- 19 Ağustos 2015
- 3.627
- 2.143
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben ist da oturuyorum marmara eğitim arastrmada yaptrdım genetik testlerimi zatn onlarda dış laboratuvarda baktırıyor herhangi bir güvenrlik skntısı olacagnı dusunmuyorum bosuna o kadar masraf etme bnce ozelde yaptrmaya ugrasıpMerhaba
Kromozom analizimize bakılmadı istendı.
Kromozom analizi testını devlettemı özeldemı yaptırayım sorusu aklımı karıstırdı.
Kızlar devlette yaptırmayı düşünüyorum güvenilirlik konusunda esıt degılmı . Sonuc suresı dısında ne gibi bir hızmet farkı olabilir??
canım bende burda tanıştığım arkadaş sayesinde tıp fakültesinde yaptırdım.Güvenilirlik konusunda sıkıntı olma ihtimali olsaydı doktorlar bu konuda uyarırlardı ki ben özeldeyim burda yaptır falan derdi.Aksine burda da devlette de yaptırabilirsn diye yol gösteriyorlar.(işlerine gelir kendi hastanelrinde yaptırmamız) Benim eşimin testleri kaldı randevuyu taaa ocak 24e verdiler.Haftaya hastanemize danışıp eğer daha erken bir tarih verirlerse orada yaptıracağız eşiminkini.Bende de 2 şeye bakamıyorlarmış onuda kendi hastanemde bakıracam,diğerlerini hallettim.Yani anlayacağın tek sıkıntı böyle bölük pörçük olabiliyor.Merhaba
Kromozom analizi testını devlettemı özeldemı yaptırayım sorusu aklımı karıstırdı.
Kızlar devlette yaptırmayı düşünüyorum güvenilirlik konusunda esıt degılmı . Sonuc suresı dısında ne gibi bir hızmet farkı olabilir??
Bakırköy devlet hast. 1aya cıkar dedıler randevuyuda hemen alabıldık. Bırde oradan randevu almayı deneyınmistersenuz.canım bende burda tanıştığım arkadaş sayesinde tıp fakültesinde yaptırdım.Güvenilirlik konusunda sıkıntı olma ihtimali olsaydı doktorlar bu konuda uyarırlardı ki ben özeldeyim burda yaptır falan derdi.Aksine burda da devlette de yaptırabilirsn diye yol gösteriyorlar.(işlerine gelir kendi hastanelrinde yaptırmamız) Benim eşimin testleri kaldı randevuyu taaa ocak 24e verdiler.Haftaya hastanemize danışıp eğer daha erken bir tarih verirlerse orada yaptıracağız eşiminkini.Bende de 2 şeye bakamıyorlarmış onuda kendi hastanemde bakıracam,diğerlerini hallettim.Yani anlayacağın tek sıkıntı böyle bölük pörçük olabiliyor.
Haklısınız ınsanın aklına geliyor işteCanım ben ist da oturuyorum marmara eğitim arastrmada yaptrdım genetik testlerimi zatn onlarda dış laboratuvarda baktırıyor herhangi bir güvenrlik skntısı olacagnı dusunmuyorum bosuna o kadar masraf etme bnce ozelde yaptrmaya ugrasıp
Güvenirliği aynıdır cihazlar yapıyor sonuçtaMerhaba
Haklısın cnm ıkı kişi 1000 buluyor.Güvenirliği aynıdır cihazlar yapıyor sonuçta
Bizde araştırmada yaptırdık 30-40 günde ancak çıkıyor yazık özelde Emin'im çokta para isterler sen devlette yaptır
Bencede cnm bizimde o dönem acelemiz yoktu araştırmada yaptırdık hem dinlenmiş olursunn aklındaki soru işaretleri gider ... hakkımızda hayırlısıHaklısın cnm ıkı kişi 1000 buluyor.
Ben bu haftaya randevu aldım esımle gıdıcem. Maddi bır sıkıntımız yok ama yenı kurtaj oldugumdan acelemde yok bıraz hem toparlanırız dıye dusundum.
