bak valla bende isterim senin kızın resimlerini haberin olaaaaa.kız herkese gösrterme kızımı nazar değmesin.biz burda aileyiz biliyosunnnnnn
hamişler gittinizmi yaaa yoksaaa tüh kaçırdımmı sizi e tabi yoruldunuz uyuuucanısss yada acıktınızzzz karnınızı doyurcanısss demiii
merak etme kimseye göstermiyorum bilgisayarımda hep ben bakıyorum.teyzesi benim kızımda dünyaya gelsin.göstereceğim bende resimlerini inşallah...
aaaa süper bi haber buuuuuuuuuuuuuuuuuuu keyfini çıkarrrrrr :asigim::1hug:a.s.arkadaslar aranızda olmaktan çok mutluyum.23 temmuzda evledim.eşimle 7 yıl tanışarak evlenmemize ragmen 2 ay birleşme sorunu yasadık.herşey yoluna girdi fakat korundugumuz halde ben 6 haftalık hamile oldugumu bugün öğrendim.ne yapacagımı bilmiyorum.şoktayım sevinemiyorum çünlü çok erken.hayatımı düzene sokmadan.offf.yardım edin banada lütfen.bu fikre alışmam lazım...
sorun değil canım bende anca gelebiliom zaten bende cok iyiyim bitanem işler yoğunmu senindetwetyimmm.iyiyim canım bugün ancak gelebilebildim....sen nasılsın....
kızlarr son 3 günüm artık işten ayrılıorum yani 3 günden sonra sık sık giremiycem arada bir haberdar edicem bebişimede çok az kaldı kavuşuyoruz artık sanırsam çok heyecanlıyım çokk allah ım isteyen herkeze nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?