Pizza ve makarna
Almanlarla özdeslesen alköllü icecek?
Pc başında olmayıp da soru cevap yapmayı çok isterdim şurada olan klavye artistleriyle.Valla bence gayet guzel bir soru olmus bu sorunun cevabini bilen bilir. Google dan bakmaya gerek yok bilmeyen cevaplamasin. Adi ustunde genel kültür ne sorulabilir ki turkiyenin baskentini mi soralim? :)
Pc başında olmayıp da soru cevap yapmayı çok isterdim şurada olan klavye artistleriyle.
Toprakkahve daha önce sana bdvde de rastgwldigim için cevap vereyim.seviyeli yorumlarını hatırlıyorum yanılmıyorsam. 2009 dan beri kk dayım herkes ayaklı ansiklopedi maşallah. Ben bir konuda görüş yazdım ama konu uzadı dalgaya vuruldu tr nin baskentini mi soralim tarzında. Sen Google dan faln baktığını açık yüreklilikle söylemişsin ya medeni cesaretinden dolayı seni tebrik ederim. Neyse konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum.demek istediğimi anlayan anlar.Oyuna dahil olmak midir niyetin ? Degilse bosver sorulara karisma. Sen baska oyun acinca soru kurallari koy acarsan tabi. Ben mesela, otur benle bir iki sohbet et. bu kiz nerde yasiyordu dersin. Yillardir evdeyim. Sosyal hayatim yok kitap da okumuyorum eskisi gibi. Surdaki sorulari nette ariyorum.bazen ( merak ettiklerimi ) ya da es geciyorum. Bence sinirlenecek bir durum yok rahatsiz eden bir sey varsa görmezden gel gec. Tabi gözden kacirdigim bir mesaj yoksa. Bana göre Istanbul'da kac köprü vardir sorusu zordur sana göre soru bile degildir. Herkesin sorusu ve sorusunun seviyesi tabiki farkli olacak. Bundan daha normal bir sey yok. Sinirlarimiz olmasin ne olacak ki
Toprakkahve daha önce sana bdvde de rastgwldigim için cevap vereyim.seviyeli yorumlarını hatırlıyorum yanılmıyorsam. 2009 dan beri kk dayım herkes ayaklı ansiklopedi maşallah. Ben bir konuda görüş yazdım ama konu uzadı dalgaya vuruldu tr nin baskentini mi soralim tarzında. Sen Google dan faln baktığını açık yüreklilikle söylemişsin ya medeni cesaretinden dolayı seni tebrik ederim. Neyse konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum.demek istediğimi anlayan anlar.
Cok iyi olurdu yaPc başında olmayıp da soru cevap yapmayı çok isterdim şurada olan klavye artistleriyle.
Dinar mi ?Devam edelim en iyisi.
Arabistan'nin para birimi nedir?
Lidyalılar mıİran riyalı .Parayı ilk kim bulmusturEses07
Soru nerde
Istanbul.
Göbekli tepe nerededir?
Mardin de mi
Tabiki Grambell dünyanın yuvarlak olduğunu ilk bulan bilim adamieinstein
İlk telefonu bulan kişi kimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?