Geneleve giden erkeğe bakış açınızı merak ediyorum :(

geneleve giden erkeği iğrenç ve zavallı bulurum.

ne açıdan baksam iğrençlik ve zavallılık benim gözümde.

parayla duygusuzca yapılması, hastalık riski olması.

ya bu kadar mı zavallısın ki para veriyorsun, hastalık kapma riskini göze alıyorsun bu kadar mı gözün döndü ya.bu erkekleri hiç anlamıyorum iğrençlik, basitlik, iradesizlik ve zavallılıktan başka bir şey değil.

bu kişinin sana davranışları da hoş değil kesinlikle.midem bulandı.

bu da bana diyor ki evlenmeden kesinlkle ileriye gidilmemeli... bekarete çok önem veriyor.... o yüzden geneleve gittiğini söylüyor bilmiyorum kızlar kafam çok karışık :-S

Bak seeenn...Hem bekarete önem veriyor hem de kendi bekaretini genelev köşelerinde bırakıyor.Oldu paşam,oldu gülüm,he oldu.Kadına değer vermeyi,kendi sahip olmadığı bekareti evlendiği kişiden bekleyemeyeceğini öğrensin önce o zavallı

Son düzenleme:
daha 15 günlük bi iliskide seninle cinsellik konusabiliyosa, yakınlasmak istediğini söylüyosa uzak dur arkadasım niyet başka gibi geldi bana. Genel ev konusuna kafanı takacagına buna takılmalısın bence

canım yanlış anlama ama adam dengesiz benimki eski kız arkadaşlarından bile konuşulunca utancından morarıyor seninki genel evden bahsetmiş yol ver gitsin bence şimdi genel eve gitmiş sonra evlenince ben genel eve giderin sende biliyorsun der kalırsın şaşkoloz gibi

adam sana inceden ınceden gonderme yapmıs tecrubem var deneyelı m baabında:) ayrıcada ılgınc sence su sorulacak bıseymı genel eve gıtms kotu bıseymı sen bunun ayrımını yapamıyosan ben napım ne dıyımm ıyımı sence snden once ıkı tane cıtırın tadına bakmıs kusura bakmada senle olsa heyecanı kalırmı adam ılk heyecanlarnı yasamıs yasıcagı kadarr bence unutt not: arkadaslar ve edıtorler kusura bakmayın bıraz acık oldu ama

ilişkiye ciddi bakan hangı erkek bunları söylerki

adam açık sözlü patavtsızlık derecesınde

geneleve verecek parası yok herhalde

sizde evlilik öncesı bunları hoş karşılamıyorsanız

bırdaha görüşmeyın bu adamla

Bekar erkek gider kimse karışamaz ucuzlukla alakası yok herkesin kendi günahı kendine
Ama... Gel gelelim. Sana 15 günde yaklaşmaya hemen elini tutup
Dudağını öpmeye calısıyor sa sürekli cinsellikten konusuacıyorsa bu adamın niyeti belli
Dir. Seven erkek ccinsellikten değil ailesinden bahseder seven erkek
Elini tutmaya cesaret edemez seven erkek dudaktan öpmeye can atmaz
Seven erkek mağdur etmez! Kendine güvenen erkek karşısındaki kadını evinin baş tacı çocuğunun anası yapar
Kişiliksiz bi adamla karşı karşıyasın dikkat etmelisin

bekarete önem veriyor paşam kendi bakir değil,evlenmeden olmaz diyor ağzından cinsellik lafı eksilmiyor,genelev maceralarını anlatıyor..işte böyle bakire kız istiyorum diyen ancak kendini lafla sözle tatmin eden adamlardan mümkünse fersah fersah kaçacaksın.

ayrıca vaka-i psikolog 2 oldu bu bakalım cinselliği tavan yapmış durumda olan kaç psikolog hikayesi daha dinliycez hayır olsun

Son düzenleme:
hiç hoş bakmıyorum ben evlenene kadar kimseyle olmadıysam o da bakir olmalı, nitekim öyle oldu 9 sene boyunca cinsel ilişki yaşamadık o benim ilkim ben de onun, şimdi biri çıkar nasıl emin oluyosun der 10 senedir tanıyorum diğer nedenleride yazsam ban yerim

daha önce de yanlış erkeklerle karşılaştığını yazmışsın..

sevgili kriterlerinde revizyona gitmeni öneririm..demek ki

tercihlerin seni yanlış seçimlere götürüyor..

