- 1 Mart 2012
- 6.106
- 3.358
- 373
- Konu Sahibi Havalianne__
-
Var ama diğer fotografları sıteye yukleyenedım deneycem 11 haftalık vardı
Sürekli yatıyır benım bebekKız gibi sanki canım
Buna da bakarmsn 1t haftalıkKız gibi sanki canım
Buna da bakarmsn 1t haftalık
merhabalar. sizinle aynı şeyleri bende yaşıyorum. 5 haftalıkken gittim, kese 3 haftalık görünüyor dendi. Tekrar gittiniz mi acaba? ultrason görüntülerinde bi değişiklik var mı?Allah razı olsun canım benim, sat 12 Aralık ama bebek sata uyumlu değil. Sata göre 5 haftalık keseye göre 3 haftalık. Geç döllenme oldu herhalde
merhabalar. sizinle aynı şeyleri bende yaşıyorum. 5 haftalıkken gittim, kese 3 haftalık görünüyor dendi. Tekrar gittiniz mi acaba? ultrason görüntülerinde bi değişiklik var mı?
çok sevindim, demek ki sonradan toparlayabiliyor kuzucuklarCanım sonrasında da 8 haftalık olması gerekirken 7+4 çıkmıştı. Sonraki ay hep uyumlu çıktı
Arkadaşlar benim Dr söylemeden genital nub teorisi adında Sayfam var, tahminlerimin çoğu tutuyor yinede anket yapmak istedim. O sayfada resminizi yükleyin tahminimi söyleyim, sizde doktordan geldikten sonra burdaki ankete tuttu yada tutmadı diye ankete katılın. Bakalım % kaç tutuyor:)
nerden anlıyorsun canım çok merak ediyorum :)Kız gibi canım
Kız gibi canımBizi de yorumlar mısınız ?
Erkek tahminimce canımSelam kizlar bir de beninkine Bakar misiniz 12 hafta 5 gunluk dediEki Görüntüle 2261659 Eki Görüntüle 2261659
Benimkine de bir yorumun yok muUsg karındansa erkek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?