Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bak valla bende isterim senin kızın resimlerini haberin olaaaaa.kız herkese gösrterme kızımı nazar değmesin.biz burda aileyiz biliyosunnnnnn

merak etme kimseye göstermiyorum bilgisayarımda hep ben bakıyorum.teyzesi benim kızımda dünyaya gelsin.göstereceğim bende resimlerini inşallah...

merak etme kimseye göstermiyorum bilgisayarımda hep ben bakıyorum.teyzesi benim kızımda dünyaya gelsin.göstereceğim bende resimlerini inşallah...

bişeyde kalmadı cnmmmmm inşallah bi bakacaksınnnn eline almışında büyümüş bileeeeee:dance:

merhaba arkadaşlar çoğu yazılarınızı okudumda şimdi ne kadar güzel insanlarsınız siz.benimde isteğim bebeğim olsun sağlıklı sıhatli ama hazır değiliz ne eşim nede ben.8aylık evliyim.ikimizde çalışyoruz kiradayız bebeğimize iyi bir gelecek hazırlamak için şuan çalışmaktayız inş herşey çok güsle olur benimde bebişim olurum inş.bide bizim 5 ay askerliğimiz var ve ne zaman gideceği belli değil.okuyo 4 sene sonra düşünüyo bende onsuz bebek sahibi olmak istemiyorum çünkü bebeğim benim elimde büyümücek olur olmas ama ben bebeğimizin bizim ahlakımızla bizim terbiyemizle büyümesini istiyoruz hem benim ailem olsun hem eşimin aileis birazcık mesafe koylaım istiyoz bebek olunca ya düşünebiliyomusunuz sanki bebeğimiz var gibi bir yerlerde çift çift ayakabıları var her biri bir komidinin üstünde çok şirinler..bu kıs saçmalıyo diyosunuz biliyorum ama bebek özlemi duyuyorum insan bir yerden sonra arıyo onu kokusunu.şimdiden zaman ayırıp okuduğunuz için tşkler

bence daha erken bebek için.evliliğinizin tadını çıkarın.

8 ay nedir ki cnmmm çocuk olunca gezdiğin yanına jkar kalıyoooo

öyle demeyin yaaa ben 2 yıl deli gibi korundum yok sınavdı yok bilmem ne.. şimdiki aklım olsa hiç korunmazdım. bebekten daha önemli hiç bişey yok bence ama malesef bunu anlamam 2 yıl sürdü :)

buarada egemen senin yağmurunu görünce çıldırıyorum ya o ne şeker bebek öyle maşallah ne kadar sevimli ve hayatımda gördüğüm en güzel bebek sanırım :) çok şanslısın ya inşalah benim de yağmur gibi bir kızım olur..

inşallah cnm ama bizde bi o kadar korunduk arada kaynadı bizimki yaniiii...bence düşünme derim o gelmek istediği zaman gelecekkkk...yağmurun ikizi de vardı hamişken amaaaaa onu kaybettimmm...ALLAH SANA DA NASİP ETSİN CNM TEZ ZAMANDA İNŞALLAHHHHH

arkadaslar aranızda olmaktan çok mutluyum.23 temmuzda evledim.eşimle 7 yıl tanışarak evlenmemize ragmen 2 ay birleşme sorunu yasadık.herşey yoluna girdi fakat korundugumuz halde ben 6 haftalık hamile oldugumu bugün öğrendim.ne yapacagımı bilmiyorum.şoktayım sevinemiyorum çünlü çok erken.hayatımı düzene sokmadan.offf.yardım edin banada lütfen.bu fikre alışmam lazım...

aaaa süper bi haber buuuuuuuuuuuuuuuuuuu keyfini çıkarrrrrr :asigim::1hug:a.s.

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr herkeşeeeeee mavilimmm merhaba canımm nasılsınn bugunn gününüz çooooook güsel gecsinnnnn a.s.

slm kızlar ayy ne güzel beklemeden bebek sahibi oluyosun isteyip olmasa dahamı iyi canım yaa boş ver bölesi hayırlıdır belki senin için

twetyimmm.iyiyim canım bugün ancak gelebilebildim....sen nasılsın....

kızlarr son 3 günüm artık işten ayrılıorum yani 3 günden sonra sık sık giremiycem arada bir haberdar edicem bebişimede çok az kaldı kavuşuyoruz artık sanırsam çok heyecanlıyım çokk allah ım isteyen herkeze nasip etsin

canım vuslata az kaldı çok heyecanlısındır izinde bol bol dinlen oğlişine iyi bak, sırada yeliz ve sen varsın doğumu en yakın anne adayı olarak allah yardımcınız olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…