Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar göyüslerdeki sivilcelenme hamilelik belirtisimi lütfen cevap verin hiç olmazdı şimdiye kadar merak ettim lütfennnnn!!!!!!

hormonların farklı çalışmasıyla ilgili olabilir canım normaldir kafana takma

sermacım elif haklı izne ayrılmadan birbirimize tel num verelim ben çok merak ederim canım ya mutlaka haberleşelim

sermacım elif haklı izne ayrılmadan birbirimize tel num verelim ben çok merak ederim canım ya mutlaka haberleşelim

evet canım haberleşelim mutlaka bende merak ederim.herkes izne çıkmadan mutlaka tel no verip öyle çıkalım izne.

Gülom Evde Pc Var Ama Benim Koca Kafali Eşim Net Olayini Sevmediğinden Almio Sinir Edio Beni Bende üstüne Düşmüorum Amcama Kaçip Ordan Size Haber Ulaştircam Bol Bol

İNŞALLAH DUYGUCUMMMMMM MERAKLA BEKLİYORUM HEPİNİZİN HİKAYELERİNİİİİİİİİİ

ya burdan nasıl vercez tel no falan nasıl olcek msn bilem veremioz ki kızlar öle bi durum olursa bende vercem haber verin yaa mutlaka

gülden nazar değcek bebişine yapma kaldır bence resimlerini yada bukadar tatlı koyma canım benim yaaa maşallah maşallah allah ım nazarlardan korusun hergece oku mutlaka bebişini

Cnm Benim Sizin Nazriniz Değmezzzzzzz..nappim Uyuyunca Bende Nette Olunca özlememek Için Koydun..saol Cnmmmm

duygumca bizim birbirimizde msn lerimiz var.ordan haberleşiyoruz.bende bi çok kişinin telefonu var.msn den aldık...çok iyi oluyo.özel mesajlar açılınca atarım ben sana adresimi...haberleşiriz...

elifç
m günaydın konu açarsın dimi sen merak ederizm bendeeeeeeee
msn varsa bana göndersene elif ama nasıllllll

selam kızlar nasılsınız. Egemencim bu arada hayırlı olsun bebişin. Allah analı babalı büyütsün.i nternete uzun zaman giremedim, bu aralarda sınırlı girebiliyorum. O yüzden biraz geç oldu ama hayırlıyayım dedim yağmur kızımızı maşallah çok tatlı Allah nazarlardan korusun.

saol cnm sende büyümüşün maşallah cnm bişey kalmamış yaniiiiiiii

Benim özel Mesajlarim Nezaman Açilcak şimdi Açilmiomuki ? ANLAMADIM AMA BEN YAA UNUTMAYIN KIZLAR BENİ YAA :1no2:

seni nasıl unuturuz duygucum sen de amma yaptın he..duygusal hamişim benimmmmmm

saol cnm sende büyümüşün maşallah cnm bişey kalmamış yaniiiiiiii

evet az kaldı gerçekten ama bu arada kilolarla başım dertte güldencim ya. seni kendime kilodaş olarak görüyordum bu gidişle senide geçicem gibifisfisfisfisfisfis. şu ana kadar 16-17 kilo aldım ya.Almayada devam ediyorum. canım doğumdan sonra kilonda ne kadar bir oynama oldu

GÜLDENCİM SENİNKİ BENDE VARDI KAYDETMİŞTİM AMA OLMADI HERHALDE
yazıyo.yanlışmı

hamişlerrrrrrrrr siziiiiiiiiiiiiiiiiiii

sevar ben 30 kilo aldım takvimime bak görüceksin cnm.18 kiloı ilk 15 günde gitti bişey yapmadan.şuan 74 üm 12 kilom kaldı bebeğim sürekli emmek istiyo o yüzden yiyorum ama kilo almıyorum cnm.bana yetişemezsin az kaldı senin bak hem...ben son hafta 3 kilo zayıflamıştımmm

gülden ekledim bende ama bilmemki dorumu :)şansıma artık dedim :)

Ama Başina Www. Ekleyince Site Adresi Olur Msn Olmazki. Bi De Yahoo Bendeki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…