- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi BlancKahkul
-
Diyettesiniz sanırım. Valla diyet yapılan her eve lazım.Psikolojik olarak kendinizi doymuş hissediyorsunuz.
ama ben çok fazla bi şey yemiyorum ki. Zaten günde 2 öğün falan yerim aradada atıştırırım. Ne yiyip içtiğimi benden iyi biliyor. Bazen unutuyorum ben. Şunları şunlarıda yedin diye sayıyor. Şaşırıyorım
Ya salla onu o kılolu mu kıskanıyodur yedıgın halde almadıgın ıcın ..ders dinlenıldıgınde yada calısıldıgında metabolızma hızlı calısır bu yuzden normal takma onu..Kızlarr.. Cinayet sebebi bir oda arkadaşım var. Aslında çok komik ama ne yesem karışıyor kız. Yani biz saat 4 gibi lahmacun yedik normal olarak saat 12 uyumadıkta daha, bende acıktığım için sandiviç hazırlıyordum yanıma geldi sen gene mi yemek yiyorsun. Yakında samuray olacaksın hadi hayırlısı dedi. Bi meyve cips falan yediğimi görse gene ye ye diyor. Sonra sınıf arkadaşlarımla başka arkadaşlarımla tanıştırınca onlarlada aynı konu bu sürekli yemek yiyor diyor. Hayır ben 1.73 boyunda 58 kilo birisiyim. Çevrem biraz kilo al çok zayıfın der. Ki bende kilo almak istiyorum ve asla aşırı yemek yiyen birisi değilim. Bu kızın psikolojisi mi bozuk. Ben oda mı değiştirsem, napsam bilemedim.
Bu tipleri hayatından at kıskanç arkadas sonradan tehlikeli boyuta geçiyor acıkça kıskanıyor seniKızlarr.. Cinayet sebebi bir oda arkadaşım var. Aslında çok komik ama ne yesem karışıyor kız. Yani biz saat 4 gibi lahmacun yedik normal olarak saat 12 uyumadıkta daha, bende acıktığım için sandiviç hazırlıyordum yanıma geldi sen gene mi yemek yiyorsun. Yakında samuray olacaksın hadi hayırlısı dedi. Bi meyve cips falan yediğimi görse gene ye ye diyor. Sonra sınıf arkadaşlarımla başka arkadaşlarımla tanıştırınca onlarlada aynı konu bu sürekli yemek yiyor diyor. Hayır ben 1.73 boyunda 58 kilo birisiyim. Çevrem biraz kilo al çok zayıfın der. Ki bende kilo almak istiyorum ve asla aşırı yemek yiyen birisi değilim. Bu kızın psikolojisi mi bozuk. Ben oda mı değiştirsem, napsam bilemedim.
ay yiyom yiyom kilo alamıyorum, almak istiyorum, sen nasıl yaptın yaaa falan de.Kızlarr.. Cinayet sebebi bir oda arkadaşım var. Aslında çok komik ama ne yesem karışıyor kız. Yani biz saat 4 gibi lahmacun yedik normal olarak saat 12 uyumadıkta daha, bende acıktığım için sandiviç hazırlıyordum yanıma geldi sen gene mi yemek yiyorsun. Yakında samuray olacaksın hadi hayırlısı dedi. Bi meyve cips falan yediğimi görse gene ye ye diyor. Sonra sınıf arkadaşlarımla başka arkadaşlarımla tanıştırınca onlarlada aynı konu bu sürekli yemek yiyor diyor. Hayır ben 1.73 boyunda 58 kilo birisiyim. Çevrem biraz kilo al çok zayıfın der. Ki bende kilo almak istiyorum ve asla aşırı yemek yiyen birisi değilim. Bu kızın psikolojisi mi bozuk. Ben oda mı değiştirsem, napsam bilemedim.
muhtemelen suanda fızıgın ıyı
ama kılon cokta az degıl
ben 1.71 boyundayım 54 kıloyum kendımı dolgun buluyorum desem :) cıddıyım
yeme o saatte
bu durum popoyla alakalı derım eger popo kalkık ıse asla zayıf hıssetmezsınızben 165 boyundayım 51 kiloyum. kendimi kopacak gibi hissediyorum. Kilo almak istiyorum.
