• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gene mi yemek yiyorsun?

'Beynim daha iyi çalışıyor yemek yedikçe, sanada tavsiye ederim arada yemek ye ki neysee...' deyin, o anlar herhalde.
Bir daha tekrarı olacağını sanmıyorum bu cümleden sonra.:KK45:
Hahahhh bi kere böyle bi şey dediydim de etkili olmadı. Çikolata yiyordum ki tam tepemde yine. Sende ye tatlı zeka açar dedim. Üstüne alınmadı ki hiç :KK48: hatta şu anda çikolata yemek istiyorum ama vallahi korkudan yiyemiyorum.:KK70::KK70:

Hahahhh bi kere böyle bi şey dediydim de etkili olmadı. Çikolata yiyordum ki tam tepemde yine. Sende ye tatlı zeka açar dedim. Üstüne alınmadı ki hiç :KK48: hatta şu anda çikolata yemek istiyorum ama vallahi korkudan yiyemiyorum.:KK70::KK70:
O zaman onu çıldırtacak şeyler yiyin karşısında.
Örneğin havuç, katır kutur sesi bile yeter.
Ya da çekirdek ama böyle döke saça.:KK45:
Baktıkça hem hıncınızı alırsınız hem de bir şeyler yemiş olursunuz.

Bir o kalmıştı insanların birbirlerine karışmadığı, yemeğimize de karışmayı hak görsünler tam olsun!

bence ona "sen önce samurayla sumo güreşçisi arasındaki farkı öğren sonra bana akıl verirsin" deyin :KK70::KK70:

takmayın şimdiki genç kızların çoğu dismorfofobik,

aaah ah popüler kültür yaktın gençlerimizi :KK51:

Teşekkür ederim.:KK68: Valla o bana çok fena taktı. Geçen markette alışveriş yapıyorduk. Sonra ben kefir aldım. Al al ihtiyacın falan var dedi. Bende şakasına nedenmiş canım dedim. Bağırsakları çalıştırıyor dedi. Ağlasam mı gülsem mi bilemedim:KK70::KK70::KK70:

Yoo, kendide kilolu değil ki. Normal yani. Kilolu olsa belki anlayabilirdim ama değil :KK14:

benim ki de gizli gizli yiyor, ama yemezler :KK70: yaaa aslında çok parlak bi fikirde işte makyaj yapmıyo ki :KK70:
Kız senin fit kalmana bozuluyor belliki. Onun da kilosu normal olabilir ama belki dikkat ediyordur. Yok hayır ben birde sığır gibi yerim ayıptır söylemesi, bana demeleri normal de sen normal yiyormuşsun birde :KK70:

Teşekkür ederim.:KK68: Valla o bana çok fena taktı. Geçen markette alışveriş yapıyorduk. Sonra ben kefir aldım. Al al ihtiyacın falan var dedi. Bende şakasına nedenmiş canım dedim. Bağırsakları çalıştırıyor dedi. Ağlasam mı gülsem mi bilemedim:KK70::KK70::KK70:

Yoo, kendide kilolu değil ki. Normal yani. Kilolu olsa belki anlayabilirdim ama değil :KK14:

benim ki de gizli gizli yiyor, ama yemezler :KK70: yaaa aslında çok parlak bi fikirde işte makyaj yapmıyo ki :KK70:
Düşün bul bir açığını söyle biz yöntemler buluruz :D

Sadece boş boğaz herşeyi üzerine vazife sanan biri galiba
bazılarını ne kadar uyarsan da lafına dikkat etmez çenesini tutamaz huy .

Ya duyma,yada net olarak kilo problemim yok falan de

Bence sen cok alingansin.
Benimde bi arkadasim var hep yer.
Yinemi yiyon sen yaa derim hep takilirim.

Sanane kzim karisma bana, acken ben ben degilim der :)
Beraberce guleriz.
Sonra yine yer yine takilirim.

bence ona "sen önce samurayla sumo güreşçisi arasındaki farkı öğren sonra bana akıl verirsin" deyin :KK70::KK70:

takmayın şimdiki genç kızların çoğu dismorfofobik,

aaah ah popüler kültür yaktın gençlerimizi :KK51:
A aaa sahi o samuray değil ki. Hay aksi ya bu benim nasıl aklıma gelmedi. :cry::KK70:
Tüh heyecandan unuttumuşum. Ama bi daha bana samuray derse kesinlikle söyliycem. Teşekkür ederim :KK68:
Düşün bul bir açığını söyle biz yöntemler buluruz :KK70:
ben bunu bi düşüneyim :KK48:

O zaman onu çıldırtacak şeyler yiyin karşısında.
Örneğin havuç, katır kutur sesi bile yeter.
Ya da çekirdek ama böyle döke saça.:KK45:
Baktıkça hem hıncınızı alırsınız hem de bir şeyler yemiş olursunuz.

