Geneleve giden erkeğe bakış açınızı merak ediyorum :(

doyumsuz biri heralde bu ne yahu daha 15, günde yakınlaşmak istiyorum yok kızın dudağına yapışayım gibi durumlar hoş gelmiyo balık baştan kokar lafı çuuuukk oturur

10-15 günde öpüşme isteğini dile getiren seviyesiz biri olmasını geçtim de,

Kadın bedenini parayla satın alan kişiden hayır gelmez benim fikrimce.

Son düzenleme:
Evet ben de olsam ne ucuz ne midesi geniş adam diye düşünürüm.
Hiç kusura bakmasınlar ihtiyaç adı altında yapıp yapıp normal göstermeye çalışıyorlar.
Çok çirkin bir davranış. Ayrıca 15 günlükken bu cinsel içerikli konuşmalar yapan,
beklentiler içine giren herif için ben çok açık sözlü,doğal demem sapık,abaza falan derim

bu adam açıksözlü falan diil güzelim çakalın teki:)
neden dersen bi konuyu nee kadar çok konuşursan ne kadar çok dile getirirsen beynine işler sana doğal bişeymiş gibi gelir:)
yani bi üsre sonna artık bunu doğal karşılarsın:) bunu her konuda test edip onaylayabilirsin kendine bi denek seç ve istediğin herhangi bi konuda dene:)
bu adamda bunu açık açık sölio yani sana dioki

ben bunu biliorum nasqıl yapılcanı ve bana gayet normal geliyo seninlede yağmak istiorum ilk başta ufaktan başlıcam ne diosun:)
senin verdiğin tepkide gülmek:) yani meali evet istiorum ama utanıorum çekiniorum demek:) vücut dilin bunu sölüo:)

adam yarın bi gün sana dicekki güzelim ben sana açık açık söledim sende kabul ettin:)
ben olsam güvenmezdim güvenmediğim bi adamlada işim olmaz hoş zten 2 aydır görüştüğün 10 gündür sevgili oldugun bi insanla nasıl öpüşebilirsinki?
düşünsene sadece 10 gündür görüşüosun yanağından öpmüş 1 ayda dudaktan 1.5 ayda hem dudaktan hemde elle yoklamalar 2 bilemedin 2.5 ay sonna yatak:)
bu kadar hızlı yaşama:) yani onun düşüncesi bu ona ayak uydurma bencede çok ucuz:)

canım 10-15 günlük ilişkide cinsellik konuşmak hatta düşünmek bile erken bende olsam gözüme çok ucuz görünürdü senin yerinde olsam görüşmezdim

Söyle geneleve abonelik alsın bu adamı anca paklar, sende ne diye daha üç günlük adama her yere gidebilecek sorular sorarsın be arkadaşım, bu tiplere meyilli gibi durmayacaksın, adam zaten fırsat arıyor canına minnet. Sende sanırım almışsındır sorunun cevabını. Bu arada psikologlara bir şeyler oldu valla ihtiyaç olsa da gitmeyecem daha da kimseye yardım al diye tavsiyede bulunmam :)))) Töbeler olsun ne oluyor bu psikologlara yahu

bu zamane tiplerini anlamak zor.genel eve gidenlerini beceriksiz sanırdım.ama çevre küçükse birde maddiyat azsa bilemem tabi.ama daha önce genç yakışıklı kültürlü biri bana genel eve gittiğini ona yeni çekingen küçük kızı vermişler.oda karşılıklı çok zevk aldıklarını söyledi.onların hasta olduğuna inanmıyormuş.kontrolleri yapılıyormuş.cinselliği seven kolay erişmek isteyen bir nesil var sanıyorum.istediğini alamazsa seni bırakacaktır heleki aşık değilse...

Bekaret ,el degmemişlik sadece bir zar la olmaz ki arkadaşım.Ah almak istemiyorsa BAKİRE KIZ arkadaşıyla alttan üstten konuşmayacak...Genelev,bekaretin önemi,ah alma,dudaktan öpme,arzulama ...15 günlük flört konuşulanlara bak...

BENCE YANINIZDAKİ ADAM SON DERECE DÜRTÜSEL,KONTROLSÜZ VE ERGEN KAFASINDA YAŞAYAN BİRİ...

Bana doğrusu çatmaz zaten demekle olmaz.Yanınızda ki kişi sizinle bunları konuşurken siz gayet iyi niyetli , rahat, eğlenceli ve dobra kişi olduğunu düşünüyorsanız karşı tarafa verdiğiniz mesaj karışıyor olabilir.

Ben karşınızda ki adamın normal olmadıgı kanaatine vardım.Düşünüp taşının bakalım siz ne düşünüyorsunuz gerçekte? İrite olmadıysanız geçmiş ola...

AKLI FİKRİ HER DAKİKA BİR YERİNDE OLAN ADAM GENELEVE GİTMEYECEKTE NE YAPACAK ,MECBUURRR...

BİR KAÇ DEFA OLDUGUNA EMİN OLAMADIM ŞİMDİ:))

valla bende emin olamadım aradan zaman geçecek 3 ay filan hadi öpülelim bak seni istiyorum bak seni seviyorum diyecek ondan sonra konu sahibeside karşı çıkacak adam soluğu genel evde alacak sonra konu sahibesi neden gittin diyincede ben istedim sen izin vermedin bende kendimi tatmin etmek için gittim diyecek ve bu durum böyle sürüp gidecek

sizce bi erkeğin geneleve gitmesi kötü birşey mi....???

kötü bir şey. hastalık kapmış olabilir, hayatına girecek kişilere o...lara yaptığı muameleyi yapacak olabilir, cinselliğe abuk bir açıdan bakmasına neden olmuş olabilir. kötü bir şey mi diye soruyorsun ama bunun iyi bir tarafı yok. yani geneleve gitmeseydi de elalemin karısına kızına mı sarksaydı diye bir mantık yok. duygusal yön barındırmayan cinsellik cinsellik kavramına uymuyor. o başka bir şey oluyor, bir mal almak gibi. saçma. neyse...

Koşarak uzaklaşşş derimmm.

Hadi gitmiş geneleve bunu nasıl bir genç kıza anlatıyor. Amacı belli. Ama seçim senin.

zina büyük günahlar diye sınıflandırılan gruba girmektedir
genelevde bir bayanla ya da sevgilisiyle ya da bir başkasıyla olması onun yanlışlığını ortadan kaldırmaz
insanlar şimdilerde bunları aşk diye, ihtiyaç diye yutturmaya çalışsa da gerçek aşk ete kemiğe dayanmaz ve asla bu işin çirkinliğini ortadan kaldırmaz
sizin yazdıklarınızdan aklı ve vicdanı temiz olduğunuz belli
herkes kendi gibi olana layıktır
kendinize uygun temiz biri karşınıza çıkacaktır inşallah siz doğru davranırsanız

Son düzenleme:
bence sen bu genelev konusuna çok takılma.bu konudaki esas sorun bundan sana bahsetmesi.daha yeni tanışmışsınız o kadar şey varken bu mu konunuz yani.ayrıca öpüşmek istemesi de hiç doğru değil.bence erkek arkadaşın tamamen bu ilişkide cinsel konulara odaklanmış.sen ise açık sözlü diye değerlendiriyorsun ne kadar iyi niyetlisin.bence kendine layık birileriyle beraber ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…