Son düzenleme:
Elbette evlenmeden istemem diyecek. Seni baştan kaçırmak istemez. Güvendirip yatağıma alayım sonrasına bakarız diye düşünüyor, kendince de yol yapıyor. Geneleve gitmenin etik yanından önce hastalık riskini tartışmak lazım. Bence hiç bulaşma koyver gitsin yoluna.

Son düzenleme:
10 15 gündür birlikte oldugu bir insana cinselliği rahat rahat açıp konusması bu onun açık sözlülüğünü değil bu onun aklının başka yerlerde olduğunu gösteriyor... Bir bayanda bunu görmesi lazım . Ona göre adım atması lazım sonra yalnız kaldık benimle cinsellik yaşadı diyip oturup üzülmek , aglamak boşa gelir ... Adamın istediği şey apaçık ortada.
Geneleve olayı ise midem kalkıyor böyle birşeyden... 1 bucuk yıllık ilişkimi tek kalemde silmeme sebep olmuş bir durumdur . Mide bulandırıcı..
O onun özeli . Hadi yaptın böyle birşeyi neden bunu açıklama gereği duydu ki konu geneleve kadar nasıl gelebildi. Bence sen iyi düşün . Erkekleri iyi tanı . Ya sen safsın ya da geniş düşünemiyorsun...

10-15 günlük sevgilinize cinsel içerikli soru soran siz, ve aldığınız genelev cevabı ile rahatsız olan yine siz :26:
bence ona bu sizce açık sözlülük bence patavatsızlık cesaretini veren sizsiniz

Bir erkeğin yakınlaşmak istemesi ve bunu söylemesi,
açık sözlülük mü oluyor artık.
Genel erkek tavrı, hangi erkek istemez ki bunu,
izin vermediğiniz içinde dile getirmek zorunda kalmış,
ne yapsın amacı bu.
Daha 15 günlük başlanılan bir ilişkide geneleve gittiğini söylemesini de
açık sözlülük olarak mı değerlendiriyorsunuz,
bu zamanlarda insanlar birbirini tanımaya çalışır, daha masum mevzulardan bahsederler,
niyeti iyi değil anlaşılan.

Geneleve gittim demesi ilginç.

Geneleve gidilir niye gidilmesin de bu devirde oldukça demode. Sanal ortamda çok rahat yatak partneri bulur. Bence kendince birşeyler yapmaya çalışıyor. Seni deniyor olabilir mi ?

Derim ki daha fazla saçmalama bi silkelen kendine gel. Aklını başına al gereken bakış açısına sahip olursun

Kendi geneleve gidiyor, fakat bekarete önem veriyor. Düşünce yapısına (!) hayranım şu Türk erkeklerinin! Bence yol yakınken dön, açıksözlü değil bildiğin aklı sürekli uçkurunda olanlardan

Böyle tiplere a...salak diyoruz. Bir harfi eksik yazdım tamamlayıverin.

Beyni ile ürolojik bölgesi yer değiştirmiş erkeklerden itina ile uzak durun lütfen.

Son düzenleme:
Geneleve giden erkekleri havyanlara benzetiyorum
Hani azmış bir erkek kedi önüne ilk gelen dişi bir kediyle işini görüp çeker gider ya öyle
Yani hayvanlar bu işi duygusuz yapar ve iradeleri yoktur, önüne gelenle yapar.
Cinsellik konusunda iradesine hakim olamayan bir erkeğinde hayvandan farkı yoktur.
İğrenç bişey bu yani.
Ve o eve giden erkekler kadınları mal olarak görür. Sevişmek için yaratılmış mal gibidir kadınlar onlar için.

Ay ne kadar çok "açık sözlü" demişsin.
Bence kesin,bu tabiri sen değil,o kullandı.
Ben çok açık sözlüyümdür demiştir.

Lakin biz bu tiplere kısaca "yırtık" diyoruz.

Argo sayılıyorsa kusura bakmayın ama sözlükte başka karşılığı olmadığını düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…