Bir o kalmıştı insanların birbirlerine karışmadığı, yemeğimize de karışmayı hak görsünler tam olsun!
Ben havuç çook severim. Günde 2 tane falan yerdim. Gerçekten hiç hazetmezdi. Sürekli oflar puflardı. Ama sonra ahı mı ne tuttu. Ben diş teli takıyodum. Havuç yerken braketim kırıldı. Ortadontistim de havuç yemeyi yasakladı. Şimdi braketlerimi çıkardım ama bi kaç ay sert şeyler yemem yasak. Sonrada mevsimi geçer zaten. :KK70::KK70: Çekirdeğe arkadaşım bayılır hep yer zatn onuda ben sevmiyorum. İşte öyle :KK70::KK70:
Bence o ne yese yariyor ve rahatca yiyemedigi icin seni de kisitlamaya calisiyordur :KK48:
öyle mi dersin. Ama neden ben odada benden başka 4 kişi daha var. :KK70:

Ben havuç çook severim. Günde 2 tane falan yerdim. Gerçekten hiç hazetmezdi. Sürekli oflar puflardı. Ama sonra ahı mı ne tuttu. Ben diş teli takıyodum. Havuç yerken braketim kırıldı. Ortadontistim de havuç yemeyi yasakladı. Şimdi braketlerimi çıkardım ama bi kaç ay sert şeyler yemem yasak. Sonrada mevsimi geçer zaten. :KK70::KK70: Çekirdeğe arkadaşım bayılır hep yer zatn onuda ben sevmiyorum. İşte öyle :KK70::KK70:

öyle mi dersin. Ama neden ben odada benden başka 4 kişi daha var. :KK70:

Himm ona sor. Soyle ki neden ben arkadasim yaa? Bakalim ne diyecek :-)

başlığın beni acıktırdı ama tembelliğimden sadece çekirdek paketine uzanabildim :D

arkadaşına de ki,fazla konuşma yediğim yemekle arada kaynarsın :p

Bence konuşacak konu bulamıyor.
Tabii ki yeme olayına takılmasının bir sebebi vardır kendince. Benim bir tanıdığım kıyafete takıntılı. Çocuğuma giydirdigimi bile inceliyor, ne marka diye. Sonuç olarak diyeceğim o ki kapasite bu kadar ve genel olarak boş ve sığ bir insan

Kızlarr.. Cinayet sebebi bir oda arkadaşım var. Aslında çok komik ama ne yesem karışıyor kız. Yani biz saat 4 gibi lahmacun yedik normal olarak saat 12 uyumadıkta daha, bende acıktığım için sandiviç hazırlıyordum yanıma geldi sen gene mi yemek yiyorsun. Yakında samuray olacaksın hadi hayırlısı dedi. Bi meyve cips falan yediğimi görse gene ye ye diyor. Sonra sınıf arkadaşlarımla başka arkadaşlarımla tanıştırınca onlarlada aynı konu bu sürekli yemek yiyor diyor. Hayır ben 1.73 boyunda 58 kilo birisiyim. Çevrem biraz kilo al çok zayıfın der. Ki bende kilo almak istiyorum ve asla aşırı yemek yiyen birisi değilim. Bu kızın psikolojisi mi bozuk. Ben oda mı değiştirsem, napsam bilemedim.

:)))))) değişik bi tipmiş. sende yemem lazım. benim vucut çabuk yakan tiptenmiş desen :) yani gene mi yiyosun derse artık cevabın aynı olsun ki üstüne gelmesin.hatta buyur sende gel ye de :)

Seni en iyi ben anlarım.. Benim de çalışma arkadaşım aynısını yapıyor. Yok sürekli kahve içiyorsun, yok sürekli abur cubur yiyorsun. Resmen lokmalarımı sayar. Bazen eşim iş çıkışı beni almaya gelir.. Arkadaşım benim neler yiyip içtiğimi eşime rapor verir.. Kaç kere uyardım, hiç tınlamadı.. Bende artık hiç oralı olmuyorum. Ağzı olan konuşuyor boş ver..

Back
X