Genel muhasebe finans maasları neden düşük?

Canım yaaa bende ithalat ihracata girmek istiyorum az maas verselerde 2-3 ay calısıp kacarım ?

çok geç 6 yıl oldu belge alcam bende

İş yerim, işleri durdurdu. Açıkta kalmamak için 10 yıllık tecrübemle 1.600 tl lik işe oke dedim. Piyasada iş yok. Böyle de kötü bir süreçten geçiyoruz.

İş yerim, işleri durdurdu. Açıkta kalmamak için 10 yıllık tecrübemle 1.600 tl lik işe oke dedim. Piyasada iş yok. Böyle de kötü bir süreçten geçiyoruz.

Ovvv ne iş yapıyorsun ?

şimdi muhasebeci var muhasebeci var.

ben yıllık 500 lira alan smm de gördüm mükelleften. aylik 1200 tl alan smm de gördüm.

adam mimli biriyse sahteci vs ise yüksek maaşla eleman tutmaya calisiyodur belki.

ben kurumsal firmada düşük maasla çalışmayı tercih ederim şahsen.

Canım yaaa bende ithalat ihracata girmek istiyorum az maas verselerde 2-3 ay calısıp kacarım ?

İnşallah gönlünüze göre bulursunuz o zaman diyeceğim de, 2-3 ay çalışıp kaçmak mantığıyla hiç çalışmayın daha iyi bence.. Konunun başlığı genel muhasebe, finans maaşlarının düşüklüğü değil mi? Ön muhasebe işi yapıp genel muhasebe yapanlarla aynı maaşı alabildiklerini söyledim bende..

Ben alıyorum.
Ön muhasebe diye görünüyor ama bizim merkez ofiste ki arkadaşlardan daha çok emek harcıyorum.
Bütün kontroller onaylar alınmış herşey hazır bir şekilde gönderiyorum onlar sadece programa işliyor.
Kaldı ki, benim iş yüküm daha fazla ve daha ağır.
İş kollarına göre değişir durum.

Benim de başka firmada çalışan ön muhasebe işi yapan arkadaşım var o asgari ücretle çalışıyor.
Onun yaptığı ön muhasebe (sekreterliği kapsıyor.)

Benim işim o değil ama.

Yok canım aynı değil
Ön muhasebe maaslar Asgari ve en fazla 3.000
Genel muhasebede 3500-4000 söylendi bana hep
Hic suana kadar ön muhasebe maası veren denk gelmedi tabı bu durum istanbul için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…