Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ya mutlaka haber verin merakta bırakmayın lütfeennnnnnnnn

ben geldimmmm hamişlere sevgilerimi bırakıp gidicektimmm Şeniza.s. Allah en kısa zamanda bana da nasip eder inşallahh:1hug:

Günaydın kızlar?
Sanırım artık sıra bende
Korkuyorum galiba ben
Son 7 günüm. İnşallah Haftaya cuma bu saatlerde oğlum kucağımda olacak. Tabi o zamana kadar sabrederse. Bugünlerde bel ağrılarım ve karın ağrılarım oldukça sıklaştı. Düzenli ağrılar olmadığından pek önemsemiyorum. Özellikle biraz ayakta kaldımmı hemen karnımın alt tarafına ağrılar giriyor. Bebeğimde ters duruyor biliyorsunuz. Ayakları aşağıda bazen gerinme tarzı hareketlermi yapıyor ne acayip oluyorum. Çok heyecanlıyım. Hazırlıklar bitti gibi gelse de son dakika sürekli aklıma bir şeyler geliyor. Sanki herşey bitmeyecek gibi. Yada ben evde oturmaktan kafayı yedim:)
Sizler nasılsınız?

YELİZCİM MUTLU SONA AZ KALDI.NEGÜZEL.ALLAH SAĞLIKLA KAVUŞTURSUN CANIM SİZİ.BEN BİLE SON 7 GÜNÜ GÖRÜNCE HEYECANLANDIM YA.İNŞALLAH HERŞEY YOLUNDA GİDER CANIM.DOĞUMDAN SONRA KENDİNİ İYİ HİSSETTİĞİN AN DOĞUMUNU BİZLE PAYLAŞ OLURMU.Şeniz

Semacım teşekkür ederim. İnşallah herşey yolunda gider de ben de sizinle hikayemi paylaşırım. Zaten bir aksilik çıkmazsa epidural yaptıracağımdan sanırım her anı birebir yaşayacağım. Bu nedenle sizinle paylaşacak çok şeyim olur. Bakıyorum da neredeyse beraber yola çıktığımız herkes artık sona yaklaştı. Tabi bu mutlu bir son(inşallah) Seninde az zamanın kalmış. Allah herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hep düşünürdüm acaba bir gün ben de siteye sıra bende diye yazabilecekmiyim diye. Sabredince herşey oluyormuş. Zaten hep içimden oğlumla konuşuyorum. ''sen bana ve babana senin kadar güzel ve mükemmel birşeye sahip olmanın gerçekten sabır ve emek gerektiğini öğrettin oğlum'' diye. Sen nasıl doğum yapma düşüncesindesin Sema? Sanırım hala çalışıyorsun değilmi?

BENDE 30 LU HAFTALARINDA OLAN HAMİŞLERİ GÖRÜNCE ÇOK ÖZENİRDİM.BENDE O HAFTALARA GELİRMİYİM DİYE AMA BENİMDE AZ KALDI.İLK HAMİŞ OLDUĞUMU ÖĞRENİNCE NASIL GEÇER BUKADAR AY DİYORDUM.ALLAH SABRINI VERİYOR.BEN NORMALDE BU HAFTA DOĞUM İZNİ RAPORUMU ALDIM.YANİ ŞUAN RAPORLUYUM AMA AY SONUNA KADAR PATRONLA KONUŞTUK İDARE ET DEDİ İŞLERİMİ TOPARLIYORUM.AY SONU BENDE BIRAKIYORUM.BEN NORMAL DOĞUM İSTİYORUM CANIM BİR AKSİLİK OLMAZSA.SEZERYANVE EPİDURAL DAHA ÇOK KORKUTUYOR BENİ.HAKKIMIZDA HAYIRLISI CANIM.EN HAYIRLISI NEYSE O OLSUN İNŞALLAH SAĞLIKLA MUTLULUKLA...

