E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi şirin1979
-
- #4.341
Günaydın kızlar?
Sanırım artık sıra bende
Korkuyorum galiba ben
Son 7 günüm. İnşallah Haftaya cuma bu saatlerde oğlum kucağımda olacak. Tabi o zamana kadar sabrederse. Bugünlerde bel ağrılarım ve karın ağrılarım oldukça sıklaştı. Düzenli ağrılar olmadığından pek önemsemiyorum. Özellikle biraz ayakta kaldımmı hemen karnımın alt tarafına ağrılar giriyor. Bebeğimde ters duruyor biliyorsunuz. Ayakları aşağıda bazen gerinme tarzı hareketlermi yapıyor ne acayip oluyorum. Çok heyecanlıyım. Hazırlıklar bitti gibi gelse de son dakika sürekli aklıma bir şeyler geliyor. Sanki herşey bitmeyecek gibi. Yada ben evde oturmaktan kafayı yedim:)
Sizler nasılsınız?
allah tamamını erdirsin şimdiden geçmiş olsuna.s.
Semacım teşekkür ederim. İnşallah herşey yolunda gider de ben de sizinle hikayemi paylaşırım. Zaten bir aksilik çıkmazsa epidural yaptıracağımdan sanırım her anı birebir yaşayacağım. Bu nedenle sizinle paylaşacak çok şeyim olur. Bakıyorum da neredeyse beraber yola çıktığımız herkes artık sona yaklaştı. Tabi bu mutlu bir son(inşallah) Seninde az zamanın kalmış. Allah herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hep düşünürdüm acaba bir gün ben de siteye sıra bende diye yazabilecekmiyim diye. Sabredince herşey oluyormuş. Zaten hep içimden oğlumla konuşuyorum. ''sen bana ve babana senin kadar güzel ve mükemmel birşeye sahip olmanın gerçekten sabır ve emek gerektiğini öğrettin oğlum'' diye. Sen nasıl doğum yapma düşüncesindesin Sema? Sanırım hala çalışıyorsun değilmi?
Günaydın kızlar?
Sanırım artık sıra bende
Korkuyorum galiba ben
Son 7 günüm. İnşallah Haftaya cuma bu saatlerde oğlum kucağımda olacak. Tabi o zamana kadar sabrederse. Bugünlerde bel ağrılarım ve karın ağrılarım oldukça sıklaştı. Düzenli ağrılar olmadığından pek önemsemiyorum. Özellikle biraz ayakta kaldımmı hemen karnımın alt tarafına ağrılar giriyor. Bebeğimde ters duruyor biliyorsunuz. Ayakları aşağıda bazen gerinme tarzı hareketlermi yapıyor ne acayip oluyorum. Çok heyecanlıyım. Hazırlıklar bitti gibi gelse de son dakika sürekli aklıma bir şeyler geliyor. Sanki herşey bitmeyecek gibi. Yada ben evde oturmaktan kafayı yedim:)
Sizler nasılsınız?
Elif çok Sevindim Kabul Etmelerine.en Güzelini Yaptin Canim Ama Fazlada Kendini Yorma Kötü Hissettiğin An Işi Birak çok Zorlama Olurmu?evde Bilgisayarim Yok Fazla Görüşemiycez çok özliycem Ben Herkesi çokta Merak Edicem Ya.sirf Bu Yüzden Bile Işe Devam Etmek Istiyorum Aslinda.
semacım izne ayrılmadan önce birbirimize tel no verelim..haberleşiriz canım benim en büyük avantajım evde bilgisayar olması canım arada net cafe ye gidersin canım.nimet öyle yapıyordu..mutlaka haberleşelim canım.çatlarım yoksa meraktan......:1hug:
yelizcim artık sıra sende ne güzel yaaa...gerçekten yola çıktığımız arkadsaşlarımız bir bir anne oluyorlar.en son bizler kaldık..rabbim sana kolay doğumlar nasip etsin canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın yavrunu...
semacım bende önümüzdeki hafta raporumu alacağım ama kasımın sonuna kadar duracağım.şirketle konuştum idare edecekler...sonraki vakitlerimi de kızımla geçireceğim inşallah......
twetyimmmmmmmmm inşallah en kısa zamanda hamiş olursun canım.allah sana da senin kadar tatalı bir evlat nasip etsin canım inşallah......
merhaba yeliz, hayırlısıyla inşallah, çok kolayca ve hemen, sağlıkla oğluna kavuşursun, ne kaldı ki şurda, epidural sezeyan mı olacaksın. Sen de dinlen, dikkat et, devamlı kafanda kurma bişeyler, sonuna geldin işte
BENDE 30 LU HAFTALARINDA OLAN HAMİŞLERİ GÖRÜNCE ÇOK ÖZENİRDİM.BENDE O HAFTALARA GELİRMİYİM DİYE AMA BENİMDE AZ KALDI.İLK HAMİŞ OLDUĞUMU ÖĞRENİNCE NASIL GEÇER BUKADAR AY DİYORDUM.ALLAH SABRINI VERİYOR.BEN NORMALDE BU HAFTA DOĞUM İZNİ RAPORUMU ALDIM.YANİ ŞUAN RAPORLUYUM AMA AY SONUNA KADAR PATRONLA KONUŞTUK İDARE ET DEDİ İŞLERİMİ TOPARLIYORUM.AY SONU BENDE BIRAKIYORUM.BEN NORMAL DOĞUM İSTİYORUM CANIM BİR AKSİLİK OLMAZSA.SEZERYANVE EPİDURAL DAHA ÇOK KORKUTUYOR BENİ.HAKKIMIZDA HAYIRLISI CANIM.EN HAYIRLISI NEYSE O OLSUN İNŞALLAH SAĞLIKLA MUTLULUKLA...
hamileliğin 26 haftasındayım şu sıralar her geçen gün kilo almak karnımın biraz daha büyümesi beni çok sıkıyor üzüyor çok çirkinim kilo aldım şişkolaştım bunalıma girecem orada bebeğimin var olduğunu bile bile böyle şeyler düşünmek aklıma gelmeside hiç hoşuma gitmiyor ki karnım daha da çok büyüycek bu düşüncelerden nasıl kurtulacam ben yaa ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?