Genetik araştırma yaptıranlar?

Arkadaslar ben genetiği bekarken yaptırdım. Devlet hastanesinde.

Baska ne yapiliyor ki bilmiyorum. Doktor genetik ve trombofili yapalim dedi yeterli degil mi bunlar?
Toksoplazma ama sanırım bu evde kedi besleyenler için.Sonuçları alınca paylaşırız birlikte.Bana sadece genetik yeter dedi ama kan phtılaşmasına da baktıracağım.

Toksoplazma ama sanırım bu evde kedi besleyenler için.Sonuçları alınca paylaşırız birlikte.Bana sadece genetik yeter dedi ama kan phtılaşmasına da baktıracağım.
Toxoplazma yi hamile kalinca yapiyorlar diye biliyorum. Benim doktorum yapmisti hamile kaldigimda keseyi gorur gormez.

Ama benim doktorum cok incik cincik inceleyen bir doktor herseye bakmisti hamileligimde bildigin check-up yapmisti bana.

Baska ne yapiliyor ki bilmiyorum. Doktor genetik ve trombofili yapalim dedi yeterli degil mi bunlar?
Toxoplazma yi hamile kalinca yapiyorlar diye biliyorum. Benim doktorum yapmisti hamile kaldigimda keseyi gorur gormez.

Ama benim doktorum cok incik cincik inceleyen bir doktor herseye bakmisti hamileligimde bildigin check-up yapmisti bana.
ne desem bilemedim sizin doktora iyi yapmış galiba bazen diyorum acaba gereğinden fazla mı düşünüyorum diye sizin ne kadar süre geçti kürtajdan sonra? Sanırım ocak sonunda alacaksınız test sonucunu bizimki de ocak sonunda çıkacak.

Doktorum gercekten o konuda cok iyiydi. Herseyimi didikledi durdu hicbir sorun olmadigina emin oldu ve bana hep kesin bir dille senin vucudunda bebege zarar verecek hicbir risk yok dedi. Kaybettigimizde de kromozom olduguna cok emin konustu. Toxoplazmayi cogu doktor yapiyor diye biliyorum ama size yapmamislar miydi?

Evet ocak sonu gibi cikacak sonuclar. Sizinkini de benimkini de merakla bekliyorum

Kardeşim allah yardımcın olsun seninde rabbim sabır versin...benim 17 haftada kalbi durdu minik oğlumun.bizdede sorun yoktu öncesinde 2li tarama falan normal geldi...banada yapmayacaklardı test bende üniversite hastanesinde yaptırdım.orta düzeyde kan pıhtılaşması çıktı.Orada tanıdık doktor vardı...genetik inceleme yapan tüpleri koydukları makinalar devlet için oldukça maliyetliymiş o sebepten 3 düşük olmadan yapılmıyormuş ısrar etmessen ve o makinede tüp bölümü tamamen dolmadan çalıştırmıyorlarmış makinaları 2 kişi için yani mesela o sebepten geç çıkıyormuş sonuçlar benimde 50 günü buldu çıkması

Allah razı olsun canım benim Rabbim hamdımızı ve sabrımzı artırsın inşaAllah..
Sağolasın düşünüp duruyordum bende neden bu kadar geç çıkıyor diye.. Bekliyoruz bakalım hayırlısı

Allah razı olsun canım benim Rabbim hamdımızı ve sabrımzı artırsın inşaAllah..
Sağolasın düşünüp duruyordum bende neden bu kadar geç çıkıyor diye.. Bekliyoruz bakalım hayırlısı
Canım bende senşn gibiydim nasıl geçer diyodum hatta ne çıkar bilmediğimden korundum beklerken, 1 tane öyle oldu diye illa kromozom bozuk anlamına gelmez diyor doktorlar sen içinş ferah tut büyük ihtimal kan pıhtılaşması çıkar çünkü bebeğin büyümüş canım Rabbim onu meleğin yaptı cennete senin sonsuz bi bebek sevgisi bağışladı cennete bize böyle düşünelim...rabbim bu acının karşılığını sevinçini versin bize inşallah

Canm devlete git ilk bebegini bu sekilde anlat uc tanede kimyasal yasadim de tum testlerini yaparlar..sadece anlattiklarinla celisme hazir cvp ol.basin sagolsun kardesim

Canım benim başın sağolsun Rabbim yerini hayırlı ömürlü yavrularla doldursun inşaAllah.. Sen devlette mi yaptırdın ne kadar zamanda sonuç aldın ?
Genetik sonuclariniz hic bir zaman degismez diye biliyorum cunku dna miz bizi biz yapan kodlar....beklemeye gerwk yok sanirim

Genetik sonuclariniz hic bir zaman degismez diye biliyorum cunku dna miz bizi biz yapan kodlar....beklemeye gerwk yok sanirim

Kimyasal demeye gerek kalmadan bebeğimi epey büyük kaybettiğim için direk test için kan aldılar ama sonuçlar geç çıkıyormuş 2 2.5 ay bekleyeceğiz.. İyiki 40ımın dolmasını beklememişim doğumdan iki hafta sonra gittim araştırmaya aldılar.. Bakalım hayırlısı inşaAllah

Allahumme amin kardeşim.. İnançsız insanlar olsak ve dünyamız buradan ibaret olsaydı inan bu acı bizi batırırdı. Ama elhamdülillah durmamız gereken yeri biliyoruz.. Biz seçilmiş anneleriz.. Diğer anneler yavrularını dünyaya getirirken Allah bize cennete giden yolda yavrularımızı bize taşıttı.. Hamdolsun..

Geçmiş olsun genetik dışında başka test yaptıracak mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…