Geneleve giden erkeğe bakış açınızı merak ediyorum :(

yuhhhh yani genelevdeki kadınlar insan değil mi ordaki bacısı olsun istermiydi ? Ayrıca bu nasıl boş bir zihniyet bekarete önem veriyor ama en önce kendisi kaybetmiş . Her haltı yiyip sıfır bayan isteyen tiplerede sinir oluyorum !

Son düzenleme:

ay bu da mı psikolog.çıtır mı moruk mu?

Ona işte çiftleşmek deniyor zira tamamen dürtüsel hayvanlarla pek farkı yok bu tip yaşayan kişilerin.

Tövbe....İğrenç.....
Yaptığı günahı dillendirmesi çok kötü bence açık sözlülük bu olmasa gerek....

Bence cok migde bulandırıcı benim migdem kaldırmaz onu söyledikten sonra

Daha kaç günlük ilişki ve laflar nereye gelmiş geneleve gitmiş miş birde bu kadar hızlı biri geneleve gider mi ? Üniversite ortamı belli yaşı kaç bilmiyorum ama artık genelev kullanmıyor gençler kadını da erkeği de çok rahat cinsellik yaşıyor diyelim gitti bunu dile getirmesi hoş mu sence ? Geçmişi olur ilgilendirmez ama bu adam girecek delik arıyor gönül değil anladın mı sen ? Attığın adıma dikkat et bir gözlemle irdele bu ilişkini canım.

Açıksözlülükle abazanlığı karıştırmaya devam ettiğiniz sürece, daha çok erkek arkadaşınız yakınlaşmak isteyecektir.. Sizde aay ne tatlı direk söylüyor falan dersiniz..
Yemin ederim ay psikolog mu ? Hmm, ok; bye modundayım bu ay.

ne kadar da önceden tanışmış da olsanız daha 15 gündür sevgili olduğun bir erkek kendini bilmez bi şekilde paldır küldür seni öpmeye çalışıyor cinsel hayatından ve 2 defa genel eve gitmişliğinden bahsediyorsa uzak dur derim böylesinden.bi dur bakalım yakınen sevgili olarak bi tanıyın birbirinizi konuşun zaman geçsin..daha 2. haftadan adam genel eve gittiğini söylüyor...daha 2. haftadan öpmeye çalışıyor bu ne laubalilik....şimdiden böyleyse; ileride 1 seneye varmadan senden başka şeyler de isteyeceği aşikar bu adamın ..

genel ev soruna gelince...kusura bakmasın kimse ama genel eve giden erkekler kadar mide bulandırıcı bi erkek tipi daha yok gözümde 1. si tecavüz eden erkekler 2. si genel eve giden erkekler ya da parayla o işi yapanlarla birl,ikte olan erkekler...o kadını bi şekild eoraya düşürmüşler zaten bir de o kadar kişinin dokunduğu bir kadına onlar da dokunuyor..hem zina ki büyük günahlardan hem iğrençlik ..hem de hastalık!
oraya gidenleri savunanları da anlamam zaten! yok ihtiyaç meselesi derler ya ihtiyacın varsa evlen evlenemiyorsan da bi şekilde hallet..ama zinaya pisliğe ne gerek var...ordaki kadından ziyade giden erkeklerden tiksiniyorum...

