saol canim...garip bisey..hamileligimin ilk haftalarindan yuzume bakan tanimiyodu beni nerdeyse...ne biliyim boyle bisey oldugunu..ben de arastiriyorum simdi. doktorum stres olmamam icin anlatmamis..yarin tekrar ziyaret etmeyi dusunuyorum. Arkadasimin tanidigiydi, ondan ogrendim ben de...
Benim de cok bozuk bugun. Eminim millet bugun isten erken cikmam icin dua ediyordur. Canim sıkkın ustune bi ton terslik cikiyor. Bu hafta da bir bitseydi.
dün işten apar topar çıkıp annemi hastaneye kaldırdım. hastaymış kimse bana beişey söylemiyor hamileyim diye
bütün gün hastanelerde bi oraya bi buraya doktor eve götürüebilirisniz diyince ladık götürdük
akşmaındada söz verdim diye mecburen görümcemin oğlunun dünnet yatağını yaptım
o yorgun halimle kimse acımadı üzülmedi tepelereçıkıp çıkıp yatağını tek başıma yaptım. yok süüslerin yapıştırdır kurdelesini bağla gece 12ye kadar ayayklarım davul gibi şişti
gündüz hastane akşam milletin cefası sabah geldim bismillah kuzenim onu iki defa aldatan iftira atan para için satan işindne etmeye çalışan hatun için bana posta koyuyo
deliridm
canım sıkkın bu ne yaaa
:çok üzgünüm:
Canim öle Yükseklere Bişe Asmak Değil Bişey Koyma Bile Yaaaa.hop Kendine Gelsene Sen...annen Canin Ama Diğerleri Için De Kendini Niye Kasiyosun Anlamadim Ya.canim Daha 22. Haftandasin Ve Bebeklerin Bize Pamuk Ipliğiyle Bağli Olduğunu Düşüneceksin.allah Korusun Ya.gerinmek Yokkkk
Canim once gecmis olsun tabi. Ama oyle gunlerde verdigin sozleri unut bence. Sayet karsindaki boyle dusuncesizlik yapiyorsa hemen kivir. Mecbur degilsin ki o halde.
Sende posta koyacaksin o zaman. Biraz gamsiz olun yaaa..Herseyi kafana takma artik. Kafana takacagin dana onemli bir sey var, onu dusun..
Biliyorum demesi kolay bunlari ama ben kendi adima soyleyim en azindan cabaliyorum.
ya zaten kocam da sinir oldum ya o içerde otursun bu kadın ordan düşer mi başına biey gelrimi diye düşünmesin nasıl sinirm bozuldu
eğil kalk çık tepelere gözümü açamıyom ayakta zor duruyorum millet kendi derdinde
yok yaaa insanalara iylikte yaramıyor kötü olcaksın bakl nasıl kıymet biliniyor
nimetcim annen için geçmiş olsun inşallah öenmli bir şey yoktur.
ama görüncem allah aşkına başka birini bulamamışmı? tamam belki söz vermiştin ama en azından sen oturduğun yerden söyleseydin yönlendirseydin başka biri assaydı süsleri falan.
kuzenini ise boşver. sende ona posta koy. bazı insanların evlenince gözü başka birini görmüyor. sen bebeğini düşün canım.
gerçi sana söylüyorum ama bende sürekli en ufak şeyi stres yapıyorum eminim benim bebeğimde çok stresli bir insan olacak. ama elimde değil. çok panik bir insanım.
nimetcim geçmiş olsun öncelikle.ama sen ne yapmışsın öyle ya.yazık değil mi sana ya.onlarda ne kadar gamsız insanlarmış öyle...hiçhamilesin dememişler.ama sende yapamam diyememişsin canım ya...dikkat etmemiz lazım lütfen yapma.sana ve bebeğine bişey olursa senin canın yanar onlara bişey olmaz ki...