hamileliğin 26 haftasındayım şu sıralar her geçen gün kilo almak karnımın biraz daha büyümesi beni çok sıkıyor üzüyor çok çirkinim kilo aldım şişkolaştım bunalıma girecem orada bebeğimin var olduğunu bile bile böyle şeyler düşünmek aklıma gelmeside hiç hoşuma gitmiyor ki karnım daha da çok büyüycek bu düşüncelerden nasıl kurtulacam ben yaa ...

yelizcim artık sıra sende ne güzel yaaa...gerçekten yola çıktığımız arkadsaşlarımız bir bir anne oluyorlar.en son bizler kaldık..rabbim sana kolay doğumlar nasip etsin canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın yavrunu...

semacım bende önümüzdeki hafta raporumu alacağım ama kasımın sonuna kadar duracağım.şirketle konuştum idare edecekler...sonraki vakitlerimi de kızımla geçireceğim inşallah......

twetyimmmmmmmmm inşallah en kısa zamanda hamiş olursun canım.allah sana da senin kadar tatalı bir evlat nasip etsin canım inşallah......

Elif çok Sevindim Kabul Etmelerine.en Güzelini Yaptin Canim Ama Fazlada Kendini Yorma Kötü Hissettiğin An Işi Birak çok Zorlama Olurmu?evde Bilgisayarim Yok Fazla Görüşemiycez çok özliycem Ben Herkesi çokta Merak Edicem Ya.sirf Bu Yüzden Bile Işe Devam Etmek Istiyorum Aslinda.

merhaba yeliz, hayırlısıyla inşallah, çok kolayca ve hemen, sağlıkla oğluna kavuşursun, ne kaldı ki şurda, epidural sezeyan mı olacaksın. Sen de dinlen, dikkat et, devamlı kafanda kurma bişeyler, sonuna geldin işte

semacım izne ayrılmadan önce birbirimize tel no verelim..haberleşiriz canım benim en büyük avantajım evde bilgisayar olması canım arada net cafe ye gidersin canım.nimet öyle yapıyordu..mutlaka haberleşelim canım.çatlarım yoksa meraktan......:1hug:

evet canım mutlaka numaralarımızı verelim.bende meraktan çatlarım evde duramam girerim biyerlerden nete.haberleşiriz canım.Şeniz

Allah sana da kolaylıklar versin Elifcim. Kendine dikkat et fazla yorulma. Semanın dediği gibi yorulduğun yerde bırak. Ben çok şükür 5 haftamı sorun yaşamadan bıraktım bu haftada çalışırdım diyordum ama ağrılarım o kadar arttıki bir yandan da iyiki ev eim diyorum.

Teşekkür ederim karides.
Epidural sezeryan olmayı düşünüyorum. Aslında korkuyorum ama oğlumun doğma ve ilk ağlama anını kaçırmak istemiyorum.

Semacım inşallah herşey yolunda gider ve normal doğum yaparsın. Ben de inanılmaz bir şekilde normal doğumdan korkuyorum ve inan normal doğum yapan ve yapmayı düşünen herkese imreniyorum.

Tearful şimdiden böyle düşünürsen benim haftama geldiğinde ne hisedeceksin. Ben çok kilo almadım ama şuan koskocaman karnımla penguen gibi yürüyorum. Kendini çirkin görme bence hamile kadınlar dünyanın en güzel ve en imrenilen kadınları. Bak sonra bebeğin annem beni sevmiyormu der. Onu üzmek istermisin.

Gülom Evde Pc Var Ama Benim Koca Kafali Eşim Net Olayini Sevmediğinden Almio Sinir Edio Beni Bende üstüne Düşmüorum Amcama Kaçip Ordan Size Haber Ulaştircam Bol Bol

kızlar göyüslerdeki sivilcelenme hamilelik belirtisimi lütfen cevap verin hiç olmazdı şimdiye kadar merak ettim lütfennnnn!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…