E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi şirin1979
-
- #4.461
ananemi kaybetim kızlar cok üzgünüm
kızlaaarrrr ben deldimannemler eve neti bağlattı bende aradabir çıkıp daha rahat ulaşıcam size yine kurtulamadınız benden işte sırnaşık şey şaka bi yana artık baya ağırlaştım çoğu geceler kalkıp oturuorum sabah ezanını duymadan uyuyamıoruz eşimde benle birlikte ayakta tabiii bide dioki hadi sen ağırlaştın bebek bekliosun e bana noluo dio bende hemen damardan gircemya yerimseniben (masaj yapmaya devam etsin die) e sende bebek bekliosun baba olmak kolaymı diorum hemen gevşio :)) neysem yine haberleri ulaştırcam sizlere öpüldünüz komacan hemdee Şeniz
kızlaaarrrr ben deldimannemler eve neti bağlattı bende aradabir çıkıp daha rahat ulaşıcam size yine kurtulamadınız benden işte sırnaşık şey şaka bi yana artık baya ağırlaştım çoğu geceler kalkıp oturuorum sabah ezanını duymadan uyuyamıoruz eşimde benle birlikte ayakta tabiii bide dioki hadi sen ağırlaştın bebek bekliosun e bana noluo dio bende hemen damardan gircemya yerimseniben (masaj yapmaya devam etsin die) e sende bebek bekliosun baba olmak kolaymı diorum hemen gevşio :)) neysem yine haberleri ulaştırcam sizlere öpüldünüz komacan hemdee Şeniz
hadi canımmm allah kolaylık versin duygucumm.oğluşunu sağlıcakla al kucağına.egemencim hepimizin gideceği yer orası.er yada geç.allah rahmet eylesinn.napalımm kader takdirir ilahii.
ananemi kaybetim kızlar cok üzgünüm
canim basin sagolsun,Allah rahmet eylesin,yeri genis,topragi bol,mekani cennet olsun.:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?