• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gene mi yemek yiyorsun?

Kızlarr.. Cinayet sebebi bir oda arkadaşım var. Aslında çok komik ama ne yesem karışıyor kız. Yani biz saat 4 gibi lahmacun yedik normal olarak saat 12 uyumadıkta daha, bende acıktığım için sandiviç hazırlıyordum yanıma geldi sen gene mi yemek yiyorsun. Yakında samuray olacaksın hadi hayırlısı dedi. Bi meyve cips falan yediğimi görse gene ye ye diyor. Sonra sınıf arkadaşlarımla başka arkadaşlarımla tanıştırınca onlarlada aynı konu bu sürekli yemek yiyor diyor. Hayır ben 1.73 boyunda 58 kilo birisiyim. Çevrem biraz kilo al çok zayıfın der. Ki bende kilo almak istiyorum ve asla aşırı yemek yiyen birisi değilim. Bu kızın psikolojisi mi bozuk. Ben oda mı değiştirsem, napsam bilemedim.
oda arkadaşınız sizinle belliki esprili yaklaşmak istemiş şaka yapmaya çalışmış neden bu kadar takıldınız ki açıkçası kötü niyet sezmedim,sadece latife gibi geldi bana :)sizin zaten fiziğiniz ortada takılacak bir durum söz konusu da değil hani şişman biri olsanız size bu kelimeleri etse zorunuza gider dalga geçiyor babaında anlayabilirsiniz e ama böyle bir durum söz konusuda değil ozaman rahat olun takılmayın.

Kızlarr.. Cinayet sebebi bir oda arkadaşım var. Aslında çok komik ama ne yesem karışıyor kız. Yani biz saat 4 gibi lahmacun yedik normal olarak saat 12 uyumadıkta daha, bende acıktığım için sandiviç hazırlıyordum yanıma geldi sen gene mi yemek yiyorsun. Yakında samuray olacaksın hadi hayırlısı dedi. Bi meyve cips falan yediğimi görse gene ye ye diyor. Sonra sınıf arkadaşlarımla başka arkadaşlarımla tanıştırınca onlarlada aynı konu bu sürekli yemek yiyor diyor. Hayır ben 1.73 boyunda 58 kilo birisiyim. Çevrem biraz kilo al çok zayıfın der. Ki bende kilo almak istiyorum ve asla aşırı yemek yiyen birisi değilim. Bu kızın psikolojisi mi bozuk. Ben oda mı değiştirsem, napsam bilemedim.

Arkadaşının kilo sorunu mu var? Ne yese yarayan türdense kıskanıyor olabilir ya da canı çekiyordur yiyemiyordur.

rahatsız olduğunu söyle öyle demesinden yada sende onun bir şeyinle dalga geç belki o zaman rahatlar umursamazsın kızı=))

valla benim 1 değil 5 arkadaşım hepsi amma yiyorsun hahhh gene acıktı falan derler. Hatta beni tanıyan yemek yemeye düşkünlüğümle bilir.
Hiçte gocunmam aksine övünürüm.
Valla yemek yemek en büyük hobim aşığım resmen hiç rahatsız olmuyorum :KK53::KK53:

hahaha zayıf olup o kadar yediğin için çatlıyor bence :KK53::KK53::KK53:

sanırım bu kadar yıyerek zayıf kalmanıza sınır olmus durumda .
O yuzden sureklı sızı ızlıyor .

Lokmalarımı mı sayıyorsun de gül gç önemseme. Ona neymiş :/
Seni en iyi ben anlarım.. Benim de çalışma arkadaşım aynısını yapıyor. Yok sürekli kahve içiyorsun, yok sürekli abur cubur yiyorsun. Resmen lokmalarımı sayar. Bazen eşim iş çıkışı beni almaya gelir.. Arkadaşım benim neler yiyip içtiğimi eşime rapor verir.. Kaç kere uyardım, hiç tınlamadı.. Bende artık hiç oralı olmuyorum. Ağzı olan konuşuyor boş ver..
Lokmalarımı sayıyor galiba. Artık nasıl etkilediyse beni bazen savunmaya geçiyorum. Sabahtan beri şunları şunları yedim diyince. Yoo çikolatada yedin, elmada yemiştin falan diyor.:KK70::KK70:
Hahahhh şey benimkide valla ilerde kocana acıyorum diyor. Ben en iyisi bunları uzak tutayım. Adamın gözünü korkutmasın.:KK70::KK70:
"İyiki yeme içme sponsorum değilsin, ben yemek yedikçe senin için yanıyo, benim midem böyle mutlu yıllardır sen onu dert etme" de. Deli midir nedir ya !
Arkadaşının kilo sorunu mu var? Ne yese yarayan türdense kıskanıyor olabilir ya da canı çekiyordur yiyemiyordur.
rahatsız olduğunu söyle öyle demesinden yada sende onun bir şeyinle dalga geç belki o zaman rahatlar umursamazsın kızı=))
Yani deli mi ne. Yada takıntılı diye düşünüyorum artık.
Ben ne yersem mutlaka arkadaşlarımada ikram ederim. Ama hiç kabul etmez. Yok yok kalsın diyor :KK48:
Hep söylüyorum karışma diye. Midene yazık diyor. :KK64:

