:)Kizin lokmalarini bile saymissiniz bence de gorusmeyin o kizla.
Yakin arkadasim aciktim ne varsa hazirla bir seyler der arar beni ne var bunda beni kullaniyor diyorsunuz, cimrilik var bence sizde. Cimrinin yemeği hastaliktir derler gorusmemek ikiniz icinde iyidir yemeklerinizle mutlu mutlu yasayin.
Evlenmenin tam olarak neresi kıskanılacak acaba çok merak ettim
Ne mühim şey gözünüzde evlilik öyle ki konuda kiskanclik gormedim bile ben
Canım ben seni çok iyi anlıyorum böyle bir arkadaş bende vardı inanki hiç art niyet aramazdım kötüye çekmezdim sabrım kalmadı ve beni tüketti sinir hastası etti o derece mesafe koydum artık kafam öyle bir rahat anlatamam onu gördügümde titriyordum şimdi kendime kızıyorum niye bu kadar çekmişim diye yapma bu eziyeti kendineAnlatmak istediğim bu işte derdim yemek değil vefa sadece sen de ben zaten yemem sana derim gel canım bende var ama de bir kere de sen de beni anladığınıza sevindim :) teşekkür ederim
:)Kizin lokmalarini bile saymissiniz bence de gorusmeyin o kizla.
Yakin arkadasim aciktim ne varsa hazirla bir seyler der arar beni ne var bunda beni kullaniyor diyorsunuz, cimrilik var bence sizde. Cimrinin yemeği hastaliktir derler gorusmemek ikiniz icinde iyidir yemeklerinizle mutlu mutlu yasayin.
Aynen ne gerek var haklısınız vallahievlenmeden önce aranız nasıldı. bu kadar sık gidip gelmediyseniz huyunu suyunu yeni öğrenmeniz normal. birde ne gerek var bu kadar sık görüşmeye.
Ay teşekkür ederim beni anladığınız için gerçekten yaşadıklarımız benzerCanım ben seni çok iyi anlıyorum böyle bir arkadaş bende vardı inanki hiç art niyet aramazdım kötüye çekmezdim sabrım kalmadı ve beni tüketti sinir hastası etti o derece mesafe koydum artık kafam öyle bir rahat anlatamam onu gördügümde titriyordum şimdi kendime kızıyorum niye bu kadar çekmişim diye yapma bu eziyeti kendine
Canım ben seni çok iyi anlıyorum böyle bir arkadaş bende vardı inanki hiç art niyet aramazdım kötüye çekmezdim sabrım kalmadı ve beni tüketti sinir hastası etti o derece mesafe koydum artık kafam öyle bir rahat anlatamam onu gördügümde titriyordum şimdi kendime kızıyorum niye bu kadar çekmişim diye yapma bu eziyeti kendine
Ya yaşadıklarımız benzer benım elim ayağım titreme noktasına gelmedi henüz ama her şeyime müdahale ediyor fikir vermek değil müdahale ediyor bu bu da beni yoruyor birlikte bir yere gidince artık sohbet edemiyoruzsize ne yaptı ki
.bidé olay neden elinizin ayağınızın tütreyeceğı boyuta geldi.
Teşekkürler anladığınız içinSen onu kendine yakın olsun seninle birlikte misafirleri ağırlasın yükünü birazda olsa başkasına muhtaç olmayasın diye çağırmıstın oysaki oda misafir gibi otırurup kakariki hatta hiç yapılmaması gereken eşinizin aileside oradayken onların gıybetini bir başkasıyla yapmış vurdum duymaz böyle bir arkadaşın hayatınızda olmazsa çokda yokluğunu çekmezsınız diye düşünüyorum bazen çıkarıp atmak gerek gereksizleri....
Bence de sizi kullanıyor.Herkese merhaba benım bir sorum olacak sizlere Kızlar belki sizlerde bu sorunu yasamışsınızdır. 7 yıldır cok yakın bir kız arkadasım var . Bacım gibi diyebilirim. Ben evlendikten sonra bu kızla daha çok görüşmeye başladım evlerimiz yakın olduğu için. Arkadasım ben evlendikten sonra çok sık bana uğramaya başladı telefon açıp bana ne yemeğin var açım geliyorum, demeyebaşladı, evime gelip yatak odama destursuz giriyor. Klozeti ben misafirime kullandırtmam evin lavabosudur benım için orası . Misafir lavabom ayrı benım. Israrla klozete giriyor. Sürekli benden kıyafet istemeye başladı geri istedim yıkanmıs ıslak dedi kirli verdi.ne zaman bebek yapcagıma yorum yapıyor erken bence söyle böyle, bence çalışmalısın hemen yapma , Baktım ki bu benı kullanmaya başladı. Hayatıma müdahale etmeye başladı.mesafe koydum. En son kalabalık misafirim geldi dua okuttum kendide geldi davet etmiştim . Benım Yanımda olsun diye ben onuncagırdım ama o başka arkadaşımla oturup sohbete koyuldu.(başka arkadaşlarımıda davet ettim) Mutfağa giriyor 3-4 servis yedi (afiyet olsun ben bunun lafını etmiyorum laf ettiğim kısım benı kullandığını hissetmem benım gözümde yeme içme yoktur) kocamın akrabalarıda vardı o gün bende baska bir arkadaşımda gelmişti onunla oturup kocamın akrabalarına güldü dalga geçti çok zoruma gitti. En son geçtiğimiz günlerde bir fotoğraf atmıştı akrabam instagrama bu arkadaşımda ekli akrabamda o fotoğraf karesinde bende varım hemen bana mesaj attı ayyy çok kötü çıkmış hemen silsinler diye, insanız hepimiz etkilendim baktım fotoya gerçekten kötü çıkmışım akrabam arkadaşımın attığı mesajı gördü nasıl ondan etkilendin bu kız senin hayatını etkiliyor senş kullanıyor dedi velhasıl kelam böyle .siz ne düşünüyorsunuz anlattıklarımdan ? Kusura bakmayın uzun oldu biraz ama:)
