Genetik araştırma yaptıranlar?

Laedriii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2016
184
176
18
Arkadaşlar 34. Haftamız da herşey yolunda giderken bebeğimin kalbi durdu Bende melek annesi oldum..
Özelde doktorum Marmara araştırma hastahanesine gidip genetik araştırma yaptırmamı söyledi.. 40ım dolmadan gitsem ilgilenirler mi? Yaptıranlar ne kadar zamanda sonuç alabildiniz?

Bende bugun genetik arastirma icin kan verdim tatlim. İlk bebegimdi kalbi durdu melegimin 9. Haftadaydi daha doktorlar olabilir diyorlar ama ben emin olmak icin test yaptirdim yine de ama simdi cok gerginim.

Doktorum bana genetik icin bebegin kaybinin uzerinden biraz gecmesi gerektigini soylemisti. Sende 2 ay kadar bekleyip yaptirabilirsin sanirim ama benim ilk oldugu icin devlet yapmadi ozelde yaptirmak zorunda kaldim.

Sonunda birisi sesimi duydu..
Canım geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın bu acıyı inşaAllah. özelde ne kadara yaptırdın? Devlette ilk kayıp için yapmadıklarını söylediler yarın gidicem ama bakalım ne diyecekler.. Senin 2 ayın dolmuş muydu?

Devlet yapmadi ne yazikki benimkini 3 defa tekrarlarsa gelirsin dediler uc defa ayni aciyi yasamak istemedigim icin ozelde yaptirdim.

Benden 760 lira aldilar trombofili ve genetik icin, esimden de yarin alacaklar ona ne kadar fiyat cikacak bilmiyorum acikcasi.

Anladım canım sağolasın..
3 kayıbı kim neden beklesin bu devlet şaşırmış olmalı.. Ben pişmanım hamilelikten öncesinde araştırma yapsaydım diyordum onlar 3 kayıp diyor sübhanallah... Ne bilsinler ciğerinin acısını.

Bende ayni seyi dusundum. İkinci defa ayni sorunu yasasam ve sonra arastirma yaptirip sorun ciktigini gorsem kendimi cocuklarimin katili gibi hissederim o yuzden mutlaka yaptirmak istedim. İnsallah temiz cikar sonuclar cok tedirginim simdi

İnşaAllah canım sıkma canını..
Hiç bir sebep olmayadabilir. Olacak diye bir kaide yok zaten. Varsa ve önlem alınacak birşeyse içimiz dahada rahatlar ondan sonra daha iyi bir gebelik geçiririz diye düşünüyorum.. Çünkü "acaba yine aynısını yaşayacak mıyım" düşüncesiyle 9 ay geçmez sanırım

Canım muhakkak genetik testlerini yaptır. Ben 40. Haftafa kaybettim bebeğimi. Çok ciddi seviyede değil ama az da olsa kan pıhtılaşması çıktı. Şimdi tedbir olarak kan sulandırıcı iğne ve ilaç kullanıyorum. Çünkü başka hiçbir sebep bulunamadı ve senin gibi herşey yolundaydı normal doğum için bekliyorduk. Aslında 3 kayıp durumu düşük yapanlar için geçerli. Bizimki düşün değil ki biz bildiğin doğum yaptık. Ama anlamıyor bazı doktorlar. Hemen yaptırsan olur mı fikrim yok açıkçası. Ben hemen yaptırmamıştım bir süre geçtikten sonra yaptırdım canım. Eğitim araştırma hastanelerinden tıbbi genetik bölümünden bu soruna cevap bulabilirsin sanıyorum.

Canım benim başın sağolsun Rabbim yerini hayırlı ömürlü yavrularla doldursun inşaAllah.. Sen devlette mi yaptırdın ne kadar zamanda sonuç aldın ?

Canım benim başın sağolsun Rabbim yerini hayırlı ömürlü yavrularla doldursun inşaAllah.. Sen devlette mi yaptırdın ne kadar zamanda sonuç aldın ?

Sağolasın canım senin de başın sağolsun geçmiş olsun inşallah Rabbim tekrarını yaşatmasın. Bağcılar eğitim araştırma hastanesi tıbbi genetik bölümünde yaptırdım. Yaklaşık 1 ayda çıkıyor sonuçlar.

Direk genetik bölüme mi gittin?
Doktorların zor yaptığını söylüyorlar inşaAllah göz ardı etmezler benim yavrumun ölümünü

merhaba benim de 6. haftaydı neden 2 ay gibi bir süre koydular 1 aralıkta kürtaj oldum 9 ocakta eşimle genetik testi yaptıracağız ama inanın siz de de biz de bir sorun çıkmayacak.belki sonuçlar çıkınca paylaşırız

Acikcasi genetikten bende sorun cikacagini sanmiyorum cunku risk faktorleri arasinda degiliz baktiginizda.ama insan yinede korkuyor cikarsa bambaska bir surec beni bekliyor diye... cok sukur onun da caresi var gerci ama bununla yuzlesmek urkutucu sanirim.

İnsallah dedigin gibi olur, sizin de bizim de genetik incelememizde sorun cikmaz.

Genetik bozukluk cikmaz ve pihtilasma cikarsa sevinirim acikcasi. En azindan nasil bir tedavi yontemi uygulayacagimizi bilirim...

Direk genetik bölüme mi gittin?
Doktorların zor yaptığını söylüyorlar inşaAllah göz ardı etmezler benim yavrumun ölümünü

Evet canım direk tıbbi genetiğe randevu alıp gittim. Hemen tamam yapalım demedi biraz anlattım. Ondan önce çapa ya gitmiştim beni dinlemedi bile yapmadı çok üzülüp ağlamıştım. Yapmak istemeyebiliyorlar. İstanbulda mısın canım?

Kocaelideyim ama şimdi İstanbul a gidiyorum Kartal Eğitim ve Araştırma hastahanesinde randevumuz var.. Bakalım ne diyecekler inşaAllah yaparlar.

bende de bir tedirginlik var açıkçası.Pıhtılaşma testini ayrı yaptıracağım sanki oradan bir şeyler çıkacak gibi hissediyorum. Sizin de ilk kaybınızdı değil mi?Bugün kürtajdan sonra 34. günüm hala regl olmadım korkmaya başladım.

Evet ilk kaybim.kurtaj dan sonra 55. Gun oldum ilk adetimi ama benim kurtaj oncesi de duzensizliklerim vardi yani benim bunyemde normal bu durum. Eger 45 gun gecer hala adet olmazsan doktorunu ara sana adet sokturucu verecektir kurtaj sonrasi ilk adet cok onemli cunku.

Pihtilasmadan bende birseyler cikacagini dusunuyorum ama genetik arastirma icin fikrim yok acikcasi. İnsallah cikmaz

inş. sonuçlarımızdan bir sorun çıkmaz ve rahatlarız.Sonuçlar çıkınca paylaşırız.Benim adetlerim düzenlidir en fazla 3 gün gecikir stres yapmaya başladım biraz.

inş. sonuçlarımızdan bir sorun çıkmaz ve rahatlarız.Sonuçlar çıkınca paylaşırız.Benim adetlerim düzenlidir en fazla 3 gün gecikir stres yapmaya başladım biraz.
Kurtaj sonrasi denge degisiyor ama cok paniklememek lazim dedigim gibi 45 gun bekle gelmezse doktorunla gorus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…