Genel Sohbet

• Konu Sahibi Konu Sahibi şirin1979
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Asud kesin birşey olmamasına rağmen babişkomuz ASYA olsun diyor. Bende ikinci isim koyarım artıkınnn.

Funda Asya Gerçekten çok Güzel Bir Isim Neden Soğuk Bakiyosunki.kulağa çok Hoş Geliyor Canim Ya.hem Senin Isminede Uymuş Bence.(funda-asya)

Funda Asya Gerçekten çok Güzel Bir Isim Neden Soğuk Bakiyosunki.kulağa çok Hoş Geliyor Canim Ya.hem Senin Isminede Uymuş Bence.(funda-asya)

sema aslında bencede güzeldee. Ona bakarsan hiçbir isimi sindiremiyorummmmm. Ay değişk bir durummm. İki isimli olsun diyoruzzz.bende yedek ismi koyayım bariii.. senin fikrin varmı tatlişkom

tünaydın kızlarr.. maşallah sabah sabah konular sıralanmış gene:uhm: valla ben gene bel ağrısından yataktan kalkamadım umarım hepiniz iyisinizdir.. bu arada ben eleviti ilk aylarda içtim artık almıyorum calsiyumlarda bitti her doktor farklı zamanlarda mı veriyo ne? bak kafam karıştı şimdifisfisfis

bende içiyimmi kalsiyum sandoz iki günde birrrrr? Yani bizde içsek sorun olurmu acaba

sema aslında bencede güzeldee. Ona bakarsan hiçbir isimi sindiremiyorummmmm. Ay değişk bir durummm. İki isimli olsun diyoruzzz.bende yedek ismi koyayım bariii.. senin fikrin varmı tatlişkom

bende iki isim koyacağım fundacım. eşim efe dedi ben başına bir de eşimin ismini ekledim. babasının isminide taşıyacak oğlum.

Ben Nisa Nur,ceren Ve şevval Isimlerini çok Sevmişimdir.kendi Kizim Olursa Birini Tercih Edebilirim.ama Sen Değişik Bişey Ariyosun Sanirim.sen Beğendiklerini Söyle Bizde Sana Yardimci Olalim FUNDACIM.

bende içiyimmi kalsiyum sandoz iki günde birrrrr? Yani bizde içsek sorun olurmu acaba

canım benim sen çok mu seviyorsun kalsiyum sandozo emin ol bir süre sonra nefret ediyorsun ben yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. 3. kutuma başladım dün. doktoruna sor bakalım. peki sen hangi ilaçları alıyorsun ben bir de ferrum fort ve pre-omega diye balık yağı alıyorum.

Ben De Içmiyorum Calsiyum Sanoz.elevitin Içinde C Vitamini Var Zaten...

kızz funda sakın danışmadan içme bence.. sana daha vermedimi doktorun alla allaa!!! ya kızlar bi de ben süt içemiyorum herkeste mutlaka iç çocuğa çok faydalı diyoo kafayı yicem yaa:1no2: bi tavsiyeniz varmıı??

Ben Nisa Nur,ceren Ve şevval Isimlerini çok Sevmişimdir.kendi Kizim Olursa Birini Tercih Edebilirim.ama Sen Değişik Bişey Ariyosun Sanirim.sen Beğendiklerini Söyle Bizde Sana Yardimci Olalim FUNDACIM.

Yok yok bitanem ben senin bebişin için fikrini sormuştum, bence seçtiklerin süper bana soracak olursannnnnnnnnnnn.ımmmmmmmmmmmmmmmmm CERENNN. Bu arada bende ikinci ism olarak BEREN düşünüyorum belkiiiiisırnaşık şey

sevdacım onun yerine ayran iç, yoğurt ye olmaz mı? yada sütlü tatlı ye mesela ben hariç herkesin deli olduğu dondurma. yada sütü meyvelerle tatlandır. kendine şöyle güzel muzlu bir süt yap.
ben lıght süt içiyorum sütün o yoğun tadı olmuyor rahat içilebiliyor ama sen doktoruna sormadan içme tabi.

Bendenizzzz süt içemeyenlerin başında gelipppp, mutfakta sütün yanından geçtiğimde bile hoplayıp zıplayıp ıyy diye kaçan bir tipim. Napıyorum ayran peynir filan takılıyorum işteeee. Ben ilk baştan beri Elevit kullanıyorum,sevgili bilmiş doktorumuza göre herşey onun içinde varmışşş.... Kalsiyum sandoza gelinceeeee bızbızzz yaaaa evet onu çok seviyorummmm. En iyisi başıma buyruk içmeyeyim... İşte bööle kızlarrrrrrrr......

Birde başka birşey danışayım sizeeee. Ben tetanoz olmadımmmmm,olmayan ve olanlarrrrr varmıdır acep.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…