Rubella,toksoplazma,cmv gibi testler forumdan öğrendiğim kadarıyla belki siz yaptırmışsınızdır.Kromozom ve trombofili paneli testi için kan aldılar.. Başka ne gibi testler yapılıyor??
Hayirlisi ins kardesim.Rabbim afiyet versin..Kimyasal demeye gerek kalmadan bebeğimi epey büyük kaybettiğim için direk test için kan aldılar ama sonuçlar geç çıkıyormuş 2 2.5 ay bekleyeceğiz.. İyiki 40ımın dolmasını beklememişim doğumdan iki hafta sonra gittim araştırmaya aldılar.. Bakalım hayırlısı inşaAllah
Rubella,toksoplazma,cmv gibi testler forumdan öğrendiğim kadarıyla belki siz yaptırmışsınızdır.
Umarım sonuçlarınız sorunsuz çıkar aynı acıyı tekrar yaşamayız.Yok hayır yaptırmadım.. Genetik inceleme yapılıyor sadece. Onun sonucuyla bir Ünv. Hastahanesine gideceğim inşaAllah o zaman gerek görürse doktor yapar
Umarım sonuçlarınız sorunsuz çıkar aynı acıyı tekrar yaşamayız.
Toksoplazma ama sanırım bu evde kedi besleyenler için.Sonuçları alınca paylaşırız birlikte.Bana sadece genetik yeter dedi ama kan phtılaşmasına da baktıracağım.
ne desem bilemedim sizin doktora iyi yapmış galiba bazen diyorum acaba gereğinden fazla mı düşünüyorum diye sizin ne kadar süre geçti kürtajdan sonra? Sanırım ocak sonunda alacaksınız test sonucunu bizimki de ocak sonunda çıkacak.
cnm gecmis olsun. genetik test dedikleri tam olarak ne oluyor. kandan mi bakiliyor.
Hangi hastanede yaptırdın canım?Kizlar merhaba ben de verdim genetik kan pihtilasma ve bazi hormon testleri 16 aralikta genetik verdim hala cikmadi 4 ocak da da trombofili paneli o da cikmadi daha .ayrica birkac test daha yapilmis hormon testleri guatr falan onlarin sonucu cikti
Arastirma hastanesindeHangi hastanede yaptırdın canım?
Benimde neredeyse 2 buçuk ay buldu o kadar bekledik aradım sizin kanınız bozulmuş tekrar kan vermeniz gerekiyor eşinizin çıkmış dedi bu kadar pahalı cihazlarsa bu kan orda nasıl bozuldu 2 buçuk aydır tekrar gebelik düşünmek için bu sonucu bekliyordum bendeKardeşim allah yardımcın olsun seninde rabbim sabır versin...benim 17 haftada kalbi durdu minik oğlumun.bizdede sorun yoktu öncesinde 2li tarama falan normal geldi...banada yapmayacaklardı test bende üniversite hastanesinde yaptırdım.orta düzeyde kan pıhtılaşması çıktı.Orada tanıdık doktor vardı...genetik inceleme yapan tüpleri koydukları makinalar devlet için oldukça maliyetliymiş o sebepten 3 düşük olmadan yapılmıyormuş ısrar etmessen ve o makinede tüp bölümü tamamen dolmadan çalıştırmıyorlarmış makinaları 2 kişi için yani mesela o sebepten geç çıkıyormuş sonuçlar benimde 50 günü buldu çıkması
Ayyy gercekten mii çok korktum ben de simdiiBenimde neredeyse 2 buçuk ay buldu o kadar bekledik aradım sizin kanınız bozulmuş tekrar kan vermeniz gerekiyor eşinizin çıkmış dedi bu kadar pahalı cihazlarsa bu kan orda nasıl bozuldu 2 buçuk aydır tekrar gebelik düşünmek için bu sonucu bekliyordum bende
Bende araştırma hastanesinde vermiştim bulunduğum şehirde araştırma hastanesinde bakmıyorlardı yakın başka şehirde vermiştim aylardır bunun sonucu bekliyordum şimdi ne yapacam bilmiyorum benimde 1 dış gebelik 1 düşük 1 de kimyasal gebeliğim olduAyyy gercekten mii çok korktum ben de simdiiins boyle birsey olmaz cok kotu olmus sizin icin valla cok üzüldüm siz hangi hastanede verdiniz
