- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.656
- 158
BairdFarça/Azerice
Televizyonu kim icat etmiştir?
Colombus daha önce ameriko'nun kesfettigi fakat bunu fark etmedigini duymustumAmerika kıtasını kim keşfetti?
93. Yılı.Inek
Cumhuriyetimizin kacinci yili
Gaziantep.93. Yılı.
Mustafa Kemal Atatürk hangi ilin nüfusuna kayıtlıdır?
Kusura bakma da çok komik bir soru olmuş. Birinin bu soruya cevap verebilmesi için tarih okuması lazım ki sınavlarda bile çok önemli olmadıkça isim sorusu gelmez. Sen bir de o dönemin milli eğitim bakanını soruyorsun.saka gibi valla.millete şimdi milli eğitim bakanı kim diye bir soru sorsan yine cevap verecek kişi sayısı saymaya değer. 1920 li yılların milli eğitim bakanını kim bilsin. Amaç gövde gösterisi olmamalı amaç oyun zaten.el altında Google olduktan sonra cevap vermek de kolay.Nagasaki - Hiroşima
Köy enstitüleri kaç yılında kurulmuş olup, dönemin milli eğitim bakanı kimdir?
20 temmuz 1969 Neil Armstrong
Leonardo DiCaprio Oscarını hangi filmle aldı?
Valla bence gayet guzel bir soru olmus bu sorunun cevabini bilen bilir. Google dan bakmaya gerek yok bilmeyen cevaplamasin. Adi ustunde genel kültür ne sorulabilir ki turkiyenin baskentini mi soralim? :)Kusura bakma da çok komik bir soru olmuş. Birinin bu soruya cevap verebilmesi için tarih okuması lazım ki sınavlarda bile çok önemli olmadıkça isim sorusu gelmez. Sen bir de o dönemin milli eğitim bakanını soruyorsun.saka gibi valla.millete şimdi milli eğitim bakanı kim diye bir soru sorsan yine cevap verecek kişi sayısı saymaya değer. 1920 li yılların milli eğitim bakanını kim bilsin. Amaç gövde gösterisi olmamalı amaç oyun zaten.el altında Google olduktan sonra cevap vermek de kolay.
31
Petra antik kenti nerededir
Komik soru derken?? Asıl komik olan sizin bakış açınız olmuş.Köy enstitüleri' nin açılış yılındaki milli eğitim bakanının Hasan Ali Yücel olduğunu kime sorsanız bilir?Kusura bakma da çok komik bir soru olmuş. Birinin bu soruya cevap verebilmesi için tarih okuması lazım ki sınavlarda bile çok önemli olmadıkça isim sorusu gelmez. Sen bir de o dönemin milli eğitim bakanını soruyorsun.saka gibi valla.millete şimdi milli eğitim bakanı kim diye bir soru sorsan yine cevap verecek kişi sayısı saymaya değer. 1920 li yılların milli eğitim bakanını kim bilsin. Amaç gövde gösterisi olmamalı amaç oyun zaten.el altında Google olduktan sonra cevap vermek de kolay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?