- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
nerelerdesin dayna.yeğeninin durumunu merak ettim.
Ben de merak ettim :26: İnşaallah yanlış teşhistir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de merak ettim :26: İnşaallah yanlış teşhistir.
Kusura bakma canım cevabı geç verdim. Şöyle anlatayım ikinci gittikleri doktor raporlara göre aynı sma1 demiş ve bunu enişteme açıklamış adam yıkılmış tabi eve gelincede eniştem ablama anlattı ablamın feryadı hala kulaklarımda:-( zor gün ve günler geçirdik birkaç gün sonra tekrar başka bir Prof. Götürdüler oda raporlar onu gösteriyor ama çocuğun genel durumu sma2 gibi dürüyor demiş şuan ablamın kızı 10. Ayına girdi maşallah kötüleşme yok bu aydaki bebekler komada olur demiş fizik tedaviye yönlendirmişler ev hareketleri vermiş onları uyguluyor ablam.3 ay sonraya randevu vermiş o zaman bi daha tahlil yapacaklarımış.bakalım inşallah yeğenim şifasını bulur ve bütün bebekler. Senin bebeğinin şuan durumu nasıl Allahım acil şifa versin inşallah.
Kusura bakma canım cevabı geç verdim. Şöyle anlatayım ikinci gittikleri doktor raporlara göre aynı sma1 demiş ve bunu enişteme açıklamış adam yıkılmış tabi eve gelincede eniştem ablama anlattı ablamın feryadı hala kulaklarımda:-( zor gün ve günler geçirdik birkaç gün sonra tekrar başka bir Prof. Götürdüler oda raporlar onu gösteriyor ama çocuğun genel durumu sma2 gibi dürüyor demiş şuan ablamın kızı 10. Ayına girdi maşallah kötüleşme yok bu aydaki bebekler komada olur demiş fizik tedaviye yönlendirmişler ev hareketleri vermiş onları uyguluyor ablam.3 ay sonraya randevu vermiş o zaman bi daha tahlil yapacaklarımış.bakalım inşallah yeğenim şifasını bulur ve bütün bebekler. Senin bebeğinin şuan durumu nasıl Allahım acil şifa versin inşallah.
bize de 6 aydan sonra ortaya çıkan tipine tip 2 demişlerdi. inşallah en hafif şekilde geçirir hastalığını. daha önce yazmışmıydım bilmiyorum ama oğlum 8 ay boyunca yoğun bakımda yattı. 3 aydır evdeyiz. ama yoğun bakımda bulunan bütün makineler var. solunum makinesi olmadan 1 dakika bile dayanamıyor. ama allahıma çok şükürler yanımızda. şimdi yanımda yatıyor ve çizgi film izliyor. çok çok geçmiş olsun.
Oyy çizgi film mi izliyorNe şekerdir ya.. Kıyamam ben ona.. Hiçbir çocuk acı çekmesin.
Allah yardımcınız olsun canım. Şifa versin inşallah
![]()
sağol canım. biz yoğun bakımda yatarken bir kadının çocuğuda senini hastalığındandı. senin hastalığının dereceleri var mı? yani herkesin yaşam kalitesi senin gibi olabiliyor mu?
Evet canım benim hastalığın da dereceleri var. Kimisi cam gibi dokunmakla kırılıyor. Hayatı boyunca 1 yaşında çocuk boyunda kalıyor. Yürüyemiyor. Bazı çeşitleri doğumdan hemen sonra ölüyor. Kimisi de benim gibi hayatı boyunca 7-8 kırıkla atlatıyor. Benimki 4. tip. En hafif çeşidi 1. tip. Benimki de en hafif gibi bişey.. Allah'a şükürler olsun..
benim 10 aylık sma hastası bir oğlum var. ve tekrar hamile kalırsam % 25 tekrar hasta olma ihtimali var. biz de bu yüzden pgt yaptırmak istiyoruz. benimle aynı durumda olan var mı? sıkıntılarımızı paylaşırsak belki birazcık hafifler.
mrb canım. allah kolaylık versin sanada. inşallah ilk denemende bebişine kavuşursun. bende 1 hafta önce aldım pozitif sonucu.
Tuliprosa merhaba canım benim oglumda aynı hastalıktan biz de pgt ile tüp bebek düşünüyoruz arkadaşlık isteği gönderdım lütfen kabul et bana yol göster
merhaba arkadaslar benim esimdede kistik fibrozis tasiyicisi oldugu icin arti kanal olmadigi icin tup bebek tedavisine basladik.