Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadaşlar bende yeniyim moralim çok bozuk lütfen bana yardım edin.
arkadaşlar yaptırdığım testin sonucunda yumurtlamadığımı öğrendim benimle aynı problemi olan varmı ?

Son düzenleme:
iki haftaya yakın bi süredir göğüslerim acıyor...
karnımın sol tarafı da ağrımaya başladı...
cuma kan testi yaptırıcam sanırım...

yumurtlamama sorununu da ilk kez duyuyorum canım yaa...

sakura hadi hayırlısı cnm inşallah sonucun sevindirir bizi
adet düzensizliğim vardı doktora gittim bir sürü talil falan derken sonuç yumurtlamıyorum yumurtlamam için doktor ilaç verecekmiş bana bakalım ne olacak

hımm, anladım canım..
inşallah hayırlısıyla atlatırsın canım yaa...
ne zor şeymiş evlilik

Her ay düzenli adet olmana rağmen düzenli yumurta oluşmayabilir bu çok normal. Endişelenmeye gerek yok :)

lithium umarım dediğin gibidir çünkü yumurtlamazsam meşakkatli bir yol beni bekliyor olacak.

özür dilerim öncelikle tam olarak sorumu hangi başlıkta yazacağımı bilemediğim için genel sohbet başlığı altında yazdım
sorunum şu daha önce düşük yaptım yeniden hamile kalmak istiyorum yanlız daha önce cinsel ilşki sonrası eşimin spremleri yarım saat kadar sonra sıva halde geri çıkarken son dönemlerdeki ilişki sonrası sperm geri çıkarken sıvı halde değil normal girişindeki koyulukta geri çıkıyor acaba bu doğalmı yoksa sorunmu var açıkcası kafam çok karışık bu konuda tecrübeli olanlardan cevap bekliyorum şimdiden herkese teşekkür ederim

kızlar bilginize ihtiyacım var... 2 yıllık evliyim halen hamile kalamadım eşime spermiogram yaptırdım normal çıktı ama ben troit hastasıyım t4 üm çok yüksek günde 3 tane propcil kullanıyorum geçen aay klomen kullandım ve çatlatma ignesi bu ay 10 gündür sag kasımda agrı vardı ve adetim 8 gün gecikti dün doktora gittim ultrasyonda bişe göremedi kan testi yaptırdım hamile değilim 1.7 çıktı çok büyük hayal kırıklıgı yaşadım ve bu troit yüzünden evlendiğimden beri 30 kilo aldım acaba bilğisi ve yaşamışlığı olan bana bilği verebilirmi içim rahatlasın istiyorum benim gibi olupta hamile olan varmı...hiç bir zman bebegim olmayacak diye çok korkuyorum....

benim bir arkadasta senin sorunlara benzer sorunlar yasadi hatta doktor ona senin bebeginin olma ihtimali cok düsük demis ama 9 yasinda bir oglu var umutsuz olma herseyi yoluna birak stres yapma rahat ol verecek olan Allahtir biraz sabirla bekle..

slm canım mide yanmalarında süt gaz yapar hamilelerde banada doktor önermişti sıçak şekerli su cok ii geliyo

mrb arkadaslar adetime son 6 gün kaldı ama yinede çok merak ediyorum hamile miyim diye? test yapsam çıkar mı acaba? bazı arkadaslar silik te olsa çıkıyor diyorda.süprizzzzz

merhaba pembe inci bazı sorularım olacak yardımcı olurmusun hihoyyyt

arkadaşlar benide aranıza alın daha belirli arkadaşım yok şu resimleri nasıl ayarlıyosunuz bayanlar fisfisfis

merhaba ben de aranıza yeni katıldım benim de kafam karışık bir yılı geçkin çocuk sahibi olmak istiyoruz ama hiçbir sorun olmamasına rağmen olmuyor doktorlarda sorun aramaya başladım artık

selam canım bende yeniyim daha yeni üye oldum

can can selam üzülme canım daha yolun başındasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…