Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

saolun kızlar
eşim görümcem çağırdığında dediki onlar yapmıştır güzle olmuşmu bak diye çağırıyorlardır dedi
bende iyi ozaman diyip hadi gönülleri kırılmasın heves etmişler diye gittim.
elime tutuşturdu sen şunu tak ablacım ben geliyom diye arkamı dönüyom hatyun yok kaynanam desen oturmuş kızının kaynansıyla sohbette eşim eniştesi tv izliyo bend ebu arada ufak veletle iş yapmaya çalışıyom
arda kaçıyım içeri otuuryum çay içiyim deidm nimet nimet geeeelllll diye bağrınıyolar .sinirim tepeme çıktı yaaa

dahada eşimi bı masraflı zamanda kirve yaptılar bende yengesi olarak herşeyini yapacakmışım yoluncak kaz arıyolar.
eşimde tek yeğeni diye herşeyi yapıyor

kusura bakmayın yaa siiznde vaktinizi böle abuk subuk şeylerle aldım
sıkıldım paylaşmak istedim kusura bakmayın . burası gebelikle ilgili bende abuk subuk şeyler diyorum kusura bakmayınnyaa

Takma Ama Sen Bu Konuyu Eşinle Konuşmalisin Nasil Farkinda Olmaz Ki....sende De Suç Var Tabi Bu Kadar Iyi Niyetli Olma Hamilesin Sen....

günaydın herkese arkadaşlarrrrrrrr,
hopppp noluyoruz yaaa herkez gergin herkez sinirliiiiiiii.
nimetcim annen için çok üzüldüm çok geçmiş olsun ama başka da kimseyi kafana takma.
arkadaşlar hadi ama biraz neşelenin...

gerçekten ya bir de kirvemi yaptılar sizi.. dayıdan kirve olurmu ya. dediğin gibi bir de bu zamanda. ama birşey söyleyeyeim eşin de çok haksız bu konuda...sana yardım etmsi lazımdı.

evet nimetcim eşinde de hata var canım.neyse artık sıkma canını.hem bi daha öyle deme o nasıl söz.gebelik bölümü diye sıkıntımızı paylaşmayacakmıyız.hepimizi arkadaşız şurda.lütfen yumuşa artık.rahatla.bebeğini sev biraz hadi...

kızlar saolun anlattım ya rahatladım biraz. dün annemi ev bırakınca babaanne dediğim ama babanenm olmayan bir babaannem var :)) neyse oda bişeyler almış benim minik kızıma.geldimi görünce geldi falan heryerden herkesten bişeyler geliyor. hatta ilerde giyeceği jileyi bile göndermişler duyanalr anneme. bayıldım. daha eşimin tarafı özenipte bir çöp bile almadı ama neyse

hepinize selam arkadaşlar. Koskocaman öpücüklerrrrrr. Nimetcim annen için çok geçmiş olsun. Gelelim diğer mevzulara....sen ne kadar ince düşünüppp,bi o kadarda insan gibi davranmaya devam edersen, herkesssssssssss tepene çıkıyorrrrrr. Bencil olmak varmış bu dünyada da bu bizlerde yok işte. Şimdi biraz daha sağlıklı düşünmeye çalış ve gerçekten yine insanları çok fazla kırmadannnnn ciddi olarak tavrını koy. Tabi öncelikle eşineeeee. Anlasın artık göbişte bir bebişin olduğunu yaaaa. Alla alla.. Bak sakin başladımmm sinirlerim bööle tepeye tepeye tırmanıyooooo.:dilcikar:

bak demekki dün güzel şeyler de olmuş. mavilinin dediği gibi gevşe biraz bebeğini sev. o da rahatlasın. yazık üzülmüştür annem üzülüyor diye.
Bana da bebek için bir sürü şeyler gelmeye başladı ay öyle sevimliler ki küçücük anlatamam. bir çorabını sürekli çantamda taşıyorum aklıma geldikçe alıp öpüyorum. ama ben daha görüp beğendiğim 3 ayakkabı dışında bir şey almadım henüz.

Günaydın Funda nasılsın? prenses nasıl?

senin efeni bendeeee çok seviyorummmmmm yelizzzz. tabi tümmm bebişleriiiiiideee. 3 tane ayakkabımı aldınnnnn, naptın sen yaaaa

bebişlerinize don alın arkadaşlarrrrr, donansın kuzularımız. Ben bööle fırfırrlııı aldımmm bembeyazzz.. sizde alınnnnnn

Günaydin Kizlarrrrrrr Nimetcim Annen Için Geçmiş Olsun Canim üzülme Bebişinde üzülür Sonra Eeee Ne Var Ne Yok Prensesler Ve Paşalar Nasil Bakalim Bugün

don mu cnm ilk zamanlar don giyebileceklermi kiiiiiiii :)

Kizlar Bu Bebeğe Bişey Olsun Gidip O Kizi Mahvetmessem Bende Nimet Değilim Ya Yok Böyle Bir Insan Yaa En Ağir Kelimeler Bile Onu Anlatmaya Yetmiyor Biraz önce Kuzenim Le Ilgili Mevzu Vardi Yaa Kiz Bu Arada Eşi Değil Kalkmiş Bana Mail Attmiş Gitim Odalarini Bastim Biraz önce. şerefsiz Kalkmiş Bide Benim Kuzenime Attiğim Maili Okumuş Bide Bana Laf Söylüyo Benide Rezile Tti Herkese. Okuduğum Gibi Maili çiktim Yukariya Daldim Odaya Ağzima Ne Geliyosa Söyledim Allah Verede Mdüürler Görmemiş Olsa
Yok Katil Edecek Beni

senin efeni bendeeee çok seviyorummmmmm yelizzzz. tabi tümmm bebişleriiiiiideee. 3 tane ayakkabımı aldınnnnn, naptın sen yaaaa

Sağol funda teyzesi oğlum ne kadar şanslı bir sürü teyzesi var. evet 3 tane ayakkabı aldım ama ne yapayım çok güzellerdi. Dayanamadım. Don alma işini bende duymuştum. ama başkaları aldı o nedenle ben almadım.

e bende alırım o zaman fır fırlı falan :)

bende don almadım ama duydum yakın bir arkadaşım var ayakkabı hastası o şimdiden 2 yaşına kadar giyebileceği tüm ayakkabıları aldı bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…