Gerçek arkadaşım mı değil mi anlayamadım?

Bence en büyük ayıp aldıklarını getirmemesi,sizin akrabalarınızla dalga geçmesi,doğum gününüzü kutlamamasi.

Onun dışında klozet kullanması bebek hakkında yorum yapması normal bence yakın arkadaşlarıma bende derim bazen hazır olmayi bekle daha erken vs.diye.
Evet bizene tabi ama insaniz nihayetinde illa burnumuzu sokcaz:)

Şimdi sizi de hatalı buldum ben bir ilişkide ya da arkadaşlıkta sürekli bi tarafın araması hata ve eziklik bana göre.
Kullanildiginizi düşünüyorsaniz kullandirtmayin kendinizi.
Mesela şu yemeği yap mi dedi yapamam canım istemiyor yorgunum deyin.
Veya deyin ki ya bigun de sen bana yemek ısmarla dışarda yiyelim deseniz mesela.
Eve gelip yemek mi istedi eşimle bana yetecek kadar yaptım evde malzemem yok de geç ne var ki yani bunda?
Yanı bu insan size özel bir şey yapıyor mu size kendinizi iyi hissettirecek bir şey?
Bi kahve ısmarlamak ufak bi hediye almak ne bileyim zor gününde destek olmak vs.
Iyi yönleriyle kötü yönlerini kıyaslayın bence.

Yuzeysel bir yorum olacak belki ama sorun bence sizin evlenmeniz,arkadasliklara bakis acinizin degisimi. yani siz artik evli bir kadinsiniz, baba evinde degilsiniz, artik arkadaslarinizdan beklentileriniz daha farkli ve Buda normal. Arkadasiniz sizi hala ayni insan olarak goruyor, rahat davraniyor ama artniyetli oldugunu dusunmedim. Yinede sizi rahatsiz ediyorsa mesafe koyun.

Benim de bir arkadaşım var.artık o kadar ki her yaptığı söylediği batmaya başladı ama haklıyım en son yaptığı hareket ortak arkadasımızda kahvaltıdayız 3 yaşındaki kızım sadece orda kızartma yiyordu bizde yiyecez diye çocuğun önünden kızartmayı sakladı ev sahibi de değil birde oysa kendisi benim evime geldiği zaman dolabımı karıştırır bir şey görse alır ne varsa yer yesin helal olsun üstüne birde kendisi çocuksuz olduğu için bizleri evine kabul etmiyor ben çalışan biriyim işi varmı yokmu demeden rahatsız eder bana birde çocuk doğur evde oturda hergün sana gelen diyor bunun gibi birçok şey resmen kullanıyor bende artık mesafeli davranıyorum birkaç defa geliyim dediğinde müsait olmadığımı söyledim geri çevirdim artık demiyor gelmiyor yüz vermiyorum sizde mesafe koyun aranıza

Hayatta tek gerçek kendinsin..

siz onun evindeyken yemek yemek için evinize geçtiniz ve oda sizinle gelip yemek istedi öylemi?
kafama takıldıda , onun evinde neden yemediniz. sanki bıkmışsınız hep tek taraflı ağırlamaktan . bunun farkında olmasını sağlayın bu kadar kendinizden vermeyin.

Nadire’n yapar daha çok ben fedakarlıkta bukunurum

Bakın sizde de öyle her hareket batıyor aynen öyle yapacağım

Aynen öyle oldu onun evindeydim kalkacağım zaman benim evime kendide gelmek istedi yedik ve gitti

Bu da geldi benim aklıma yani acaba dedim beni hala bekar olarak mı görüyor alışmadı mı acaba dedim

Bu kadar rahatsiz oluyorsunuz o zaman bundan sonra evinize davet etmeyin... Bacım diyecek kadar yakın arkadaşımın benim klozetimi kullanmasından rahatsız olmam.. Kıyafet konusunda hassasim ama bu kadar yakınım olsa gözüme batmaz.. Siz gerçekten öyle görmüyorsunuz demek ki .. yediklerini niye saydıniz mevlutte.. orada sizi irite eden şey nedir ?

Arama sende ne kaybedersinki o olmasa hayatında size yaşatıgı strese bak size niye ordan yemege geliyoki kendi diyebilirdi hadi bişeyler hazırlayalım yiyelim diye böyle böyle birikir kulandırtma kendini

Arama sende ne kaybedersinki o olmasa hayatında size yaşatıgı strese bak size niye ordan yemege geliyoki kendi diyebilirdi hadi bişeyler hazırlayalım yiyelim diye böyle böyle birikir kulandırtma kendini
Anlatmak istediğim bu işte derdim yemek değil vefa sadece sen de ben zaten yemem sana derim gel canım bende var ama de bir kere de sen de beni anladığınıza sevindim :) teşekkür ederim

Kizin lokmalarini bile saymissiniz bence de gorusmeyin o kizla.
Yakin arkadasim aciktim ne varsa hazirla bir seyler der arar beni ne var bunda beni kullaniyor diyorsunuz, cimrilik var bence sizde. Cimrinin yemeği hastaliktir derler gorusmemek ikiniz icinde iyidir yemeklerinizle mutlu mutlu yasayin.

evlenmeden önce aranız nasıldı. bu kadar sık gidip gelmediyseniz huyunu suyunu yeni öğrenmeniz normal. birde ne gerek var bu kadar sık görüşmeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…