Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm tatli hamişler ve<arkidişler nasılısınız bakalımmmmmmmm

nasılsın güldenci.kaç gündür yoktun...kızın yağmurcuk nasıl...

Ii Cnm Nasil Olsunnn..aşilarimiz Vardii.kvalidede Kaldik.karma Aşisi Mahvetti Bizi.dün De Verem Olduk Geldik.evimizdeyiz.sen Nasilsin.1 Hafta Daha Büyüdün Maşallah Cnmmm

geçmiş olsun canım yağmurcuğa...anne karnında daha rahattı dimi..
bizde büyüdük işte teyzesi..gitgide yaklaşıyoruz..insanoğlu ne garip ömrümüzden günler eksiliyo ama hiç umrumuzda değil...sabırsızlıkla o günü bekliyoruz..

haklısın cnmmmm sonrada 10-20-67 diye sayıyosunnnn...duygu ne yaptı haberin var mııııı

işten ayırldı evde dinleniyor...unuttuğum başka bişey mi vardı???

yani duygudan bi haber falan mı bekliyorduk hatırlayamadım canım...

kızlaaarrrr ben deldim annemler eve neti bağlattı bende aradabir çıkıp daha rahat ulaşıcam size yine kurtulamadınız benden işte sırnaşık şey şaka bi yana artık baya ağırlaştım çoğu geceler kalkıp oturuorum sabah ezanını duymadan uyuyamıoruz eşimde benle birlikte ayakta tabiii bide dioki hadi sen ağırlaştın bebek bekliosun e bana noluo dio bende hemen damardan gircemya yerimseniben (masaj yapmaya devam etsin die) e sende bebek bekliosun baba olmak kolaymı diorum hemen gevşio :)) neysem yine haberleri ulaştırcam sizlere öpüldünüz komacan hemdee Şeniz

hadi canımmm allah kolaylık versin duygucumm.oğluşunu sağlıcakla al kucağına.egemencim hepimizin gideceği yer orası.er yada geç.allah rahmet eylesinn.napalımm kader takdirir ilahii.

canım çok sevindim netin bağlandığınaa, uyku sorunu bende de var, yatakta mevlana gibi dönüyorum, belim ve sırtım ağrıyorrr, offff, ne güzel senin kocan masaj yapıyormuş, benimki pek narin, heybetli görünüşüne rağmen, 5 dakika bile yapamıyor hemen eli ağrıyorrr narin kocamın, benim yerimde olsa napıcak acaba, bu kocalardan nedir çektiğimiz yahuuuu, duygucum kendine iyi bakkk, iyi haberrlerini bekliyoruzzz, sıra sendeeeee, allah yardımcın olsun

bakliyoz haberlerini c<nımsırnaşık şey

hadi canımmm allah kolaylık versin duygucumm.oğluşunu sağlıcakla al kucağına.egemencim hepimizin gideceği yer orası.er yada geç.allah rahmet eylesinn.napalımm kader takdirir ilahii.

cnm tatarın anneannesi öldü benim ki yaşıyo daha...benimde babaannem geldi şimdi aklıma hatta tek yaşayan anneannem benim diğerleri öldüler.....ALLAH HEPSİNE RAHMET EYLESİNNNNsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…