Gerçek arkadaşım mı değil mi anlayamadım?

Konduramıyorum demiştim ya o nedenle sürekli vicdanım sızlıyor acaba diyorum :)

Bundan sonra size kim daha iyi geliyorsa saatlerce boş konuşup yormuyorsa dinlemeyide biliyorsa seninle gülen ve üzülen desteğini gösteren bir Arkadaşı Rabbim nasip etsin iyi insanlara amin

Ay neler yaşamışsınız

Böyle düşünmenize sebep olan arkadaştan hayır gelmez. Üstelik evli bekar ayrımını sevmesem de evlendikten sonra bazı şeyler değişir, mesela yatak odanıza direk dalmaması gerekir. Direk kıskançlık etiketi vurmak istemem ama arkadaşınız sizin evli olmanızdan biraz rahatsız olmuş gibime geldi, birde çocuk yaparak ona göre bir adım daha öne geçmeyin diye çocuk için erken bile demiş. Eşinizin ailesiyle dalga geçmesi bile sizi zorda bırakmak için olabilir.

Artık öyle şeyler görüp duyuyoruz ki insan şaşırmıyor hiç bir şeye. Bir de eşinize güvenin, görüşmeni istemiyorum demiş. Erkekler de kadınlar da genelde hissediyor eşleri için yanlış arkadaşları.
Bekar arkadaşlarını sürekli ağırlayıp sonra kocama ilgisi mi var niye sürekli bize geliyor diye işkillenen bir sürü insan var. Uzak durun derim.

Şahsen böyle bir arkadaşım olsun istemezdim.Ki yok zaten.Kiz fazla rahat.Senin evlendiğinin farkında değil sanırım.Misafirimle dalga geçen bi arkadaş düşünemiyorum.Bence sende baya rahatsızsin ondan.Bi kağıda artılarını ve eksilerini yaz.Hangisi ağır basıyor bakalım. Ve ondan yardım iste zaman zaman.Yemeği hazırla çayı koy geliyorum diye sen söyle.Baktin kendini çekiyor yavaştan yol ver gitsin.

Mesafe şart ..
Ben bacı macı bulamadım bu zamana kadar yoi oyle kankito modu..su devirde ahiretlik denen arkadasliklar zor..

anlattığına göre bu kızın gerçek arkadaşın olduğu düşünmüyorum...
senin hayatini takip ediyor.. seni kıskaniyor
üstelik senin kocanin akrabalariyla koyu sohbet ediyorsa ne bilim bu arkadaşindan uzak durun derim kocanizi alabilir taktıysa bilemezsin dikkatli ol.

Böyle düşünmeniz garip niye kendi bulunduğu ortamda yemek mi yok ?
Aabrtıyorsunuz bence çok samimi diyorsunuz musade edin de okadar olsun.
Bunun kullanılmakla ne alakası var.
Ayrıca arkadaş ise kötü çıkmışsa ortamda değilde canım bu foton biraz tuhaf fikriimce kaldır.Yok tüm herkesin ortasında düşüncesizce yapıyorsa ozman birşeyler ararım.
Bence arkadaşlıklar kolay kazanılmıyor bu kadar takıntılı olmayın....

mesafeli ol, uzak dur
kıyafetlerini de al muhakkak aman kalsın deme
gelmek istediğinde dışarı çıkacağım de

Bu yüzden bekar ve evli olan kişiler arkadaşlık kurmamalı. Eskiden başlarına birlikte yorum yapan, bir birlerinin her şeyine karışan dostlar, evlendikten sonra hemen çocuk yapma denmesine bile alınıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…