Genel muhasebe finans maasları neden düşük?

Yok almadı maalesef. Sadece yemek parası vardı.Tanıdık diye birinin yanina girmişti o adam da para vermedi.

bence yanlışınız var.. sağlık elbette devlet olsun özel olsun zor bir alan fakat Bi kıyaslama yapacak olursak özelde çalışanların devlete göre şartları daha ağır..

Maaslar sektöre göre, firmanin gucune gore cok degisken.

5000den fazla alan garson kasiyer cok var.

Veya iyi egitimli issiz ordusu varken meslek lisesinde ascilik okuyup 2 sene deneyimlenip 7 8 bin alan cok cok insan var.

Allah hayirli bir is nasip etsin önemlisi bu

bence yanlışınız var.. sağlık elbette devlet olsun özel olsun zor bir alan fakat Bi kıyaslama yapacak olursak özelde çalışanların devlete göre şartları daha ağır..
Özel ile devleti kıyas yapmadım.
Evet özelde de zordur Sağlıkta çslışmak.
Yani sağlık zor alan.

Ne tasarımı yapıyorsunuz acaba ?

Bir firmayla görüştüm ön muhasebe, iş düzeyi yok gibi tabiri caizse yatarak maaş alacağım, çalışma saatleri, şartları iyi olan (cumartesi günü tatil) maaş 3 bin+ yol işe alındım, başladım 3.gün sonunda bıraktım bana hiç bir şey katmayacağını düşündüğüm için, şuan ihracat yapan genel muhasebe şirket bünyesinde cumartesi neredeyse tam gün hafta içi mesaiye yarım saat erken başlayıp, yarım saat geç bırakan bir firmaya aynı maaşa işe başladım. Özel sektör de askeriye gibi açıkçası, mantık aramak yanlış çünkü herkes kafasına göre bir değer biçiyor.

Bundan önceki iş yerim alım satım yapan bir firmaydı genel muhasebe elemanıydım ama aynı zamanda satışa da bakıyordum tek kişi yetişemediği için, online satıştan ben sorumluydum direkt, artı perakende satıştan dolayı gelen müşteriler kalabalıksa yine bende giriyordum ayrıca, nefes almadan çalışmak gibi bir şeydi. Günlük cirosu 50 bini bulan bir firmaydı aldığım rakam çok kısa bir süre önce 3 bin olmuştu. Yorumda da bahsettiğim gibi ön muhasebe, sekreter tarzında olan bir yer de de aynı maaş olunca baya afallamıştım.

Ön muhasebe sekreter ve muhasebe aynı maası alıyor zaten cnm

Ben 6 senedir genel muhasebeye bakiyorum oldum maas yeni 3000 olmus on muhasebe 4.600 neresi ise bende basvurayim. Hele su sartlarda çok zor o maaslar.

Ön muhasebe için 4.600 TL ücet alamaz. Mümkün değil. Kurumsal firmalar daha düşük ücret verir. Küçük firmalarda ek işler verildiği için ücret biraz daha yüksektir. Geçenler de gittiğim iş görüşmesinde 5.500 TL teklif ettiler, Müdürlük pozisyonuna. 4.600 e ön muhasebe işine talibim. Kafam rahat olur. 900 lira için değmez o stresi çekmeye.

Bazen de şans işi ama biliyor musunuz

Benim arkadas biryerde ik ya bakıyor.
Yaptığım iş sadece çalışanların maas bordrolarını yapmak SGK ya bildirmek diyor aldığı maas 5500 TL , onun dışında ne yapıyorsun dedim oturuyorum geziyorum çalışanlarla sohbet ediyorum haftada 3 saatlik işim oluyor orada diyor.
Şans işte.

Genel muhasebemi cnm ?

Gerçekten bu işler büyük sans

Vay be :)))) sans cıdden

Kabul ettinmi 5500 bence ıyı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…