Genetik test yardımcı olun kızlar.

Sevda353535

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2020
58
20
3
30
Kızlar merhaba bir sorum olucak.genetik testi yaptırdık çocuk için. 2 ayda çıkar dediler sonuçları internet sitesinden bakılıyormuşum tekrar gitmeye gerek var mı hastaneye sonuçlara bakmamız yeterlimi acaba

İnternetten de çıktı alıp doktora götürebilirsiniz. Benim gittiğim hastanedeki tüm sonuçlarım internet sitelerinde gözükürken sadece genetik testimin sonucu gözükmüyor. Sonucunuz çıkmıştır yazıyor. Ben mecbur gidip alacagım. Umarım siz internetten bakabilirsiniz.

Genetik test sonuçlarını genelde elden ve sadece testin sahibine veriyorlar

Genetik sonucları gizli bilgi olarak kabul ediliyor, gidip kendiniz elden alabiliyorsunuz sadece, bu genelde kan verince söylüyorlar

Merhaba,
İnternette zaten kimlik bilgilerinle giriş yapıyorsun.
Hastane'ye gitmene gerek yok.
Aynı durumdayız.
Benimde sonucun çıkmasına daha var.

Teşekkür ederim canım cevapladığın için evet genetik testi yaptırdığım yerde bana küçük barkot vermişti geldiğin zaman bu barkodu bana göster demişti sonucunu öyle alırsın sana da verilmiş miydi barkod

Benim test sonucum gözüküyor sitede 1 ay sonra cıktı ama esiminki 2 ay olcak hala gozukmuyo4 sitede

Canım bir Şey daha soracağım. Kadın doğumcu yapılacak testleri kağıt halinde bana vermişti . Yalnız doktorunu aldı ben fotoğrafını çekmiştim telefonumda bulamıyorum bir sorun olur mu
Yapılacak testlerin eksik mi kaldı canım o kağıda bakarak mı test yaptıracaktın

Siteden bakılmıyor onun sonuclaını mutlaka hasta sahibine elden veriyorlar

Benim 10 gün sonra 2 ay bitecek pıhtılaşma daha çıkmadı canım. Genetik 1 ay da çıktı benim ama eşimin 2 ay olcak daha çıkmadı. Beklemek de zor vala
Kürtaj sonrası alınan bebeği genetiğe yolladılar gelen sonuç ta 46XX çıktı.kıZ bebekmiş .temiz çıktı sonuç Rabbimim bir bildiği vardı nasip olmadı. şimdi Benim ve eşimin kaldı sonuçlar.6 haftalık bebeğimin kalbi durdu l

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…