Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
GÜNAYDIN CANIM BENİM NASILISN BAKALIM

mrb canım nbr bebegin nasıl
benim kız hasta :çok üzgünüm: ilaç kulanıyorum ama iyi ol madı daha başka doktora gitcez
korkuyorum birşey cıkacak diye bayramın 1 gunun den beri hasta

benim kız hasta :çok üzgünüm: ilaç kulanıyorum ama iyi ol madı daha başka doktora gitcez

geçmiş olsun canımm başka dr gitsen telaş etme iyileşir annesi başka ilaçlarla ama anne yüreği dayanmıyor biliyorum oğlum hasta olduğunda diyorum ki keşke ben hasta olsaydım diyorum annelik bambaşka bişeyyy

ayyy kıyamam ben ona...bayağı olmuş hastalanalı neden geçmedi acaba.nasıl dayanıyorsun o hastayken...allahın izniyle bişey çıkmaz inşallah...gidince haber ver canım....inşallah çabucak iyileşir minik gizem....

saol kızlar gercekten anne olmak zor nasıl öksürüyor anlatamam sanarsın taşta karda yatırdım okadarda dikkat etim ama
antibiyotik kulanıyorruz
bi ara iyi olu gibi oldu ama netic ayını daha 4, aylık küçüçük yavru

ay yavrum yaa...nazar değimiştir annesi ona...ben daha anne olmadım ama karnımda bişey olacak diye aklım çıkıyo değilki dışarı çıkartıp da anne olunca nasıl olur kim bilir...minicik o ya...onlar olmasın biz oluruz onların yerine hasta....

slm kızlra kızım büyümüşte dönmeye başlamış ay cok sevidim darısı başınıza inşalah böyle güzel hareketlerini bizimle paylaşırsınız:teytey::teytey::dance::dance:

slm canım hoşgeldin burası herşeyi paylaşabileceğin hariak bir site...

huhuuuuuuuu tatlı hamişler nerdesinizzzzzz umarım herşey yolundadırrr

slm twety sanırım eskısehırlısın bende eskısehırlıyım.eskısehırın neresınde oturuosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…