- 23 Mart 2015
- 5.762
- 12.184
- 448
- 36
Hayatta tek gerçek kendinsin..Herkese merhaba benım bir sorum olacak sizlere Kızlar belki sizlerde bu sorunu yasamışsınızdır. 7 yıldır cok yakın bir kız arkadasım var . Bacım gibi diyebilirim. Ben evlendikten sonra bu kızla daha çok görüşmeye başladım evlerimiz yakın olduğu için. Arkadasım ben evlendikten sonra çok sık bana uğramaya başladı telefon açıp bana ne yemeğin var açım geliyorum, demeyebaşladı, evime gelip yatak odama destursuz giriyor. Klozeti ben misafirime kullandırtmam evin lavabosudur benım için orası . Misafir lavabom ayrı benım. Israrla klozete giriyor. Sürekli benden kıyafet istemeye başladı geri istedim yıkanmıs ıslak dedi kirli verdi.ne zaman bebek yapcagıma yorum yapıyor erken bence söyle böyle, bence çalışmalısın hemen yapma , Baktım ki bu benı kullanmaya başladı. Hayatıma müdahale etmeye başladı.mesafe koydum. En son kalabalık misafirim geldi dua okuttum kendide geldi davet etmiştim . Benım Yanımda olsun diye ben onuncagırdım ama o başka arkadaşımla oturup sohbete koyuldu.(başka arkadaşlarımıda davet ettim) Mutfağa giriyor 3-4 servis yedi (afiyet olsun ben bunun lafını etmiyorum laf ettiğim kısım benı kullandığını hissetmem benım gözümde yeme içme yoktur) kocamın akrabalarıda vardı o gün bende baska bir arkadaşımda gelmişti onunla oturup kocamın akrabalarına güldü dalga geçti çok zoruma gitti. En son geçtiğimiz günlerde bir fotoğraf atmıştı akrabam instagrama bu arkadaşımda ekli akrabamda o fotoğraf karesinde bende varım hemen bana mesaj attı ayyy çok kötü çıkmış hemen silsinler diye, insanız hepimiz etkilendim baktım fotoya gerçekten kötü çıkmışım akrabam arkadaşımın attığı mesajı gördü nasıl ondan etkilendin bu kız senin hayatını etkiliyor senş kullanıyor dedi velhasıl kelam böyle .siz ne düşünüyorsunuz anlattıklarımdan ? Kusura bakmayın uzun oldu biraz ama:)
Nadire’n yapar daha çok ben fedakarlıkta bukunurumBence en büyük ayıp aldıklarını getirmemesi,sizin akrabalarınızla dalga geçmesi,doğum gününüzü kutlamamasi.
Onun dışında klozet kullanması bebek hakkında yorum yapması normal bence yakın arkadaşlarıma bende derim bazen hazır olmayi bekle daha erken vs.diye.
Evet bizene tabi ama insaniz nihayetinde illa burnumuzu sokcaz:)
Şimdi sizi de hatalı buldum ben bir ilişkide ya da arkadaşlıkta sürekli bi tarafın araması hata ve eziklik bana göre.
Kullanildiginizi düşünüyorsaniz kullandirtmayin kendinizi.
Mesela şu yemeği yap mi dedi yapamam canım istemiyor yorgunum deyin.
Veya deyin ki ya bigun de sen bana yemek ısmarla dışarda yiyelim deseniz mesela.
Eve gelip yemek mi istedi eşimle bana yetecek kadar yaptım evde malzemem yok de geç ne var ki yani bunda?
Yanı bu insan size özel bir şey yapıyor mu size kendinizi iyi hissettirecek bir şey?
Bi kahve ısmarlamak ufak bi hediye almak ne bileyim zor gününde destek olmak vs.
Iyi yönleriyle kötü yönlerini kıyaslayın bence.
Bakın sizde de öyle her hareket batıyor aynen öyle yapacağımBenim de bir arkadaşım var.artık o kadar ki her yaptığı söylediği batmaya başladı ama haklıyım en son yaptığı hareket ortak arkadasımızda kahvaltıdayız 3 yaşındaki kızım sadece orda kızartma yiyordu bizde yiyecez diye çocuğun önünden kızartmayı sakladı ev sahibi de değil birde oysa kendisi benim evime geldiği zaman dolabımı karıştırır bir şey görse alır ne varsa yer yesin helal olsun üstüne birde kendisi çocuksuz olduğu için bizleri evine kabul etmiyor ben çalışan biriyim işi varmı yokmu demeden rahatsız eder bana birde çocuk doğur evde oturda hergün sana gelen diyor bunun gibi birçok şey resmen kullanıyor bende artık mesafeli davranıyorum birkaç defa geliyim dediğinde müsait olmadığımı söyledim geri çevirdim artık demiyor gelmiyor yüz vermiyorum sizde mesafe koyun aranıza
:))))Hayatta tek gerçek kendinsin..
Aynen öyle oldu onun evindeydim kalkacağım zaman benim evime kendide gelmek istedi yedik ve gittisiz onun evindeyken yemek yemek için evinize geçtiniz ve oda sizinle gelip yemek istedi öylemi?
kafama takıldıda , onun evinde neden yemediniz. sanki bıkmışsınız hep tek taraflı ağırlamaktan . bunun farkında olmasını sağlayın bu kadar kendinizden vermeyin.
Bu da geldi benim aklıma yani acaba dedim beni hala bekar olarak mı görüyor alışmadı mı acaba dedimYuzeysel bir yorum olacak belki ama sorun bence sizin evlenmeniz,arkadasliklara bakis acinizin degisimi. yani siz artik evli bir kadinsiniz, baba evinde degilsiniz, artik arkadaslarinizdan beklentileriniz daha farkli ve Buda normal. Arkadasiniz sizi hala ayni insan olarak goruyor, rahat davraniyor ama artniyetli oldugunu dusunmedim. Yinede sizi rahatsiz ediyorsa mesafe koyun.
Arama sende ne kaybedersinki o olmasa hayatında size yaşatıgı strese bak size niye ordan yemege geliyoki kendi diyebilirdi hadi bişeyler hazırlayalım yiyelim diye böyle böyle birikir kulandırtma kendiniMerhaba bu arada canım gerçekten böyle anlaşılacağını düşündüğüm için dışarıya anlatmaktan hep cekindim ve burada sizlere anlatmak istedim. Bir kaç gün denedim aramadım kendide aramadı be sonra döndüm aradım bana ne dedi biliyor musun ? Sen aramazsan ben aramam ben herkese böyleyim dedi. Ne kadar üzüldüm ben Kardeş gibi görüyorum aldığım cevaba bak
E o zaman hata sende mi arkadaşında mi sence ?Nadire’n yapar daha çok ben fedakarlıkta bukunurum
acaba kendi evinde huzuru yok sizde mutlu oluyor diyemi gelmek istiyor süreklİ.Aynen öyle oldu onun evindeydim kalkacağım zaman benim evime kendide gelmek istedi yedik ve gitti
Evlenmenin tam olarak neresi kıskanılacak acaba çok merak ettimKendisi bekar mı? Sizin evlenmiş olmanızı kıskanmış olabilir.
Anlatmak istediğim bu işte derdim yemek değil vefa sadece sen de ben zaten yemem sana derim gel canım bende var ama de bir kere de sen de beni anladığınıza sevindim :) teşekkür ederimArama sende ne kaybedersinki o olmasa hayatında size yaşatıgı strese bak size niye ordan yemege geliyoki kendi diyebilirdi hadi bişeyler hazırlayalım yiyelim diye böyle böyle birikir kulandırtma kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?