Çünkü herkeste avukat olursan ac kalmazsın algısı var.İyi kötü avukatlık yapıyor. Ama durumları gittikçe zorlaşıyor. Çünkü çok fazla mezun var ve özel üniversiteler de bu bölümü bol bol açtığı için piyasada maalesef bir kalabalık var.
Fakat şuna inanırım, en basit bir meslekte dahi insanlar fark yaratabilirler.
Çünkü herkeste avukat olursan ac kalmazsın algısı var.
Bir sürü okuyan var. Daha da çoğalacak..
Bir alan popüler olsun bırakmıyoruz patlatıyoruz..
Siz elinizden geleni yapın..Ay umarım canım ya 1 ay deneme süresi işte
Pazartesi ye kadar ararız dedıler umarım olur
Merhaba bende on muhasebeciyim aöf okuyorum çalıştığın kuruma bağlı kendini geliştirmene bağlıİstanbulda yaşıyorum suan iş arıyorum güzel bir üniden mezunum 5 yıllık tecrübeye 4.000 bin veren bile yok
Bir arkadaşım aöf ten mezun 4600 maası var
Bendemi sıkıntı var ? Baska yönemi yönelsem ?
Kızlar ön muhasebe 4.600 alınırmı cidden ?
Birde ikramiye almıs ?
Evet öyle..Durumlar berbat ya
Ama sağlıkta hala alım var.Bir dönemde sağlık liseleri böyleydi.
sağlık atamaları hala iyi dediğiniz gibi lisans mezunları ön planda ve lisans mezunları daha iyi maaş alıyor.Ama sağlıkta hala alım var.
Sadece artik çoğunlukla lisans mezunu alınıyor diye biliyorum.
Evet. Onun nedeni lise mezunu çıkışlı hemşire alımı artik yok ondan..sağlık atamaları hala iyi dediğiniz gibi lisans mezunları ön planda ve lisans mezunları daha iyi maaş alıyor.
Evet öyle..
Durgunluk dönemindeyiz..
En çok çalışan kesimini vuruyor..
İnşallah olurAy umarım canım ya 1 ay deneme süresi işte
Pazartesi ye kadar ararız dedıler umarım olur
4-5 sene oldu.Ne zaman gitti ?
Memnun mu?
Çok giden var. Bende çok duyuyorum..
ruhsat almaya çalıştığın dönemde yani mezuniyet sonrası bedava çalışan hiçbir arkadaşım yok şuan,bu nedenle şaşırdım kuzeninizin bedava çalışmasınaYalnız stajda para vermezler zaten..
Bedavaya çalışırsın..
O en azından 950 tl alıyormuş.
Kuzenim avukat o da 1 sene bedava çalıştı sadece yemek verdiler yol bile yoktu
O arkadaşınız stajdan sonra en az 3 bine baslar bence..
Sağlıkta krizde.ruhsat almaya çalıştığın dönemde yani mezuniyet sonrası bedava çalışan hiçbir arkadaşım yok şuan,bu nedenle şaşırdım kuzeninizin bedava çalışmasınabütün arkadaşlarım neredeyse başladılar stajyer avukat olarak bir ofiste çalışmaya tandıkları olanları zaten saymıyorumda kendileri bulanlardan en az duyduğum maaş 1000 tl.bir arkadaşım dil bilmez,köklü bir üniversite mezunu da değil ama aldığı maaş şuan stajyer avukatken 1800 tl.bizden bir dönem üste mezun olanların dediğine göre 3500-4000 arası işe girmişler yeni mezunlar.bence durum öldü denecek kadar kötü değil hukuk için ama şartların iyiye gitmediğide ortada.sağlığada güven olmaz bu ülkede böyle giderse onunda açığı kapanır yakın gelecekte.
Ben stajda iken dedim.ruhsat almaya çalıştığın dönemde yani mezuniyet sonrası bedava çalışan hiçbir arkadaşım yok şuan,bu nedenle şaşırdım kuzeninizin bedava çalışmasınabütün arkadaşlarım neredeyse başladılar stajyer avukat olarak bir ofiste çalışmaya tandıkları olanları zaten saymıyorumda kendileri bulanlardan en az duyduğum maaş 1000 tl.bir arkadaşım dil bilmez,köklü bir üniversite mezunu da değil ama aldığı maaş şuan stajyer avukatken 1800 tl.bizden bir dönem üste mezun olanların dediğine göre 3500-4000 arası işe girmişler yeni mezunlar.bence durum öldü denecek kadar kötü değil hukuk için ama şartların iyiye gitmediğide ortada.sağlığada güven olmaz bu ülkede böyle giderse onunda açığı kapanır yakın gelecekte.
evet bende o dönemi diyorumBen stajda iken dedim.
1 sene staj durumu oluyor ya yari dönem adliyede yari dönem avukat yanında onda hiç para almadı demeye çalıştım.
Yoksa hukuk bitmez.illa bir iş bulursun. Ama piyasa fiyatını indirirler iste. 8 bine başlayacakken 4 bine başlarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?