Kizlar Bu Bebeğe Bişey Olsun Gidip O Kizi Mahvetmessem Bende Nimet Değilim Ya Yok Böyle Bir Insan Yaa En Ağir Kelimeler Bile Onu Anlatmaya Yetmiyor Biraz önce Kuzenim Le Ilgili Mevzu Vardi Yaa Kiz Bu Arada Eşi Değil Kalkmiş Bana Mail Attmiş Gitim Odalarini Bastim Biraz önce. şerefsiz Kalkmiş Bide Benim Kuzenime Attiğim Maili Okumuş Bide Bana Laf Söylüyo Benide Rezile Tti Herkese. Okuduğum Gibi Maili çiktim Yukariya Daldim Odaya Ağzima Ne Geliyosa Söyledim Allah Verede Mdüürler Görmemiş Olsa
Yok Katil Edecek Beni
e bende alırım o zaman fır fırlı falan :)
herkeze meraba birazcık üşütmüşüm sizler nasılsınız
sıkıyom zaten saol canım bi dogursam saglıkla inşalahgeçmiş olsun canım dikkat et kendine sık dişini az kaldı
herkeze meraba birazcık üşütmüşüm sizler nasılsınız
sıkıyom zaten saol canım bi dogursam saglıkla inşalah
tatarkızı geçmiş olsunnnnn, ah be canım az kaldı sık dişiniii geliyooo bebişimizzzzzz dünyaya senin kollarına, aman tikkat eyle kendineeeee.
hıııhhhh asudddd çok haklı,, ezdirmeyelim ekndimizi hatta bebişlerimiziiiide.Onların keyfini kimse bozmamalı hatta bozamamalı. İş eş arkadaş akrabaaaa, hepsiiiiiii için geçerli buu. evet bende böyle yapmaya çalışıcam. Tam şu an karar verdimmmmmm. Donlarıııda unutmayın annişler.....
saol canım dayanmaya calışıyorum nedir bu don meselesi kacırdım kunuyu
Tatarkızı yok mu sancı falan?
tecrübeli anne sen daha iyi bilirsin ama, bebişlerimize don alıyoruzzz donansınlar diyeeeee:smiley-cool:
oh ne güzel alın fırfırlı çiçekli böcekli donları biz ne yapalım beyaz dona talim mi? ben de bulursam oğluma beşiktaşlı bir don alayım bari.
kim görecekse donundaki beşiktaşı....:)))))
ya yelizcim seninde için gidiyormu fırfırlara benim gidiyor ama ne yapalım dediğin gibi beyaz dona talim
yaaaaaaaaaaaa sizde bebişlerinize pantalon askısı alınnnn çok güzelll onlarrrrrrr.hani şorta filanda takılıyooo yaaaaaaa. süperlerrrrrrrrrrrrrrr.yakışır paşalaraaaaa. Hem onların beyaz donlarını yerim ben:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?