Gerçek arkadaşım mı değil mi anlayamadım?

:)

Evlenmenin tam olarak neresi kıskanılacak acaba çok merak ettim
Ne mühim şey gözünüzde evlilik öyle ki konuda kiskanclik gormedim bile ben

Evlenmek kıskanılacak bir şey olduğu için demedim. Ama bazen insanlar en yakın arkadaşlarının kendilerinden farklı bir tecrübe yaşamasını kıskanabilirler. Kıskanılan şey matah bir şey olmayabilir ama bu durum kıskanmaya engel değildir

Anlatmak istediğim bu işte derdim yemek değil vefa sadece sen de ben zaten yemem sana derim gel canım bende var ama de bir kere de sen de beni anladığınıza sevindim :) teşekkür ederim
Canım ben seni çok iyi anlıyorum böyle bir arkadaş bende vardı inanki hiç art niyet aramazdım kötüye çekmezdim sabrım kalmadı ve beni tüketti sinir hastası etti o derece mesafe koydum artık kafam öyle bir rahat anlatamam onu gördügümde titriyordum şimdi kendime kızıyorum niye bu kadar çekmişim diye yapma bu eziyeti kendine

:)

Ay teşekkür ederim beni anladığınız için gerçekten yaşadıklarımız benzer

size ne yaptı ki
.bidé olay neden elinizin ayağınızın tütreyeceğı boyuta geldi.

size ne yaptı ki
Ya yaşadıklarımız benzer benım elim ayağım titreme noktasına gelmedi henüz ama her şeyime müdahale ediyor fikir vermek değil müdahale ediyor bu bu da beni yoruyor birlikte bir yere gidince artık sohbet edemiyoruz

Sen onu kendine yakın olsun seninle birlikte misafirleri ağırlasın işini hafifletsin arkadaşlar bu günlerde de lazım onun içindirki başkasına muhtaç olmayasın diye çağırmıstın oysaki oda misafir gibi otırurup kakariki hatta hiç yapılmaması gereken eşinizin aileside oradayken onların gıybetini bir başkasıyla yapmış vurdum duymaz böyle bir arkadaşın hayatınızda olmazsa çokda yokluğunu çekmezsınız diye düşünüyorum bazen çıkarıp atmak gerek gereksizleri....

Teşekkürler anladığınız için

Bence de sizi kullanıyor.

Teşekkürler anladığınız için
Bende çok yaşadım yakınım olsun isterim arkadaşım elim ayağım gibi ama elden dahada el oluverirler onun için eleye eleye elimde tek dost diyebileceğim kişi kalmadı oysa bana ihtiyaç duyulduğunda canla başla seve seve yardıma koşarım aynı şey karşı taraftan gelmeyince 1,2,3 göz yumuyoruz amma sonunda insan ister istemez zamanla soğuyor

Bende öyleyim işte iki elim kanda olsa yaparım işimi gücümü bırakıp koşarım ama hiç kimse bana böyle olmadı hep insanları kırmayım aman yanlış anlaşılmayım diye diye .

Kafanda soru isaretleri olusturmus...bence mesafe koymalisin...bir de arkadasin bekar sanirim...sen evlisin...evli ile bekarin arkadasligi cok uyumlu olmuyo bence...arkadasini kirmadan mesafe koy belli ki canini skmaya baskamis

Bir süre sonra gercek dostu brak gercek bacın bile sana neler ediyor canım. Bu neki benm teysem annemi ve evimizi bizi okdr cok kıskanmıski annemle arayı bozup kendi kocasını sevmiyor begenmiyor bosaycam dye tutturdu annemde yapma etme dedi anneme tavır aldı bizde sonradan duydukki babama göz koymus :) hatta babamın ona ilgisi oldugunu felan soyluyormus sagda solda dğşün :) yengemden duyduk ki evimize girip cıkdıkca bize zarar vermek mis amacı öz teyzemizin sen arkadasa ne diyosun anlasılan senn hayatınıda kendi hayatı gbi benimsemis mesafe koy tabi hic hoş deil

Araya mesafe koyduktan sonra neden yeniden cagirdiniz ki? Diyelim cagirdiniz, neden yeniden samimiyet beklediniz Belli ki karşılıklı olarak soğumuşsunuz birbirinizden, bence zorlamayın, akışına bırakın.
Gerçek arkadaşlar birbirlerini senelerce görmese bile yeniden görüştükleri anda geçen seneleri de aradaki mesafeyi de hatirlamaz.

Bende öyleyim işte iki elim kanda olsa yaparım işimi gücümü bırakıp koşarım ama hiç kimse bana böyle olmadı hep insanları kırmayım aman yanlış anlaşılmayım diye diye .
İşte böyle kırıla kırıla kendi yaralarınızı kendiniz sarıyor artık kırılmamayı öğreniyorsunuz bundan sonrası için mesafe daima iyidir bunun verdiği rahatlığın farkına varıyorsunuz artık başkalarını memnun etmek için değil sadece buna değer insanlarla zamannızı geçirmekte özen gösterin

size ne yaptı ki
Ne yapmadıkı sırtımdan bıçakladı artık yeni arkadaşlık bile kuramıyorum insan göresim gelmiyor kendisi gezip tozuyor ben kendimi eve kapatım defalarca özür diledi kaçkere afetim ben onu son yaptıgı artık asla 15 senelik arkadaşımdı ekmegimi bölüştüm ben onunla şunu anladım kimse degişmezmiş tekrar tekrar şans vermeye gerek yok kimse bizden kıymetli degil allah böyle arkadaşı düşmanıma bile göstermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…