- Konu Sahibi BlancKahkul
bellıkı dıledıgını yıyemeyen kılo alabılen bı tıp
kıskanmıs
kıskanmıs
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahhh bi kere böyle bi şey dediydim de etkili olmadı. Çikolata yiyordum ki tam tepemde yine. Sende ye tatlı zeka açar dedim. Üstüne alınmadı ki hiç'Beynim daha iyi çalışıyor yemek yedikçe, sanada tavsiye ederim arada yemek ye ki neysee...' deyin, o anlar herhalde.
Bir daha tekrarı olacağını sanmıyorum bu cümleden sonra.![]()
O zaman onu çıldırtacak şeyler yiyin karşısında.Hahahhh bi kere böyle bi şey dediydim de etkili olmadı. Çikolata yiyordum ki tam tepemde yine. Sende ye tatlı zeka açar dedim. Üstüne alınmadı ki hiçhatta şu anda çikolata yemek istiyorum ama vallahi korkudan yiyemiyorum.
![]()
Kız senin fit kalmana bozuluyor belliki. Onun da kilosu normal olabilir ama belki dikkat ediyordur. Yok hayır ben birde sığır gibi yerim ayıptır söylemesi, bana demeleri normal de sen normal yiyormuşsun birdeTeşekkür ederim.Valla o bana çok fena taktı. Geçen markette alışveriş yapıyorduk. Sonra ben kefir aldım. Al al ihtiyacın falan var dedi. Bende şakasına nedenmiş canım dedim. Bağırsakları çalıştırıyor dedi. Ağlasam mı gülsem mi bilemedim
Yoo, kendide kilolu değil ki. Normal yani. Kilolu olsa belki anlayabilirdim ama değil
benim ki de gizli gizli yiyor, ama yemezleryaaa aslında çok parlak bi fikirde işte makyaj yapmıyo ki
![]()
Düşün bul bir açığını söyle biz yöntemler buluruzTeşekkür ederim.Valla o bana çok fena taktı. Geçen markette alışveriş yapıyorduk. Sonra ben kefir aldım. Al al ihtiyacın falan var dedi. Bende şakasına nedenmiş canım dedim. Bağırsakları çalıştırıyor dedi. Ağlasam mı gülsem mi bilemedim
Yoo, kendide kilolu değil ki. Normal yani. Kilolu olsa belki anlayabilirdim ama değil
benim ki de gizli gizli yiyor, ama yemezleryaaa aslında çok parlak bi fikirde işte makyaj yapmıyo ki
![]()
A aaa sahi o samuray değil ki. Hay aksi ya bu benim nasıl aklıma gelmedi.bence ona "sen önce samurayla sumo güreşçisi arasındaki farkı öğren sonra bana akıl verirsin" deyin
takmayın şimdiki genç kızların çoğu dismorfofobik,
aaah ah popüler kültür yaktın gençlerimizi![]()
ben bunu bi düşüneyimDüşün bul bir açığını söyle biz yöntemler buluruz![]()
Ben havuç çook severim. Günde 2 tane falan yerdim. Gerçekten hiç hazetmezdi. Sürekli oflar puflardı. Ama sonra ahı mı ne tuttu. Ben diş teli takıyodum. Havuç yerken braketim kırıldı. Ortadontistim de havuç yemeyi yasakladı. Şimdi braketlerimi çıkardım ama bi kaç ay sert şeyler yemem yasak. Sonrada mevsimi geçer zaten.O zaman onu çıldırtacak şeyler yiyin karşısında.
Örneğin havuç, katır kutur sesi bile yeter.
Ya da çekirdek ama böyle döke saça.
Baktıkça hem hıncınızı alırsınız hem de bir şeyler yemiş olursunuz.
Bir o kalmıştı insanların birbirlerine karışmadığı, yemeğimize de karışmayı hak görsünler tam olsun!
öyle mi dersin. Ama neden ben odada benden başka 4 kişi daha var.Bence o ne yese yariyor ve rahatca yiyemedigi icin seni de kisitlamaya calisiyordur![]()
Ben havuç çook severim. Günde 2 tane falan yerdim. Gerçekten hiç hazetmezdi. Sürekli oflar puflardı. Ama sonra ahı mı ne tuttu. Ben diş teli takıyodum. Havuç yerken braketim kırıldı. Ortadontistim de havuç yemeyi yasakladı. Şimdi braketlerimi çıkardım ama bi kaç ay sert şeyler yemem yasak. Sonrada mevsimi geçer zaten.Çekirdeğe arkadaşım bayılır hep yer zatn onuda ben sevmiyorum. İşte öyle
öyle mi dersin. Ama neden ben odada benden başka 4 kişi daha var.![]()
Kızlarr.. Cinayet sebebi bir oda arkadaşım var. Aslında çok komik ama ne yesem karışıyor kız. Yani biz saat 4 gibi lahmacun yedik normal olarak saat 12 uyumadıkta daha, bende acıktığım için sandiviç hazırlıyordum yanıma geldi sen gene mi yemek yiyorsun. Yakında samuray olacaksın hadi hayırlısı dedi. Bi meyve cips falan yediğimi görse gene ye ye diyor. Sonra sınıf arkadaşlarımla başka arkadaşlarımla tanıştırınca onlarlada aynı konu bu sürekli yemek yiyor diyor. Hayır ben 1.73 boyunda 58 kilo birisiyim. Çevrem biraz kilo al çok zayıfın der. Ki bende kilo almak istiyorum ve asla aşırı yemek yiyen birisi değilim. Bu kızın psikolojisi mi bozuk. Ben oda mı değiştirsem, napsam bilemedim.
Bunlar takilmak amaciyla, arkadaslar arasinda olabilecek seyler. Niye bu kadar dert ettiniz anlamadim. Siz de onlara takilin gecin, cevabini verin, gulun. Pek saka kaldirmiyorsunuz galiba.