- Konu Sahibi şirin1979
-
nimetcim annen için geçmiş olsun inşallah öenmli bir şey yoktur.
ama görüncem allah aşkına başka birini bulamamışmı? tamam belki söz vermiştin ama en azından sen oturduğun yerden söyleseydin yönlendirseydin başka biri assaydı süsleri falan.
kuzenini ise boşver. sende ona posta koy. bazı insanların evlenince gözü başka birini görmüyor. sen bebeğini düşün canım.
gerçi sana söylüyorum ama bende sürekli en ufak şeyi stres yapıyorum eminim benim bebeğimde çok stresli bir insan olacak. ama elimde değil. çok panik bir insanım.
hepinize selam arkadaşlar. Koskocaman öpücüklerrrrrr. Nimetcim annen için çok geçmiş olsun. Gelelim diğer mevzulara....sen ne kadar ince düşünüppp,bi o kadarda insan gibi davranmaya devam edersen, herkesssssssssss tepene çıkıyorrrrrr. Bencil olmak varmış bu dünyada da bu bizlerde yok işte. Şimdi biraz daha sağlıklı düşünmeye çalış ve gerçekten yine insanları çok fazla kırmadannnnn ciddi olarak tavrını koy. Tabi öncelikle eşineeeee. Anlasın artık göbişte bir bebişin olduğunu yaaaa. Alla alla.. Bak sakin başladımmm sinirlerim bööle tepeye tepeye tırmanıyooooo.:dilcikar:
don mu cnm ilk zamanlar don giyebileceklermi kiiiiiiii :)
senin efeni bendeeee çok seviyorummmmmm yelizzzz. tabi tümmm bebişleriiiiiideee. 3 tane ayakkabımı aldınnnnn, naptın sen yaaaa
Sağol funda teyzesi oğlum ne kadar şanslı bir sürü teyzesi var. evet 3 tane ayakkabı aldım ama ne yapayım çok güzellerdi. Dayanamadım. Don alma işini bende duymuştum. ama başkaları aldı o nedenle ben almadım.
benim tontoşa da almak lazım..muhabbete dalmışınız bir hoşgeldin diyeniniz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?