Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben sabahları süt içmiyorum ki...akşamları içiyorum...hamişlik artık zor geçiyor twetyim ya....teyzesi kızım seni çok öpüyormuş öyle dedi....

ben sabahları süt içmiyorum ki...akşamları içiyorum...hamişlik artık zor geçiyor twetyim ya....teyzesi kızım seni çok öpüyormuş öyle dedi....
AYYY CANIM BENİMMM YER ONU DEYSESİİİ YER YERRR :teytey:TABİ GİTGİDE BÜYÜYOO ANNESİ ARTIKKK YERİ DARLAŞIYORRR VALLA BENDE AKŞAMLARI İÇMEYİ SEVİYORUM AAMA Bİ HAMİŞ OLAYIM BENDE SABAHLARIDA İÇİCEM :1rolleyes:

Inşallah Banucunmmm Hayirlisiyla Bi Bakicaz Hamişim Diye Başlik Açmişinn..içime Doğuyo Zaten Sanada Az Kaldi Yaniiiii

Ya Kendi Resmini Koysana Ama Daha Iiydi Ooooooo

inşallah canım en kısa zamanda sende hamiş olursun.bana da sanki kısa zamanda hamilelik haberini duyacakmışız gibi geliyo...:1hug:

hafta sonu kimsecikler yok muuuuu herkes gezmede mi yoksa bir benmiyim evde tek başımaaa

Günaydin Kizlar.....
Bi Kutucuk Daha Atlamişiz......................................:sm_cool::sm_cool:

günaydın elifcim

yeni kutun hayırlı olsun.önümüzde bir kutucuk kaldı.hayırlısıyla o kutuyada gelsek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…