muhtemelen suanda fızıgın ıyı
ama kılon cokta az degıl
ben 1.71 boyundayım 54 kıloyum kendımı dolgun buluyorum desem :) cıddıyım
yeme o saatte

valla benim 1 değil 5 arkadaşım hepsi amma yiyorsun hahhh gene acıktı falan derler. Hatta beni tanıyan yemek yemeye düşkünlüğümle bilir.
Hiçte gocunmam aksine övünürüm.
Valla yemek yemek en büyük hobim aşığım resmen hiç rahatsız olmuyorum :KK53::KK53:
Banada başka arkadaşlarım şakasına söyler. Ama bu çok ciddi. Yani gülmüyor, şaka yapmıyor. :KK48:
muhtemelen suanda fızıgın ıyı
ama kılon cokta az degıl
ben 1.71 boyundayım 54 kıloyum kendımı dolgun buluyorum desem :) cıddıyım
yeme o saatte
Aaa aaaa siz ciddi misiniz? 54 kilo ve dolgun buluyorsunuz. :KK57::KK57:
Annemle babannem başımın etini yer illa kilo al diye. Babannem hastalıklı gibi duruyosun etin budun yok der. Belki ondan kendimi zayıf hissediyorumdur.:KK70::KK70:

biz kalabalık bir arkadaş grubuyuz okulda ve sürekli yediklerim konuşulur.
Bir ara anoreksik gibi görünsem de, şimdilerde normal olduğum kanısındayım. yani 160 boy 47 kg :)
Sürekli az ye sivridil, gene yiyor ya, aa bunu da yedi
Yemekhaneye falan gidince onların tatlılarına falan da abanıyorum, mutluyuz ve gülüyoruz :)
Demem o ki gülün ve geçin kızınca ciddileşiyor çünkü muhabbetler :)

arkadaşın zayıf biri olsa bile istediği saatte istediğini yiyip içemiyordur kilo alma korkusuyla büyük ihtimal senin yediğinde ona batıyordur bu yüzden

amaannn ye yemeğini yaa bence de zayıfsın ya

kıskançlığından söylüyo şakayla karıışık

Arkadaşını bize göndersene. :KK53:
Diyettesiniz sanırım. Valla diyet yapılan her eve lazım. :KK53: Psikolojik olarak kendinizi doymuş hissediyorsunuz.
biz kalabalık bir arkadaş grubuyuz okulda ve sürekli yediklerim konuşulur.
Bir ara anoreksik gibi görünsem de, şimdilerde normal olduğum kanısındayım. yani 160 boy 47 kg :)
Sürekli az ye sivridil, gene yiyor ya, aa bunu da yedi
Yemekhaneye falan gidince onların tatlılarına falan da abanıyorum, mutluyuz ve gülüyoruz :)
Demem o ki gülün ve geçin kızınca ciddileşiyor çünkü muhabbetler :)
ama ben çok fazla bi şey yemiyorum ki. Zaten günde 2 öğün falan yerim aradada atıştırırım. Ne yiyip içtiğimi benden iyi biliyor. Bazen unutuyorum ben. Şunları şunlarıda yedin diye sayıyor. Şaşırıyorım :KK1:

Bunlar takilmak amaciyla, arkadaslar arasinda olabilecek seyler. Niye bu kadar dert ettiniz anlamadim. Siz de onlara takilin gecin, cevabini verin, gulun. Pek saka kaldirmiyorsunuz galiba.
Kimisi şaka yollu insanı bıktırdığı için ben anlıyorum konu sahibini.. Suyunu çıkarıyolar şaka bir kere iki kere olur.. Var çyle insanlar..

Back
X