- 4 Ağustos 2014
- 3.195
- 4.105
- 133
- Konu Sahibi BlancKahkul
-
Defalarca dedim karışma istediğimi istediğim saatte yerim sanane diye. Ben senin için söylüyorum, midene yazık diyor.Sanane canım, yemek yemem senin nerene batıyor de?
çok teşekkür ederimDilediğini ye,iç..
gayet fit ve güzelsin..
Defalarca dedim karışma istediğimi istediğim saatte yerim sanane diye. Ben senin için söylüyorum, midene yazık diyor.
Yani baş başayken falan desin ama sürekli diyor. Arkadaşlarımın yanındada diyor. Bıktırdı artık.Bunlar takilmak amaciyla, arkadaslar arasinda olabilecek seyler. Niye bu kadar dert ettiniz anlamadim. Siz de onlara takilin gecin, cevabini verin, gulun. Pek saka kaldirmiyorsunuz galiba.
rahatsız olduğumu belirttim yani şaka bir olur iki olur. Sanane diyorum. Senin için midene yazık. Akşam uyuyamazsın dedi bana. Ya sanki ne yiyorumValla bidaha ayni seyi soylerse dik dik suratina bak tam kufredecekken yutmus gibi bi tavra burun ve tobe tobeee diyip onune bak bidaha yapamaz :)))
aynen aynen vallahi benim arkadaşımda benden çok yiyordur. Demek ki böyle psikopat başka insanlarda varmışAy benim vardı öyle bir arkadaşım kendi dışarda çantadan çıkarır çıkarır yerdi ben mide rahatsızlığım yüzünden az az sık sık yerdim ''yuh kızım gene mi yiyosun'' der gıcık gıcık açıkta bişey varmış gibi yediğime bakar gülerdi seviyesiz. Ay gene sinir oldum
Kendi benden daha kiloluydu üstelik deli mi ne ''ben az yiyorum formumu koruyorum'' havasındaydı ama yemezler çantasındakilerden haberim varYani baş başayken falan desin ama sürekli diyor. Arkadaşlarımın yanındada diyor. Bıktırdı artık.
rahatsız olduğumu belirttim yani şaka bir olur iki olur. Sanane diyorum. Senin için midene yazık. Akşam uyuyamazsın dedi bana. Ya sanki ne yiyorum
aynen aynen vallahi benim arkadaşımda benden çok yiyordur. Demek ki böyle psikopat başka insanlarda varmış
Teşekkür ederim.Boyun ve kilon normal, hiç zayıf değilsin ama sana bunu söyleyenin boyu ve kilosu önemli. Ben sık sık duyarım arkadaşlarımdan yine mi yemek yiyorsun lafını, hiç sorun etmedim doğrusu zira zargana gibiyim. Takma yani... Afiyet şeker olsun...
"sandviç çokgzel, sen de gelsene" de geç. Sttiret.
Muhtemelen kendisinin kendi kilolarıyla alakalı sıkıntıları vardır, zayıf olup da kilo almak isteyenlere takmıştır falan filan.
Yoo, kendide kilolu değil ki. Normal yani. Kilolu olsa belki anlayabilirdim ama değilkilolu bi arkadaş mı kendileri?
benim ki de gizli gizli yiyor, ama yemezlerKendi benden daha kiloluydu üstelik deli mi ne ''ben az yiyorum formumu koruyorum'' havasındaydı ama yemezler çantasındakilerden haberim varsen de onu bişeyi çok sık yaparken yakala makyaj çok yapıyosa bitti mi boya badanan filan de sinir et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?