Daha bugun gittim normal dedi gec cikabilir biraz dedi mesaji bekle mesaj geleck diyip durduBenimde neredeyse 2 buçuk ay buldu o kadar bekledik aradım sizin kanınız bozulmuş tekrar kan vermeniz gerekiyor eşinizin çıkmış dedi bu kadar pahalı cihazlarsa bu kan orda nasıl bozuldu 2 buçuk aydır tekrar gebelik düşünmek için bu sonucu bekliyordum bende
Benimkide tüp bebekti canım 9. Haftada kürtaj oldum daha önce normal hamilelikte düşük olmuştu yıllar önce. Kan sulandırıcı iğnede kullandım coraspinde kullandım yinede kayıp yaşadımSizin durumunuzda 3 kayıp beklenmez çünkü doğmak üzere olan bir bebeği kaybetmişsiniz...başınız sağolsun rabbim tekrar yaşatması...fakat 6 ila 9 hafta arası olan kayıplar normal ve çok fazla kadının yaşadığı bir şey hatta 12. Haftaya kadar her bebek düşük riski taşır...ben 3 kez yaşadım üst üste 9 7 haftalık bebeklerimi kaybettim ve bir boş gebelik sonrasında fakülte hastanesinde genetik rahim filmi her türlü kontrolü yaptırdım sorun çıkmadı...Ankarada ünlü bir riskli gebelikler uzmanına gittim sonuç olarak her kadınının yaşayabileceği durumu talihsiz bir şekile 3 kez üst üste yaşamışsın dedi ve iki ay sonra şimdi 4 yaşında olan kızıma hamile kaldım....9 ay boyunca kayıplarımdan dilayı kan sulandırıcı iğne yaptım...şimdi 33 haftalık hamileyim yine iğne kullanıyorum bu kez sorunsuz başladı şükür...
Genetik kontrollerini de fakülte hastanesinde yaparlar sanırım
Çıkar inşallah sizin benim damar biraz zor bulunuyor hemşire çok uğraşmıştı bulamayınca elimin üstünden inçe kelebekle akıtarak almıştı ben acaba o yüzden mi bozuldu diye düşünüyorum çünkü eşimde ayni gün kan vermişti onun sonuç çıktı.vardir bir hayır demek istiyorum ama çok üzgünüm tekrar gidip kan vericem ama bu ay tekrar bebek için başlamak istiyoruz sonuçları beklesem mi tekrar bilmiyorumDaha bugun gittim normal dedi gec cikabilir biraz dedi mesaji bekle mesaj geleck diyip durdu
Bende araştırma hastanesinde vermiştim bulunduğum şehirde araştırma hastanesinde bakmıyorlardı yakın başka şehirde vermiştim aylardır bunun sonucu bekliyordum şimdi ne yapacam bilmiyorum benimde 1 dış gebelik 1 düşük 1 de kimyasal gebeliğim oldu
Canim sen bilirsin ama ben olsam beklerdim. benim de iki kaybim var birinin kalbi duyulmadi patolojide mol gebelik cikti alti ay bekledim sonra tekrar gebe kaldim bu defa da 9 haftada bebegin kalbi durdu o aci cok büyük bir aci ya . rabbim kimseye gostermesin bana testleri yapmiyorlardi normal olabilir sagliksiDir sebepsizdir diye ama esimle zorla yaptirdik rica minnet . en fazla gene iki ay bekleyecen bir kayip daha yasamaktansa o kurtaj masasina oturmaktansa bence bekle . Haa testin sonucunda birsey de cikmayabilir ki ins da cikmaz ama icin rahat olur . En azindan benim oyle su anÇıkar inşallah sizin benim damar biraz zor bulunuyor hemşire çok uğraşmıştı bulamayınca elimin üstünden inçe kelebekle akıtarak almıştı ben acaba o yüzden mi bozuldu diye düşünüyorum çünkü eşimde ayni gün kan vermişti onun sonuç çıktı.vardir bir hayır demek istiyorum ama çok üzgünüm tekrar gidip kan vericem ama bu ay tekrar bebek için başlamak istiyoruz sonuçları beklesem mi tekrar bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?