kızlar yanlış anlattım galiba... onun yakınlaşmak dediği sadece öpüşmek dibunu istedi benden bende izin vermedim... bana zaten diyor kesinlikle ileri gitmem karşıyım evlenmeden olmaz diyor.... sadece sarılmak öpüşmek gibi şeyler...
forumu psikolog abazalar fethetti
arkana bakmadan kaç
bi konu vardi dun okudum , pisikolog sevgili evli çikdi diye
adamlar psikolojiyi kiz tavlamak için kullaniyor
psilkolojiye omrunu vermi$ prof uzmanlarin kemikleri sizliyodur herhalde
Hayırdır kediler Martta, Psikolog erkekler Mayısta mı şevke geliyor? Kaçtır psikolog abazaları okuyoruz..
Söylediklerinin meali;
Geneleve gittim ben 2 kez; cinsel tecrübem var
Seninle yakınlaşmak istiyorum; abazanın tekiyim, tecrübem de var değerlendirelim bunu.
geneleve giden erkek zinadan korkmuyor demekdir bu benim için birinci eksi si ..
15 gundur tanidi kizla bu kadar çok cinsellik konu$mak hiç hayra alamet deil bu ikinci eksisi
gebeleve olur geziyle bakiyor senleykende gider se ayvayi yedin hastalik ta$ima ihtimali var bu uçuncu eksisi
açik sozluluk iyidirde bu adam daha çok bo$bogazlik derecesinde gibi geldi bana buda dorduncu eksisi
ama bu kavram biraz goreceli gibi sanki
bu kriterlere takilmayan da vardir yorumlardanda anlarsin birazdan
onemli olan senin kriterlerin
soguduysan altini yakip isitmaya çali$ma buda 5 olsun :)) dunyada erkekmi yok
Biz 2 aydır tanışıyoruz işte mayıs başı gibi sevgili olduk diyeblrm... ondan önce sadece görüşüyorduk.. bizi biri tanıştırdı.... ben ona yavaşyavaş ısınmaya başladım ama dediğim konular kafamda ????? soru işareti gibi duruyor !!!! çok karışığım.... psikolojim de pek iyi değil zaten.... bu arada bu bahsettiğim kişi psikolog..... benim ruh halimi içimi okuyor.... beni anlıyor diye onunla görüşmeye başladım ama tanıdıkça da kafam karıştı
Hadi tek gecelik ilişki yaşayanı anlarım da,karşısındaki kadının gerçekte kendisini arzulamadığını bildiği halde bunu önemsemeden cinselliği parayla satın alan erkekten tiksinirim.Benden önce veya sonra olması farketmez.
Biz 2 aydır tanışıyoruz işte mayıs başı gibi sevgili olduk diyeblrm... ondan önce sadece görüşüyorduk.. bizi biri tanıştırdı.... ben ona yavaşyavaş ısınmaya başladım ama dediğim konular kafamda ????? soru işareti gibi duruyor !!!! çok karışığım.... psikolojim de pek iyi değil zaten.... bu arada bu bahsettiğim kişi psikolog..... benim ruh halimi içimi okuyor.... beni anlıyor diye onunla görüşmeye başladım ama tanıdıkça da kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?