Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
fundacım, bu arada ben şu bizim yeni hastaneyi araştırıyorum orda 4d ultrsonda varmış canım. hizmette yoktu demiiii

evet yoktuuuuu , araştır bitanemmm bana düşen birşey varsa hemen yapayımmm, hatat olmadı ararız babişkomuuz gider bakarr hihiiii

yemek yiyenlere afiyet olsun bebişlere yarasın.ben daha yiyemedimde.:çok üzgünüm:

doğru söylüyosun funda şimdiden eşimle tartışıyoruz.yok sana benzeyecek yok bana benzeyecek.doğduktan sonrasını düşünemiyorum canım ya.

canımsın ya kıyamam ben sana allahtan sıcakları atlatmış olacaksınız bu yüzden belki de ağır geçmez üzülmü telaş yapma boş yere benim de bir sıkıntım yok allaha şükür ama sıcaklar yoruyo insanı

benim sıcaklardan yana hiç sıkıntım yok.klima var büroda.ayarlayınca hiç etkilemiyor insanı çok güzel oluyo...ama sürekli halsizlik uykusuzluk sinirli oluşum mide bulantıları falan filan işte deli ediyo beni. kendi evimin işini bile zor yapıyorum.başklarından yardım istemek de zoruma gidiyo..bende böylece hayatımdan hiç memnun olamıyorum.... ağlıycam şim di yaaaaaaaaaaaasenağlamasenağlamasenağlama

yahuu azıcık kestireyim dedim su gibi ter içinde kaldım. uyku biraz uykuuuuuuuuuu bütün isteğim buyduuuuuuuuu
ya kızlar yemekte arkideşlerim tatil deniz, ölüdeniz, fethiye,maramaris muhabbeti yaptıııı. ama bana bu yapılır mı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

elificm şu bulantıların bir geçsin rahatlarsın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…