Bende çok yaşadım yakınım olsun isterim arkadaşım elim ayağım gibi ama elden dahada el oluverirler onun için eleye eleye elimde tek dost diyebileceğim kişi kalmadı oysa bana ihtiyaç duyulduğunda canla başla seve seve yardıma koşarım aynı şey karşı taraftan gelmeyince 1,2,3 göz yumuyoruz amma sonunda insan ister istemez zamanla soğuyorTeşekkürler anladığınız için
Bende öyleyim işte iki elim kanda olsa yaparım işimi gücümü bırakıp koşarım ama hiç kimse bana böyle olmadı hep insanları kırmayım aman yanlış anlaşılmayım diye diye .Bende çok yaşadım yakınım olsun isterim övür elim ayağım gibi ama elden dahada el oluverirler onun için eleye eleye elimde tek dost diyebileceğim kişi kalmadı oysa bana ihtiyaç duyulduğunda canla başla seve seve yardıma koşarım aynı şey karşı taraftan gelmeyince 1,2,3 göz yumuyoruz amma sonunda insan ister istemez zamanla soğuyor
Bir süre sonra gercek dostu brak gercek bacın bile sana neler ediyor canım. Bu nekiHerkese merhaba benım bir sorum olacak sizlere Kızlar belki sizlerde bu sorunu yasamışsınızdır. 7 yıldır cok yakın bir kız arkadasım var . Bacım gibi diyebilirim. Ben evlendikten sonra bu kızla daha çok görüşmeye başladım evlerimiz yakın olduğu için. Arkadasım ben evlendikten sonra çok sık bana uğramaya başladı telefon açıp bana ne yemeğin var açım geliyorum, demeyebaşladı, evime gelip yatak odama destursuz giriyor. Klozeti ben misafirime kullandırtmam evin lavabosudur benım için orası . Misafir lavabom ayrı benım. Israrla klozete giriyor. Sürekli benden kıyafet istemeye başladı geri istedim yıkanmıs ıslak dedi kirli verdi.ne zaman bebek yapcagıma yorum yapıyor erken bence söyle böyle, bence çalışmalısın hemen yapma , Baktım ki bu benı kullanmaya başladı. Hayatıma müdahale etmeye başladı.mesafe koydum. En son kalabalık misafirim geldi dua okuttum kendide geldi davet etmiştim . Benım Yanımda olsun diye ben onuncagırdım ama o başka arkadaşımla oturup sohbete koyuldu.(başka arkadaşlarımıda davet ettim) Mutfağa giriyor 3-4 servis yedi (afiyet olsun ben bunun lafını etmiyorum laf ettiğim kısım benı kullandığını hissetmem benım gözümde yeme içme yoktur) kocamın akrabalarıda vardı o gün bende baska bir arkadaşımda gelmişti onunla oturup kocamın akrabalarına güldü dalga geçti çok zoruma gitti. En son geçtiğimiz günlerde bir fotoğraf atmıştı akrabam instagrama bu arkadaşımda ekli akrabamda o fotoğraf karesinde bende varım hemen bana mesaj attı ayyy çok kötü çıkmış hemen silsinler diye, insanız hepimiz etkilendim baktım fotoya gerçekten kötü çıkmışım akrabam arkadaşımın attığı mesajı gördü nasıl ondan etkilendin bu kız senin hayatını etkiliyor senş kullanıyor dedi velhasıl kelam böyle .siz ne düşünüyorsunuz anlattıklarımdan ? Kusura bakmayın uzun oldu biraz ama:)
İşte böyle kırıla kırıla kendi yaralarınızı kendiniz sarıyor artık kırılmamayı öğreniyorsunuz bundan sonrası için mesafe daima iyidir bunun verdiği rahatlığın farkına varıyorsunuz artık başkalarını memnun etmek için değil sadece buna değer insanlarla zamannızı geçirmekte özen gösterinBende öyleyim işte iki elim kanda olsa yaparım işimi gücümü bırakıp koşarım ama hiç kimse bana böyle olmadı hep insanları kırmayım aman yanlış anlaşılmayım diye diye .
Ne yapmadıkı sırtımdan bıçakladı artık yeni arkadaşlık bile kuramıyorum insan göresim gelmiyor kendisi gezip tozuyor ben kendimi eve kapatım defalarca özür diledi kaçkere afetim ben onu son yaptıgı artık asla 15 senelik arkadaşımdı ekmegimi bölüştüm ben onunla şunu anladım kimse degişmezmiş tekrar tekrar şans vermeye gerek yok kimse bizden kıymetli degil allah böyle arkadaşı düşmanıma bile göstermesinsize ne yaptı ki
.bidé olay neden elinizin ayağınızın tütreyeceğı boyuta geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?