Amin canım sen neden yaptırmustın ve sonuc ne cıkmıstı cnmBencede cnm bizimde o dönem acelemiz yoktu araştırmada yaptırdık hem dinlenmiş olursunn aklındaki soru işaretleri gider ... hakkımızda hayırlısı
Eşim azospermi idi cnm yani hiç sperm yoktuAmin canım sen neden yaptırmustın ve sonuc ne cıkmıstı cnm
Canm ck ck gecmiş olsun rabbım tez zamanda saglıklı evlatlar nasıt etsn hepımıze.Eşim azospermi idi cnm yani hiç sperm yoktu
Sadece eşim yaptırdı herşeyi normal çıktı bebekken fıtık ameliyatı olmuş doktor kanalları kesmiş malesef ... sperm var ama çıkış Yok amlyt ile alınıyor sperm sadece ...
Bakırköy devlet hast. 1aya cıkar dedıler randevuyuda hemen alabıldık. Bırde oradan randevu almayı deneyınmistersenuz.
Canım İzmirde yaptırmamız çok zor anca medical de yaptıracağız eşiminkini daha olmadı Ocak ayının 24ne çok var doktorumuza sorup eğer orada randevuya gerek yoksa yada daha erkene verirlerse Medikal Parkta yaptıracağız sağol ama bilgilendirmen için,Allah razı olsun canım benimBakırköy devlet hast. 1aya cıkar dedıler randevuyuda hemen alabıldık. Bırde oradan randevu almayı deneyınmistersenuz.
Gönül rahatlığı ile soyleyebılırımki dr um cok ıyı bırıı.merhaba bende geçen hafta 9 haftalık kürtaj oldum. tüp bebek tedavisi görüyorum. Daha öncede 2012 yılında yarım rahimli olduğum için 21 haftalık düşük yaptım yani doğumum geldi erken doğurdum. bu seferde 9 haftalık gebelik 6 haftada görünüyordu kalp atışı alınmadı kürtaj oldum. Doktorum genetik test yapmanıza gerek yok ama içiniz rahat etmesi için yaptırın dedi. benimde kafam karıştı Bakırköy devletten randevu aldım. tıbbı genetik bölümünden. Bana yardımcı olur musunuz. nasıl bir yol izlemeliyim.
Merhaba teşekkür ederim. İnşallah Allah yarım eder. Fatma ekinciden randevu alsım salı günü için inşallah oda iyidir. yarım rahim ile ilgili iki kez histereskopi oldum. olabildiğince büyümesi için. Ancak gebelikte sıkı talip ile belli olacak bu riskler dedi doktor. kürtajı patolojiye gönderdiler ama genetiğe göndermediler. patolojiden çıkar inşallah . şimdi 3 tane dondurulmuş embriyomuz var genetik sonuçlarına göre karar vereceğiz. doktorun dediği genetik hastalıklarda ilk 3 ay düşükler ölümler gerçekleşiyor. senin 21 haftaya gelmiş gebeliğin var genetik bir sıkıntı olsa o zamana kadar gelmez. Senin 21 haftalık düşüğün bebeği taşıyamama nedeni dedi. İşte biz umut ediyoruz istiyoruz şifa için araştırıyoruz. elimizden başkası gelmez.Gönül rahatlığı ile soyleyebılırımki dr um cok ıyı bırıı.
Ama arastırma gerek yok dedıgı herseyı arastırdım ve hep bırsey cıktı.. kürtaj materyalını genetıge gonderdınızmı??
Zaten bır kan vereceksınız mutlaka gıdın serhat seyhan cok ılgili ..
Cok zor seyler yasamışşınız rabbım yRdımcınız olsun. Yarım rahım durumuna nasıl bır cozum getırdı dr
Doğmuş yada 6.haftaya gelmiş genetık bozukluk tasıyan gebeliklere denk geldım. Buda bır ıhtımal ne yazıkkı.Merhaba teşekkür ederim. İnşallah Allah yarım eder. Fatma ekinciden randevu alsım salı günü için inşallah oda iyidir. yarım rahim ile ilgili iki kez histereskopi oldum. olabildiğince büyümesi için. Ancak gebelikte sıkı talip ile belli olacak bu riskler dedi doktor. kürtajı patolojiye gönderdiler ama genetiğe göndermediler. patolojiden çıkar inşallah . şimdi 3 tane dondurulmuş embriyomuz var genetik sonuçlarına göre karar vereceğiz. doktorun dediği genetik hastalıklarda ilk 3 ay düşükler ölümler gerçekleşiyor. senin 21 haftaya gelmiş gebeliğin var genetik bir sıkıntı olsa o zamana kadar gelmez. Senin 21 haftalık düşüğün bebeği taşıyamama nedeni dedi. İşte biz umut ediyoruz istiyoruz şifa için araştırıyoruz. elimizden başkası gelmez.