Yo aksine cok buyuk sirket ama cimriler elemanlarina karsiçokmu küçük şirket ?
Ben 6 senedir genel muhasebeye bakiyorum oldum maas yeni 3000 olmus on muhasebe 4.600 neresi ise bende basvurayim. Hele su sartlarda çok zor o maaslar.
Yo aksine cok buyuk sirket ama cimriler elemanlarina karsi
Bir firmayla görüştüm ön muhasebe, iş düzeyi yok gibi tabiri caizse yatarak maaş alacağım, çalışma saatleri, şartları iyi olan (cumartesi günü tatil) maaş 3 bin+ yol işe alındım, başladım 3.gün sonunda bıraktım bana hiç bir şey katmayacağını düşündüğüm için, şuan ihracat yapan genel muhasebe şirket bünyesinde cumartesi neredeyse tam gün hafta içi mesaiye yarım saat erken başlayıp, yarım saat geç bırakan bir firmaya aynı maaşa işe başladım. Özel sektör de askeriye gibi açıkçası, mantık aramak yanlış çünkü herkes kafasına göre bir değer biçiyor.
Canım heryer gözü kalaı 3500 verıyo zaten ? degıstırsene
[/QUOTE
Hamileyim suan işten cikamam malesef
Bende yakında SMMM Olacağım ama evet Maaşlar genel olarak düşük.
Çünkü çok fazla smmmvar.
Belgeli muhasebeciler Çalışıyor 4000 e düşünün
Bence fırsat varken baska Alanları düşünün.
Stajyer SMMM misin ?çok geç6 yıl oldu belge alcam bende
Stajyer SMMM misin ?
Geçmiş olsun o zaman.
İş yerim, işleri durdurdu. Açıkta kalmamak için 10 yıllık tecrübemle 1.600 tl lik işe oke dedim. Piyasada iş yok. Böyle de kötü bir süreçten geçiyoruz.
Sabah 8 aksam 7 köpek gbi çalışıyorum söylemesi ayıp. Firmanın muhasebesini tutuyorum. Devlete çalısan bir inşaat firması..Ovvv ne iş yapıyorsun ?
1600 TL mi ??İş yerim, işleri durdurdu. Açıkta kalmamak için 10 yıllık tecrübemle 1.600 tl lik işe oke dedim. Piyasada iş yok. Böyle de kötü bir süreçten geçiyoruz.
Inşaat zaten Batık yaSabah 8 aksam 7 köpek gbi çalışıyorum söylemesi ayıp. Firmanın muhasebesini tutuyorum. Devlete çalısan bir inşaat firması..
Aynen. Mecbur çalışmak zorundasın. Çalışırkende iş bakıyosun ama heryer eleman çıkarıyor.Inşaat zaten Batık ya
Piyasa çok kötü
En azından asgari ücretli başka bir iş bulursunuz benceAynen. Mecbur çalışmak zorundasın. Çalışırkende iş bakıyosun ama heryer eleman çıkarıyor.
Canım yaaa bende ithalat ihracata girmek istiyorum az maas verselerde 2-3 ay calısıp kacarım ?
İstanbulda yaşıyorum suan iş arıyorum güzel bir üniden mezunum 5 yıllık tecrübeye 4.000 bin veren bile yok
Bir arkadaşım aöf ten mezun 4600 maası var
Bendemi sıkıntı var ? Baska yönemi yönelsem ?
Kızlar ön muhasebe 4.600 alınırmı cidden ?
Birde ikramiye almıs ?
İnşallah gönlünüze göre bulursunuz o zaman diyeceğim de, 2-3 ay çalışıp kaçmak mantığıyla hiç çalışmayın daha iyi bence..Konunun başlığı genel muhasebe, finans maaşlarının düşüklüğü değil mi? Ön muhasebe işi yapıp genel muhasebe yapanlarla aynı maaşı alabildiklerini söyledim bende..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?