- Konu Sahibi şirin1979
-
- #1.781
kızlar doktor bana calsiyum sandoz verdi iki günde bir iç dedi.siz böyle bişey içiyormusunuz?
kızlar doktor bana calsiyum sandoz verdi iki günde bir iç dedi.siz böyle bişey içiyormusunuz?
Funda Asya Gerçekten çok Güzel Bir Isim Neden Soğuk Bakiyosunki.kulağa çok Hoş Geliyor Canim Ya.hem Senin Isminede Uymuş Bence.(funda-asya)
kızlar doktor bana calsiyum sandoz verdi iki günde bir iç dedi.siz böyle bişey içiyormusunuz?[/QUO
semacım bende içiyorum iki günde bir.
sema aslında bencede güzeldee. Ona bakarsan hiçbir isimi sindiremiyorummmmm. Ay değişk bir durummm. İki isimli olsun diyoruzzz.bende yedek ismi koyayım bariii.. senin fikrin varmı tatlişkom
bende iki isim koyacağım fundacım. eşim efe dedi ben başına bir de eşimin ismini ekledim. babasının isminide taşıyacak oğlum.
bende içiyimmi kalsiyum sandoz iki günde birrrrr? Yani bizde içsek sorun olurmu acaba
ya sen ne tatlısın,afferim sanaaaaaaa süper olmuş valla neydi babişkonun ismi yelizzz:sm_confused:
Ben Nisa Nur,ceren Ve şevval Isimlerini çok Sevmişimdir.kendi Kizim Olursa Birini Tercih Edebilirim.ama Sen Değişik Bişey Ariyosun Sanirim.sen Beğendiklerini Söyle Bizde Sana Yardimci Olalim FUNDACIM.
kızz funda sakın danışmadan içme bence.. sana daha vermedimi doktorun alla allaa!!! ya kızlar bi de ben süt içemiyorum herkeste mutlaka iç çocuğa çok faydalı diyoo kafayı yicem yaa:1no2: bi tavsiyeniz varmıı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?