- Konu Sahibi Havalianne__
-
Arkadaşlar benim Dr söylemeden genital nub teorisi adında Sayfam var, tahminlerimin çoğu tutuyor yinede anket yapmak istedim. O sayfada resminizi yükleyin tahminimi söyleyim, sizde doktordan geldikten sonra burdaki ankete tuttu yada tutmadı diye ankete katılın. Bakalım % kaç tutuyor:)
Sayfan nerdeArkadaşlar benim Dr söylemeden genital nub teorisi adında Sayfam var, tahminlerimin çoğu tutuyor yinede anket yapmak istedim. O sayfada resminizi yükleyin tahminimi söyleyim, sizde doktordan geldikten sonra burdaki ankete tuttu yada tutmadı diye ankete katılın. Bakalım % kaç tutuyor:)
Bajar mısınız 9 ve 11 hafta karındanArkadaşlar benim Dr söylemeden genital nub teorisi adında Sayfam var, tahminlerimin çoğu tutuyor yinede anket yapmak istedim. O sayfada resminizi yükleyin tahminimi söyleyim, sizde doktordan geldikten sonra burdaki ankete tuttu yada tutmadı diye ankete katılın. Bakalım % kaç tutuyor:)
Kız bence.Bajar mısınız 9 ve 11 hafta karından
Bakar mısınız teşekkür ederimBajar mısınız 9 ve 11 hafta karından
Merhaba bakarmısınız rica etsem 12 haftalık usgArkadaşlar benim Dr söylemeden genital nub teorisi adında Sayfam var, tahminlerimin çoğu tutuyor yinede anket yapmak istedim. O sayfada resminizi yükleyin tahminimi söyleyim, sizde doktordan geldikten sonra burdaki ankete tuttu yada tutmadı diye ankete katılın. Bakalım % kaç tutuyor:)
Arkadaşlar benim Dr söylemeden genital nub teorisi adında Sayfam var, tahminlerimin çoğu tutuyor yinede anket yapmak istedim. O sayfada resminizi yükleyin tahminimi söyleyim, sizde doktordan geldikten sonra burdaki ankete tuttu yada tutmadı diye ankete katılın. Bakalım % kaç tutuyor:)
Bana özel msjla ulaşır mısınızSayfan nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?