Son düzenleme:
bacım adam 29 yaşında demişin...ve çok eleştiri alıyor evlilik dışı cinsel ilişki hakkında ancak zati bu yaşa gelmiş adamın evliya olmadığı müddetçe cinsel ilişkide şu zamana kadar bulunmaması imkansız bunu sana söylemese dahi zaten anlamış olman gerek... ve bu yaşta bir adam istekli olacak tabi normali budur... seni çok beğenmiş duygularına hakim olamamıştır seni arzuladığını söyleyi vermiştir bunada tamam...bir kızı incitip onla cinsel münasabette bulunmak istemeyip genel evde bu ihtiyacını karşılamıştır tamam bunu yapan erkek sayısı azımsanamayacak kadar çok... tamam hastalık gibi tehlikeler vardır ama genede bunuda anlayabilrirz... cinselliği bastırmak bunu açıkça söyleyeni sapık, abaza olarak ilan etmek cidden çok kötü bir şey.... kadınlar fıtrat gereği bu tür arzularını frenlemekte gayet ustadırlar lakin erkekler fıtrat dolayısıyla genelde buna gem vuramazlar, belki bazıları frenler lakin istisnalar kaideyi bozmaz ... ha sadece şu konuda eleştirilebilir; sen ona cinsellik konusunda fazla rahatlık vermediğin halde senin rahatsız olabileceğini düşünmeden senin fikrini tam anlayamadan lönk diye sana bu konuda sözler sarf etmesi olmuş... ha sen rahat olursun birinci gün senle cinsellik başlar ama sen diyorsunki ben ona engel koydum rahat davranmadım ancak o çok fazla cinsellik konuşuyor... evet burda hata etmiş biraz daha nefsine hakim olmasını bilmeli...eğer ona karşı duygularında samimiysen ve oda seni seviyorsa onu frenleyebilirsin, senin için cinselliği daha az ön planda tutmasını sağlayabilirsin... cinsellik doğamızda vardır sadece insanlar için bunun yeri ve zamnı vardır okadar... cinsellik, saklanılacak öcü görülecek bir şey değildir... yeri ve zmnı önemlidir sadece ... elbetteki insanlar helaliyle bunu yaşamak isterler eminim bir çoğumuz bende dahil bunu isteriz... :)

1-Zinayı anlatıyor size: Günah, 2- Söylediği mazerete gelince :Bencillik, 3-Genelev diyor bir de : Çirkinliğin dibi ,et pazarı, oraya düşürülen zavallı kadınları düşünün lütfen, 4-Size anlatıyor bunları: aaa yapabiliyormuş, süper başarı, 5-Psikolojiniz ile oynuyor, 6-Siz gülüyorsunuz anlattıklarına: Aptal komedi filmlerini çok izlemiş olabilirsiniz, toz-pembe bir dünyada yaşıyorsunuz söyledikleri inandırıcı gelmemiş olabilir ya da Saçma bir aşka tutuldunuz ne dese komik ilginç çekici geliyor olabilir.

Ben olsam arkama bakmadan uzaklaşırdım, ne güzel saklamadan karakterini koymuş ortaya, belden aşağı muhabbetleri de sevmem, bu muhabbetleri sevenleri de...

Aşk diye bir şey var arkadaşım bu anlattıklarınızla hiç ilgisi olmayan, umarım öyle bir şey bulursunuz, ya da istediğinizi yaşarsınız...

Not: 6. madde aklıma gelen ihtimallerdir. Sizi yargılamak gibi bir niyet teşkil etmemektedir. Diğer 5 maddem benim inancım ve fikrim, genelleme değildir.

Son düzenleme:
erkeğin bir bayana bu tür şeylerini anlatmasını çok yanlış buluyorum sonuçta seni ilgilendirmez marifet sanıyor kendince bencede uzaklaş ilişkiye başlasanda kafanda hep soru işareti olmıyacakmı acaba gidiyormu diye düşünüp kendini yıprtamıcaksan kaldırabilceksen bu tür durumları devam et hayat senin

Onunki açık sözlülük değil abazalık canım

adam asıl amacını artık önüne gelene dolaylı yoldan ima etmekten sıkılmış işi pişkinliğe vurup uzatmadan söylüyo bence asıl niyetini :)) sen de dürüstlük sanıyosun.

2 kere gitmesi çok da inandırıcı gelmedi doğrusu
teh gerçi ister 2 ister 22 hiç fark etmez bunu utanmadan söylemesi bile çirkeflik
sürekli cinsellikten bahsetmesi sizi nasıl sıkmaz daha 15 günlük bir ilişkide ne ayıp

Bu hikayede tek normal kısım çocuğun iki kez geneleve gitmesi :)
İlginçtir sen buna kafayı takmışsın oysaki :)
15 gün tanıştığı birine bunu anlatması yada sürekli cinsellikten bahsetmesi emin ol geneleve gitmesinden daha tuhaf şeyler :)
Bence sen uzaklaş,çünki anladığım kadarıyla karşında eğitimli kibar vs vs vs ancak bir ÇOCUK var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…