Genel muhasebe finans maasları neden düşük?

Çünkü herkeste avukat olursan ac kalmazsın algısı var.
Bir sürü okuyan var. Daha da çoğalacak..
Bir alan popüler olsun bırakmıyoruz patlatıyoruz..

bu iş tamamıyla tecrübeye dayalı.
arkadaşınız ücreti çok iyi ama tecrübesi de çok iyidir. iş yükü ne arkadaşınızın?

bazı firmalarda ön muhasebe sadece fatura, irsaliye klasörleme düzenleme cari mutabakatlardan ibaretken; başka firmalarda ön muhasebe tanımı banka,fatura işlemeler ba-bs bildirimlerden ibaret.(misal)
kendinizi geliştirmeye bakın. bazıları mali müşavir 5.000 alıyor demiş ama bazı mali müşavirler 15.000 alıyor. tamamen tecrübe.

Ay umarım canım ya 1 ay deneme süresi işte
Pazartesi ye kadar ararız dedıler umarım olur
Siz elinizden geleni yapın..
Gerisini Allaha bırakın..
Olursa olur olmazsa önünüze bakarsınız..
Umarım olur tabi..

Merhaba bende on muhasebeciyim aöf okuyorum çalıştığın kuruma bağlı kendini geliştirmene bağlı

sağlık atamaları hala iyi dediğiniz gibi lisans mezunları ön planda ve lisans mezunları daha iyi maaş alıyor.
Evet. Onun nedeni lise mezunu çıkışlı hemşire alımı artik yok ondan..
Lise mezunu çıkışlı olursan hemşire yardımcısı oluyorsun..
Onun bitmeme nedeni bir anda öğretmen gibi çok alım yapmıyorlar senede en fazla 10 bin alım o yüzden..
Ama tabi burada belli olmaz.. belki sağlığı da patlatiriz bizde potansiyel var:)

Konuya siyaset karışırsa canınız yanar

ruhsat almaya çalıştığın dönemde yani mezuniyet sonrası bedava çalışan hiçbir arkadaşım yok şuan,bu nedenle şaşırdım kuzeninizin bedava çalışmasınabütün arkadaşlarım neredeyse başladılar stajyer avukat olarak bir ofiste çalışmaya tandıkları olanları zaten saymıyorumda kendileri bulanlardan en az duyduğum maaş 1000 tl.bir arkadaşım dil bilmez,köklü bir üniversite mezunu da değil ama aldığı maaş şuan stajyer avukatken 1800 tl.bizden bir dönem üste mezun olanların dediğine göre 3500-4000 arası işe girmişler yeni mezunlar.bence durum öldü denecek kadar kötü değil hukuk için ama şartların iyiye gitmediğide ortada.sağlığada güven olmaz bu ülkede böyle giderse onunda açığı kapanır yakın gelecekte.

Sağlıkta krizde.
Çünkü özel hastaneler krize Girdiği için küçülmeler başladı.
Sağlık personelleri de o Yüzden çoğu yeni Başlayan asgari Ücret alıyor hemşire vs. Devlete atama olsa guzel ama devlette de Sağlıkta çslışmak yakınlarımdan biliyorum çok zor.
Iyi kazanıyor gibi dursa da yorgunluğa değiyor mu bilemedim.
Kısacası bu ülkede eğitim ÇÖP

Reactions: 000
Ben stajda iken dedim.
1 sene staj durumu oluyor ya yari dönem adliyede yari dönem avukat yanında onda hiç para almadı demeye çalıştım.
Yoksa hukuk bitmez.illa bir iş bulursun. Ama piyasa fiyatını indirirler iste. 8 bine başlayacakken 4 bine başlarsın.

evet bende o dönemi diyorumyazları mezun olmadan gidilene para almıyorsun orası öylede mezuniyet sonrası adliye stajı boş geçtiği için çoğu kişi o dönemin tamamında ofiste stajyer avukat olarak çalışıyor ama bedava değil yani o yüzden şaşırdım.

Mezun sayisi fazla. Artik cogu kisi on muhasebe biliyor zaten. Sekreterlere bile yaptirabiliyorlar o isi,asgari ucrete hem de. Maalesef. Uzucu ama durum bu.

Reactions: 000
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…