- 2 Ekim 2017
- 1.660
- 738
- 123
- 40
- Konu Sahibi Sevda353535
-
Aynı şeyleri yaşamışız benimde 6 haftalikti 7.haftanın içindeydik sanırımKürtaj sonrası alınan bebeği genetiğe yolladılar gelen sonuç ta 46XX çıktı.kıZ bebekmiş .temiz çıktı sonuç Rabbimim bir bildiği vardı nasip olmadı. şimdi Benim ve eşimin kaldı sonuçlar.6 haftalık bebeğimin kalbi durdu l
Sorun ne acaba bakalım çok geç çıkıyorAynı şeyleri yaşamışız benimde 6 haftalikti 7.haftanın içindeydik sanırım
Benimde 46xx çıkmıştı maalesef cok üzücü. benim genetik cıktı esiminkini bekliyoruz
Etkenlerin daha geç çıkıyormuş canım. Telefonlara da kimse bakmıyor valla 2 ay geçti resmen. Pıhtılaşma çıkmadı genetik 1 ayda cıktı benim pıhtılaşma cikmadiSorun ne acaba bakalım çok geç çıkıyor
Dün hastane ile görüştüm sonuçlarım için yasal olarak genetik polikliniğine baglı yapılan hiçir test hasta portalında dahi olsa yayınlanamazmış yasakmış. Ben gidip alcam mecburHayır sitede de çıkıyor benim cikti
Sizin sonuclar ne kadar sürede çıktı acaba?Dün hastane ile görüştüm sonuçlarım için yasal olarak genetik polikliniğine baglı yapılan hiçir test hasta portalında dahi olsa yayınlanamazmış yasakmış. Ben gidip alcam mecbur
2 ay olduSizin sonuclar ne kadar sürede çıktı acaba?
Yayınlandı walla hatta genetik doktoru 2 ay sonra siteden bakarsın dedi bi kağıt verdi bu arada izmirden bahsediyorum benDün hastane ile görüştüm sonuçlarım için yasal olarak genetik polikliniğine baglı yapılan hiçir test hasta portalında dahi olsa yayınlanamazmış yasakmış. Ben gidip alcam mecbur
Doğrudur tabi bana yasak olduğu söylendi :)Yayınlandı walla hatta genetik doktoru 2 ay sonra siteden bakarsın dedi bi kağıt verdi bu arada izmirden bahsediyorum ben
Hangi hastane?Yayınlandı walla hatta genetik doktoru 2 ay sonra siteden bakarsın dedi bi kağıt verdi bu arada izmirden bahsediyorum ben
Tepwcigin bornova binasiHangi hastane?
Sgk olunca alınmıyo aslında ücret. Ben sgklıyım ödemedim eşim özel sigorta o ödedi 230 tl. Biz istanbulda ümraniye eğitim araştırmada yaptırdıkBu genetik testin içinde kaç tane şeye bakıyorlar acaba? Her yerde farklı mı oluyor? Trakya üni. 440 TL dedi 2 kişi için. Neden ücretli anlamadım özel değil sonuçta. Siz nerde kaça yaptırdınız? Hangi testleri yaptırdınız?
Saol canım. Ben de anlamadım devlet üni. Hastanesi sonuçta. Bunun ne yararı olacak diyelim ki olumsuz bişey çıktı, ne yapıyorlar bunun için? Çocuk sahibi olamaz mıyız?Hatta eşime iş yerinden sevk alırsan ödemezsin dediler ama uğraşmak istemedik
Olabilirsin tabiki tüp bebek yöntemiyle bizim tüp bebeğin kalbi durduğu için istediler. Nedenine göre ilerleyelim tekrar gebelik kaybı olmasın diyeSaol canım. Ben de anlamadım devlet üni. Hastanesi sonuçta. Bunun ne yararı olacak diyelim ki olumsuz bişey çıktı, ne yapıyorlar bunun için? Çocuk sahibi olamaz mıyız?
Canımın aldım bugün sonuçlarımı.kanda pıhtılaşma çıktıİnternetten de çıktı alıp doktora götürebilirsiniz. Benim gittiğim hastanedeki tüm sonuçlarım internet sitelerinde gözükürken sadece genetik testimin sonucu gözükmüyor. Sonucunuz çıkmıştır yazıyor. Ben mecbur gidip alacagım. Umarım siz internetten bakabilirsiniz.
Genetik test sonuçlarını genelde elden ve sadece testin sahibine veriyorlar
Canım Benim sonuçlar çıktı kan pırtılaşması çıktıRica ederim.evet bana da verildi.
Canım aynı durumdayız ben de bugün aldım sonuçlarımı. Büyük oranda değilmiş ama yine de pıhtılaşma var. Bir de tüp bebekde karar kıldık kesin olarak.Canım Benim sonuçlar çıktı kan pırtılaşması çıktı
Hayırlı haberler alırsınız inşallah.eşinin sonuçlar çıktımı eşimle beraber yaptırdığım henüz çıkmamış ,sadece pırtılaşma için yaptırmıştım bu testi onun sonucu bu.Canım aynı durumdayız ben de bugün aldım sonuçlarımı. Büyük oranda değilmiş ama yine de pıhtılaşma var. Bir de tüp bebekde karar kıldık kesin olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?