SEN VARYAAAAAAAAAAAAAAA SÜPERSİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNa.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.
çok haklısın canım ama ben böyle sanmamıştım hamileliği.çok farklı şeyler yaşadım.gerçi ben şimdi tad alamıyorum hamilelikten ama karnım biraz büyüyünce cinsiyeti belli olunca herşey değişir sanırım...
bu haftasonu tatile gidiyorum ama mayo problemimi çözemedim bulamadım kafama göre bişeyler kızlar ..
bu haftasonu tatile gidiyorum ama mayo problemimi çözemedim bulamadım kafama göre bişeyler kızlar ..
Canim ben de kac kere hastanelik oldum. Onlar yatircaz diye tutturdu ben yatmiycam diye. Aglaya aglaya sabahliyordum midemden. Reflu oldumo gunler hep oyle gececek sandim. Simdi hala midemin tam olarak gecmeyeceginden supheleniyorum. Bazen de korkuyorum hani :) Ama cevreye bakinca mideleri gayet sorunsuz gorunuyor.
4. ayi 1 hafta gectim mide bulantilarim azaldi. En azindan kusmalar gecti. Yuzum gulmeye basladi resmen. Yakinda senin de duzelecek. Sakin moralini bozma. Bir gun mideni normal bulacaksin. :)))
funda sen nereye gidiyosun cnım
BİZ ÖNCE KÜÇÜKKUYU ÇANAKKALE ORADAN CUNDA ADASIII.....:smiley-cool: YAKIN OLUCAZZZ
offf kızlar yaaaaa.tatilmi dediniz....o kadar özledimki tatilleri...iş ve ev arasında bunalıyor insan..inşallah bende tatil yapabilirim...doğum iznine 2 ay varken tatil istemek zor bana...ama patron dönsün tatilden inşallah bende gideceğim kızımla ve eşimle....
tatile giden arkadaşlarrrrrrrrrrrrr yerimizede eğlenin dinlenin..tadını çıkarın emiiiii.
tatil gibisi varmı beeee.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?