- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.544
- 798
- Konu Sahibi Masalkentim
-
Hep aklıma "anestezi" filmi gelir ürperirimOna bakarsan genel anestezi olup vücudu felç halinde kıpırdayamayınca acı çektiğini ama bunu belirtemeyenlerde var çok nadir de olsa.
Aynı fikirdeyim tamamen uyumak bana da daha korkunç geliyor.
Genel olayını kendim istedim korktum ama sezeryana iten olay kızımın boynunda kordon dolanmıştıİnşallah ben de rahat geçiririm siz kendiniz mi istediniz korkuyor muydunuz
Kızlar memnun kalan var mı biraz korkuyorum o yüzden genel anestezi ile tamamen uyutulmak istiyorum.
Bebek makat geliş olduğu için zorunlu olarak genel anestezi altında sezaryene girdim. Hiç istemedim, şu anda olsa yine istemem. Çocuğumu gördüğüm ilk anı değil "Nooooolur bir şey yapın, ağrıyı kesin" diye ağlayarak yalvardığım anı hatırlıyorum. Odaya gelince kucağıma getirip bırakmışlar, ten teması yapılmış vs. hiçbirini hatırlamıyorumAsla genel olmak istemezdim. O ana şahit olmak çok güzeldi.
Ilk doğumumda belden aşağı uyuşturuldum o sekilde sezeryan oldum başta korkmuştum ama korkulacak birsey yokmuş yanımda iki hemşire vardi zaten beni konusturuyorlardi oyaliyorlardi sohbet ede ede bir baktım doktor saate bakın dedi 09.35 dediler tebrik ederiz kızın doğdu falan demişlerdi çok güzeldi doğrusu..simdiki ne şekilde olacak onu bilmiyorum bakalim hayirlisi artikKızlar memnun kalan var mı biraz korkuyorum o yüzden genel anestezi ile tamamen uyutulmak istiyorum.
2 defa spinal aldim ki bel fitigim var bende olmadi sadece nadiren 1 hafta sonra bas agrisi olabiliyor oda ilkinde oldu 2.de olmadiSpinalde bel ağrısı kalıyormuş pek yerde öyle yazmışlar doğru mu acaba??
Cevap için teşekkürler.2 defa spinal aldim ki bel fitigim var bende olmadi sadece nadiren 1 hafta sonra bas agrisi olabiliyor oda ilkinde oldu 2.de olmadi
Rica ederim.2 3 gun surdu migren gibi ama sonrakinde olmadi .Cevap için teşekkürler.
Ne kadar sürdü baş ağrısı?
O muhtesem anı kaçırmayı hiç istemedim ve pişman olmadım hiç. Epidural olmanızı öneririmKızlar memnun kalan var mı biraz korkuyorum o yüzden genel anestezi ile tamamen uyutulmak istiyorum.
Iki genel iki defada spinal oldum spinalin birinde bas agrim oldu digerinde olmadi bel agrisida hic yasamadim ki bel fitigim var.kisiden kisiyede ve o an ki vucut dengesine gore degisiyor sanirim.genelde 3 gun yatarken spinalde 24 saat sonra taburcu oldumGenel oldum spinalden korkuyorum panik ataklıyım belki o daha güzeldir ama baş ve bel ağrısı yaşayanlar oluyormuş o riski alamam zaten dikiş acısından çocukla ilgilenmek zor bir de baş belle uğraşamam bunu da genel istiyorum bakalım
5. sezeryan mı olacaksınız maşallah ya ben ikinciden bile korkuyorum nasıl tekrar kaynayacak diye :) açıkçası benim anestezi etkisi çabuk geçti ayağa da güzel kalktım sorun yaşamadımIki genel iki defada spinal oldum spinalin birinde bas agrim oldu digerinde olmadi bel agrisida hic yasamadim ki bel fitigim var.kisiden kisiyede ve o an ki vucut dengesine gore degisiyor sanirim.genelde 3 gun yatarken spinalde 24 saat sonra taburcu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?