kızı ve damadına kredi çekmiş ve ondan zor duruma girmiş KV. Kızım ve Damadım zor durumdaydı destek çıktım ondan böyle oldu diyor bende zora düştümm Allah veriyor dedim .
Sana mı cekmis. Gitsin kızının yanına sakın kabul etme.Bayanlar yeni duyduğum şu bana gelmek istemesinin nedeni kızı ve damadına kredi çekmiş ve ondan zor duruma girmiş KV. Kızım ve Damadım zor durumdaydı destek çıktım ondan böyle oldu diyor bende zora düştümm Allah veriyor dedim .
O durumun içinden kendi başına çıkamayan bir adam ne yüzle ( çok afedersiniz) annesini kardeşini bakma sorumluluğunu alıyor . Baban evlenirken hepinize bakacam kızımı alın mı dedi ...Kısa ve öz geçmek istiyorum bayanlar şuanda (doğumuma 1 hafta var) kayınvalidemle aynı yerlerde oturuyorduk ikimizde (kadıköyde) daha sonra eşim işsiz kaldı aylarca kira ödeyemedik borclara girdik borç üstüne borç yaptık işte bulamayınca babam bu böyle olmaz diyip duruma el attı dayım eşimi işe aldı babam borclarımı kapatıp evimi bursaya yakınına taşıdı bunlar olurken 4 aylık hamileydim ( kaynanama durumumuzun kötü olduğunu anlattığım zamanlarda ne geldi ne hastaneye neyle gidiyorsunuz dedi sadece dediği şey Allah verir Allah verir oldu) şimdi yanında oturan küçük oğlu işten çıktı ama kendi maaşı var ve hergün eşimi arayıp ağlıyor ben yapamıyorum sizin yanınıza gelip kalmak istiyorum eşime kardeşinde 1 sene sonra askere gidecek artık yetişemiyorum borçlara felan diyip ağlıyor eşimde dün bebek odası iptal annem eşyalarını satıp gelecek felan diyince kesinlikle kabul etmiyorum annene buradan uygun ev tutalım bize yakın olsun ama aynı ev olmaz birde bu zamanda onu hiç kaldıramam dedim bu arada bizede şuanda bile benim ailem destek çıkıyor en basiti faturalarımı onlar ödedi eşimin iş yerinden belge istendi babam karşıladı evin mutfak giderini ailem gördü kaynanamın sabahtan aradığını duydum ama uyuyormuş gibi yaptım eşimle geceden beri konuşmuyoruz (bu arada eşim 6 kardeş )