Değil mi ? Hep mesafe koyacam diyorum, sonra vicdan yapıyorum . Yok ya niyeti öyle değildir diyorum.Kafanızda bu soru oluştuysa gerçek arkadaşın olamaz.
Hayır gerçekten yemekte gözüm yok hep ben hep ben diyor bir gün de ben arkadaşımı cagırayım napıyor demiyor bizzat kendilerinde oturuyordum ben artık kalkayım dedim eve geçeyim yemek yapayım dedim bende geliyim dedi geldi birlikte yedik içtik helali hoş olsun mevzu gerçekten yemek değil ama insan kendisini şey hissediyor gerçekten benımle zaman geçirmek icin mi eşlik etti yoksa benı mi kullanıyor. Bu canım benım derdimFotoda kötüyseniz uyarması kötü bişey değil
Yemeğin lafını yapıyosunuz gözüm yok drmişsiniz ama saydığınıza göre gözünüz var
Arkadaşlar yemek değil mevzu yasamak lazım gerçekten tepkileri hareketleri görmek lazım yaniYemegin lafini etmem.demissiniz ama yedigi tabagi saymissiniz 4 tane yemis
Arkadaşlar yemek değil mevzu yasamak lazım gerçekten tepkileri hareketleri görmek lazım yani
Merhaba bu arada canım gerçekten böyle anlaşılacağını düşündüğüm için dışarıya anlatmaktan hep cekindim ve burada sizlere anlatmak istedim. Bir kaç gün denedim aramadım kendide aramadı be sonra döndüm aradım bana ne dedi biliyor musun ? Sen aramazsan ben aramam ben herkese böyleyim dedi. Ne kadar üzüldüm ben Kardeş gibi görüyorum aldığım cevaba bakSize bunlari düşündürďüyse gercek bir arkadasiniz degil o zaman. Mesafe koyun
Gercek dostlar boyle olmaz çünkü
Bekarken bu kadar yakın değildik ev konumlarımızdan dolayı. Evlendikten sonra yakın oldu evler .bekarken de bana gelirdi ama hep işi olunca. Ben hiç anlamazdım o zamn evlendikten sonra dank etti.Yatak odanıza girmesi kıyafetlere dadanması sizin hayatınızı yönetmeye calısması bekarken olmuyormuydu
Bacım gibi demişsinizde ona takıldım biraz
Kendisini gercekten bacınız gibi görüyor olabilir mi
Bilmiyorum ama bacım dediginiz insan neden misafir tuvaletini kullansın kiBekarken bu kadar yakın değildik ev konumlarımızdan dolayı. Evlendikten sonra yakın oldu evler .bekarken de bana gelirdi ama hep işi olunca. Ben hiç anlamazdım o zamn evlendikten sonra dank etti.
BekarKendisi bekar mı? Sizin evlenmiş olmanızı kıskanmış olabilir.
Kim olursa olsun hop diye yatakodasına giremez, girmemeli. Samimiyet ayrı bir şey saygısızlık ayrı bir şey.
Ya gerçekten ben de ayırt edemiyorum işte ben de o dengeyi oturtamıyorum eşim istemiyor görüşmemi sana müdahale etmesini sevmiyorum diyor ben de ne bilyim bazen diyorum ki galiba beni kullanıyor bazen konduramıyorum bu düşünceyi ona kafam karışık yaniBilmiyorum ama bacım dediginiz insan neden misafir tuvaletini kullansın ki
Yatak odanıza girmesi hos değil tabi ben müsade etmezdim lakin kıyafet değiştokuşu yapması mutfagınıza girip sizin gözünüzle fazla fazla yemesi evinizde duada rahatca sohbet etmesi sizi fotoğraf konusunda uyarması samimi oldugu izlenimi yarattı
Belkide siz değiştiniz
Ya daha bir çok şey var aklıma gelmiyor ben az önce de dediğim gibi kafam karışıyor hem kondurmuyorum hem olabilir diyorum. Mesela onunla dışarı çıkıyoruz sessizlik oluyor noldu diyorum gerildim diyor konuşmuyorsun ya hep ben kötünoluyorum yani eee imzanın sen konus. Beni niye zan altında bırakıyorsunBiraz da siz gidin onun evine. Ay açım geliyorum lafına takıldım o ne öyle ya görgüsüz gibi. Yatak odanıza gitmesi filan hiç hoş değil. Araya mesafe koyun isterseniz. Ben pek böyle rahat insanlarla arkadaşlık yapamam. Fazla rahat geldi hanfendi. Fotonuza kötü demesi kötü bişey değil o söylenebilir tabi siz takmışsnız davranışlarına şimdi haklı olarak yaptıkları batar gözünüze. Öyle her dk evinize girip çıkmasına rahat olmasına izin vermeyin. Mesafe iyidir
Her yaptıgı gözünüze batıyor benceYa gerçekten ben de ayırt edemiyorum işte ben de o dengeyi oturtamıyorum eşim istemiyor görüşmemi sana müdahale etmesini sevmiyorum diyor ben de ne bilyim bazen diyorum ki galiba beni kullanıyor bazen konduramıyorum bu düşünceyi ona kafam karışık yani
Yemekte gözün var deniliyor ama İnanın öyle değil ah ah valalhi esirgemem ama kendi basına gelip sormadan dolabı açıp kocama ayırdığımı yiyor ben diyemem ki aaa yeme kocamın yemeyi diye alamam elindenKim olursa olsun hop diye yatakodasına giremez, girmemeli. Samimiyet ayrı bir şey saygısızlık ayrı bir şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?