genetik testler hakkında yardıma ihtiyacım var

mavıcım bızde kromozom testı vermıstık(perıferık kanda )
esımle ben verdık
unıversıteler ucretsız bılgın olsun
ya benım unuttugum kromozom testı ve gen testı bunlar aynı seymı
bu pıhtılasma genetıktı dımı arkadasalr
bılgısı olan varsa bana anlatabılırmı

hıtucı sızde ne sorun vardı genetıkte masallah sonunda meleklerıne kavusmussun canım
darısı bıze ınsallah

sağol canım...
gen testi ile kromozom aynı şey bildiğim kadarıyla...(periferik kan kültürü ve kromozom analizi)
bizden pıhtılaşma testi istedi bide...(trombofili paneli)

ah ah yaptırdım ama sen bide bana sor cok dolastım.caba da kı doktorlar ben uygun görursem yazarım dıye ukalaca davrandılar .insallah sen yazdırırsın allah yardımcın olsun

biliyorum işim zor ama uğraşmaya mecburum canım...
inşallah rabbim işlerimizi kolaylaştırır...yolumuzu açar...herşey kolayca halledilir...

apple ve panadol...teşekkür ederim..inşallah bende sizin gibi hallederim ve hiç bi sorun da çıkmaz...
çok yoruldum artık ....

Mavi periferik kanda kromozom analizini (Karyotipleme) sadece eşim yaptırmıştı mecidiyeköyde düzen laboratuvarlarında 155 normalde 173 filandı galiba daha önce eşim spermiyogram testlerini sürekli orda yaptırdığı için o fiyata yaptırmıştı 15 gün sonra sonuç çıkmıştı diğer genetik testler içinde Çapa dan sordurmuştum ücretsiz 1,5 ayda sonuç çıkar demişlerdi. BUnları drumuz istemediği için yaptırmamaıştık drum Memorıaldan Nur hndı.

canım tek eşine yapılınca ucuz tutmuş...benden istedikleri memorialde 2800 tl tutuyor...
trombofili paneli 1900 tl zaten...

sen ne zaman gideceksin ilk randevuya?
3 haftayı bekledin galiba...ben bidahaki sefere olurda pozitifi görürsem beklemiycem o kadar...:çok üzgünüm:

Memorıal böyle testlerde çok pahalı canım Çapaya git derim sana yada kromozom analizlerini düzende pazarlık yaparak indirebilirsin belki. Hiç bir yerin fiyatı başka yeri tutmuyor.

Henüz gitmedim Pazartesi gidicem canım hakkmızda hayırlısı
Sende beklemişmiydin 3 hafta niye böyle dedinki canım?

evet bekledim...
3 hafta boyunca kendimi hamile sanıp sonra bomboş bi keseyle karşılaşınca şok olmuştum çünkü...
hala sanki bi şaka gibi geliyo..sanki benim başıma gelmemiş gibi..beynim kendini korumak için reddediyo galiba bu olayı...
öğrendiğim zaman ilk günler uykudan uyanınca çok kötü oluyodum...moralim bozuk niye diye düşünüyorum aklıma geliyo ve içim cıızz ediyodu...şimdi bu yok tabi...içime çöreklenmiş bi üzüntü var ve uyku muyku unutturmuyo artık...

inşallah senin güzel haberlerini alırız...
senin değerlerin güzeldi sanırım...benim biraz düşük başlamıştı...
11. gün 55
13 gün 125
15. gün 362
ve sonuç boş gebelik...
gerçi eşim bunula ilgisi olduğuna hiç inanmıyo....doktorada hiç sormadım...

:(( mavi değerlerin aslında çokta düşük değil ve katlanmışta nasıl oluyor bu boş gebelik

canım moralini bozma ne olur bende senin gibi inan çok mücadele ettim. inşallah sende emeklerinin karşılığını hayırlısıyla alacaksın.

mavıcım bızde kromozom testı vermıstık(perıferık kanda )
esımle ben verdık
unıversıteler ucretsız bılgın olsun
ya benım unuttugum kromozom testı ve gen testı bunlar aynı seymı
bu pıhtılasma genetıktı dımı arkadasalr
bılgısı olan varsa bana anlatabılırmı

hıtucı sızde ne sorun vardı genetıkte masallah sonunda meleklerıne kavusmussun canım
darısı bıze ınsallah
canım benim eşimde 13.14. kromozom traslokasyonu var.bizim tedavimizde trasnferin olması için embriyolar pgt den geçiyo.sağlıklı bulunursa transfer ediliyo.
ben mutlu sona ulaştım darısı isteyenlere inşaallah hayırlsıyla.

hıtucı amiiiiiiiiin canım allahım sonuna kadar mutlu etsın
bızlere dua et canım

mavıcım sen daha once kromozom testı yaptırmamısmıydın canım

Back
X