bu durum popoyla alakalı derım eger popo kalkık ıse asla zayıf hıssetmezsınız
bende 50 kg dusmeye calısıyorum ama baygınıkk gecırmeye calıstıgım ıcın her dıyet denemem husranla sonuclanıyor
rahatsız oluyordur sesinden diyemiyordur ya da kıskanıyordur. Bne ce oda arkadaşıyla fazla samımı olmak iyi bişey değil ünv deyken o hatayı ben de yapmıstım samimi olma diyemesin onları sana tersle onu ben ce ilişkiniz doğru bir seviyeye inmezse ben olsam odayı değiştirirdimKızlarr.. Cinayet sebebi bir oda arkadaşım var. Aslında çok komik ama ne yesem karışıyor kız. Yani biz saat 4 gibi lahmacun yedik normal olarak saat 12 uyumadıkta daha, bende acıktığım için sandiviç hazırlıyordum yanıma geldi sen gene mi yemek yiyorsun. Yakında samuray olacaksın hadi hayırlısı dedi. Bi meyve cips falan yediğimi görse gene ye ye diyor. Sonra sınıf arkadaşlarımla başka arkadaşlarımla tanıştırınca onlarlada aynı konu bu sürekli yemek yiyor diyor. Hayır ben 1.73 boyunda 58 kilo birisiyim. Çevrem biraz kilo al çok zayıfın der. Ki bende kilo almak istiyorum ve asla aşırı yemek yiyen birisi değilim. Bu kızın psikolojisi mi bozuk. Ben oda mı değiştirsem, napsam bilemedim.
yok daha neler :) tovbe etYa benim popom arkaya doğru ben de şöyle biraz yana doğru olsun isterim, basen deniyor galiba o bölgeye, basen istiyom.
Benimde direk aklima bu gelducimcimegfb .!.:Kendisi cok yiyemiyorsa cekemiyordur sizi
yahu bir şey diyeceğim. bu kız sizin ananız değil, babanız değil. ona ne sizin ne zaman ne ya da ne kadar yemek yediğinizden? bu arada kendisi yemek yemeeyi sevmez mi? ya da zayıf mı?Kızlarr.. Cinayet sebebi bir oda arkadaşım var. Aslında çok komik ama ne yesem karışıyor kız. Yani biz saat 4 gibi lahmacun yedik normal olarak saat 12 uyumadıkta daha, bende acıktığım için sandiviç hazırlıyordum yanıma geldi sen gene mi yemek yiyorsun. Yakında samuray olacaksın hadi hayırlısı dedi. Bi meyve cips falan yediğimi görse gene ye ye diyor. Sonra sınıf arkadaşlarımla başka arkadaşlarımla tanıştırınca onlarlada aynı konu bu sürekli yemek yiyor diyor. Hayır ben 1.73 boyunda 58 kilo birisiyim. Çevrem biraz kilo al çok zayıfın der. Ki bende kilo almak istiyorum ve asla aşırı yemek yiyen birisi değilim. Bu kızın psikolojisi mi bozuk. Ben oda mı değiştirsem, napsam bilemedim.
Kızlarr.. Cinayet sebebi bir oda arkadaşım var. Aslında çok komik ama ne yesem karışıyor kız. Yani biz saat 4 gibi lahmacun yedik normal olarak saat 12 uyumadıkta daha, bende acıktığım için sandiviç hazırlıyordum yanıma geldi sen gene mi yemek yiyorsun. Yakında samuray olacaksın hadi hayırlısı dedi. Bi meyve cips falan yediğimi görse gene ye ye diyor. Sonra sınıf arkadaşlarımla başka arkadaşlarımla tanıştırınca onlarlada aynı konu bu sürekli yemek yiyor diyor. Hayır ben 1.73 boyunda 58 kilo birisiyim. Çevrem biraz kilo al çok zayıfın der. Ki bende kilo almak istiyorum ve asla aşırı yemek yiyen birisi değilim. Bu kızın psikolojisi mi bozuk. Ben oda mı değiştirsem, napsam bilemedim.
o değilde şöyle yeşillik limon lahmacun olsada yeseydim ohh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?