Gene mi yemek yiyorsun?

BlancKahkul

Allah var, Allah yâr..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
3.195
4.105
133
Kızlarr.. Cinayet sebebi bir oda arkadaşım var. Aslında çok komik ama ne yesem karışıyor kız. Yani biz saat 4 gibi lahmacun yedik normal olarak saat 12 uyumadıkta daha, bende acıktığım için sandiviç hazırlıyordum yanıma geldi sen gene mi yemek yiyorsun. Yakında samuray olacaksın hadi hayırlısı dedi. Bi meyve cips falan yediğimi görse gene ye ye diyor. Sonra sınıf arkadaşlarımla başka arkadaşlarımla tanıştırınca onlarlada aynı konu bu sürekli yemek yiyor diyor. Hayır ben 1.73 boyunda 58 kilo birisiyim. Çevrem biraz kilo al çok zayıfın der. Ki bende kilo almak istiyorum ve asla aşırı yemek yiyen birisi değilim. Bu kızın psikolojisi mi bozuk. Ben oda mı değiştirsem, napsam bilemedim.

boyun kilon normal aşırı zayıf değilsin kilo alma sakın ama sumocu bir halin de yok.bence rahatsızlığını belli etmelisin.neden sürekli benim yememe laf ediyorsun acıktım yemek yiyorum.lütfen bir daha bu şekilde bi eleştiride bulunma hoşlanmıyorum de kapat konuyu.

Bunlar takilmak amaciyla, arkadaslar arasinda olabilecek seyler. Niye bu kadar dert ettiniz anlamadim. Siz de onlara takilin gecin, cevabini verin, gulun. Pek saka kaldirmiyorsunuz galiba.

Arkadaşım bunun için oda mı değiştirilir? Bitmesine ne kaldı ki şurada. Benim de boğazı pek durmayan bir oda arkadaşım var, güya sürekli kilo verme gayreti içinde olduğunu söylüyor ama boğazı durmuyor, aramızda samimiyet olmasına rağmen yemek yemesiyle alakalı tek bir laf etmişliğim yok. Annesi falan çok laf eder ama o da annesi sonuçta. Samimi olmadığımız diğer oda arkadaşımız arada kendince laf dokunduruyor kızın yemesiyle ilgili ama aldırış ettiği yok zaten ona da. Yani şişman da olsan, zayıf da olsan kilon, ne kadar yemek yediğin falan sadece seni ilgilendirir. Sene bitince bu insanı hayatınızdan çıkarın derim ben, yaptığı iyi birşey değil. Ciddiye alıp cevap falan da vermeyin bence bu seneyi bitirene kadar. Sonra şutlarsınız.

Ay benim vardı öyle bir arkadaşım kendi dışarda çantadan çıkarır çıkarır yerdi ben mide rahatsızlığım yüzünden az az sık sık yerdim ''yuh kızım gene mi yiyosun'' der gıcık gıcık açıkta bişey varmış gibi yediğime bakar gülerdi seviyesiz. Ay gene sinir oldum

Boyun ve kilon normal, hiç zayıf değilsin ama sana bunu söyleyenin boyu ve kilosu önemli. Ben sık sık duyarım arkadaşlarımdan yine mi yemek yiyorsun lafını, hiç sorun etmedim doğrusu zira zargana gibiyim. Takma yani... Afiyet şeker olsun...

"sandviç çokgzel, sen de gelsene" de geç. Sttiret.
Muhtemelen kendisinin kendi kilolarıyla alakalı sıkıntıları vardır, zayıf olup da kilo almak isteyenlere takmıştır falan filan.

Defalarca dedim karışma istediğimi istediğim saatte yerim sanane diye. Ben senin için söylüyorum, midene yazık diyor.

Daha sert bir şekilde söyleyin.
Kalbi kırılırsa bir daha karışamaz.
Son kez söylüyorum diye cümleye başlayın.
Ay en nefret ettiğim şeydir birisinin yememe içmeme karışması.
Ayrıca başkalarının yanında bunun lafını yapması hoş değil.

Bunlar takilmak amaciyla, arkadaslar arasinda olabilecek seyler. Niye bu kadar dert ettiniz anlamadim. Siz de onlara takilin gecin, cevabini verin, gulun. Pek saka kaldirmiyorsunuz galiba.
Yani baş başayken falan desin ama sürekli diyor. Arkadaşlarımın yanındada diyor. Bıktırdı artık.
Valla bidaha ayni seyi soylerse dik dik suratina bak tam kufredecekken yutmus gibi bi tavra burun ve tobe tobeee diyip onune bak bidaha yapamaz :)))
rahatsız olduğumu belirttim yani şaka bir olur iki olur. Sanane diyorum. Senin için midene yazık. Akşam uyuyamazsın dedi bana. Ya sanki ne yiyorum
aynen aynen vallahi benim arkadaşımda benden çok yiyordur. Demek ki böyle psikopat başka insanlarda varmış

Deme birşey sen dedikçe susmaz inada biner, takmıyor görün yemeye devam et susar bir süre sonra.. Ha hakaret eder iş boyut değiştirirse o ayrı, gereken cevabı verirsin elbette..

Kendi benden daha kiloluydu üstelik deli mi ne ''ben az yiyorum formumu koruyorum'' havasındaydı ama yemezler çantasındakilerden haberim var sen de onu bişeyi çok sık yaparken yakala makyaj çok yapıyosa bitti mi boya badanan filan de sinir et

'Beynim daha iyi çalışıyor yemek yedikçe, sanada tavsiye ederim arada yemek ye ki neysee...' deyin, o anlar herhalde.
Bir daha tekrarı olacağını sanmıyorum bu cümleden sonra.

Teşekkür ederim. Valla o bana çok fena taktı. Geçen markette alışveriş yapıyorduk. Sonra ben kefir aldım. Al al ihtiyacın falan var dedi. Bende şakasına nedenmiş canım dedim. Bağırsakları çalıştırıyor dedi. Ağlasam mı gülsem mi bilemedim
"sandviç çokgzel, sen de gelsene" de geç. Sttiret.
Muhtemelen kendisinin kendi kilolarıyla alakalı sıkıntıları vardır, zayıf olup da kilo almak isteyenlere takmıştır falan filan.
kilolu bi arkadaş mı kendileri?
Yoo, kendide kilolu değil ki. Normal yani. Kilolu olsa belki anlayabilirdim ama değil
benim ki de gizli gizli yiyor, ama yemezler yaaa aslında çok parlak bi fikirde işte makyaj yapmıyo ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…